Styling | Håruppsättningar

Klassiska frisyrer - evigt vackra

Känner du igen dig i följande: Din frisör övertalade dig till att prova en ny spännande frisyr och nu känner du knappt igen dig själv i spegeln? Frisyren skulle bara vara såååå cool på dig. Det skulle aldrig hänt med en klassisk frisyr. 

Räddad av en klassiker: De är tidlösa, flexibla och tar fram din personlighet – allt annat än tråkiga! Oavsett om det är en bob, en knut eller en pixie, tenderar vi att återvända till vår klassiska frisyr igen och igen när vi hittat den. Har du redan en klassisk frisyr? Grattis, du har stil! Om inte: Ta en titt och se om du hittar något du vill prova bland våra klassiska favoriter.

Hästsvans – ungt och charmigt

Hästsvans, Angelina Jolie

Vi älskar din profil, Angelina Jolie! Hästsvansen framhäver huvudets vackra form på ett väldigt fördelaktigt sätt.

Hästsvansen är alla kvinnors räddning för en dålig hårdag. Ännu mer fantastisk blir den en bra dag och den kan stylas för att ge kvällen en touch av glamour. Av de olika hästsvansvarianterna är två särskilt attraktiva. Den ena är varianten där håret strukits bakåt och satts upp långt ner i nacken. I vår andra favorit har håret satts upp lite högre och det omgivande håret har tuperats en smula. Detta framhäver huvudets struktur på ett väldigt tilltalande sätt. En traditionell hästsvans högt upp på bakhuvudet ger en väldigt ung framtoning och fungerar endast med axellångt hår eller längre.

Upptäck: Håruppsättningar