Skip to Content

Torrschampo: Ditt hemliga vapen

Vi är många som inte kan vara utan torrschampo - en oumbärlig del av vardagen. För dig som ännu inte har upptäckt alla fördelar: prova got2b Dry Shampoo och du kommer garanterat fråga dig hur du klarat dig utan!

Varför är det så bra? Genom att på ett smart sätt absorbera överskottsolja och svett i hårbotten fungerar den här multifunktionella produkten som en snabb uppfräschning mellan vanliga tvättar med schampo. Håret doftar fräscht och får dessutom extra volym och struktur. Got2b har förnyat sortimentet av torrschampon med förbättrade recept som inte lämnar några vita rester*, som doftar underbart och har en modern förpackning. Läs mer om hur nya got2b torrschampo är perfekt för en fräsch och enkel styling.

*efter utborstning

Extra Kärlek Till Håret

Got2b Dry Shampoo tar hand om hårets behov och erbjuder tre effektiva varianter som ger extra fräschör, extra volym eller extra struktur.

Extra Fresh finns numera i två storlekar – en är liten och behändig som du kan ta med dig i väskan. Den doftar ljuvligt av äpple, persika och vanilj och gör ditt hår väldofande och fräscht.

Om du vill ha litet extra volym ger vårt nya Extra Volume Dry Shampoo ett lyft. Det här torrschampot ger håret struktur från hårrötterna och en fantastisk volym. Den fräscha havsinspirerade doften innehåller bergamott, pion och mysk och ger håret en ljuvlig doft för hela dagen.

Got2b Extra Texture är perfekt för styling och struktur mellan tvättarna. Den ökande texturen ger ditt hår ett välkommet lyft och passar perfekt för flätor och hårknutar eller en snyggt rufsig look. Den blommiga doften har ljuvliga inslag av rosor och vattenmelon och håller håret väldoftande hela dagen.

Alla relanserade produkter har vegansk formula och innehåller mellan 5 och 10% risstärkelse, så glöm det där med vita rester i håret eftersom den nya formulan inte lämnar några spår*. Du kommer att älska den nya förpackningen med ny logga och design som matchar det fräscha innehållet.

*efter utborstning

Dry shampoo product line

Använd så här:

1. Lägg en handduk över axlarna och borsta håret noggrant.

2. Skaka flaskan för att blanda ingredienserna. Dela upp håret i sektioner innan du sprayar direkt i rötterna med lätta spraypustar. Håll flaskan på ca 20 cm avstånd när du sprayar. Tips: svep flaskan fram och tillbaka i en jämn rörelse för att få ett jämnt resultat.

Vårt tips: vill du fräscha upp en flottig lugg? Lyft upp den och spraya underifrån. Då undviker du att spraya dig i pannan och luggen får ett fint lyft.

3. Låt torrschampot verka i feta områden i två-tre minuter. Då absorberar partiklarna fett och stylingrester.

4. Massera in torrschampot i håret med en handduk eller fingertopparna.

5. Borsta håret för att få bort de sista resterna.

Vårt tips: en borste med naturliga borsthår fungerar bäst eftersom den milt och effektivt tar bort fett och schamporester ur håret. Hårborstar med hårda plasthår kan orsaka trasiga toppar.

6. Om du vill ha en extra stylingboost kann du applicera torrschampot i nytvättat och torrt hår. Spraya rötterna snabbt för volym och för att förhindra att det blir fett.

Vårt tips: Om du vill få volym i fint hår kan du böja dig framåt och sedan spraya.

Räddare i Nöden

Åh nej, jag har försovit mig igen! Lugn, vi har lösningen. Nu slipper du också bekymret med att gå från gymmet med svettigt hår. Got2b Dry Shampoo löser problemet – snabbt och lätt får du en fantastisk look som dessutom doftar underbart.

Relaterade artiklar
 • Vardagsfrisyrer för dig med långt hår

  Långt hår

  Vardagsfrisyrer för dig med långt hår
  ...

  Även om det kan vara både roligt och kreativt att styla långt hår vill de flesta av oss hitta ett snabbt sätt att få ordning på lockarna utan att tillbringa halva dagen framför spegeln. Vi går igenom våra bästa tips på snabba och enkla frisyrer som inte bara sparar välbehövlig tid, utan också får dig att se enastående ut – och känna dig därefter.

  ...
 • Unika brudfrisyrer som passar din stil

  Festfrisyr

  Unika brudfrisyrer som passar din stil
  ...

  Vi vill hjälpa dig att hitta den snyggaste brudfrisyren, den som han alltid kommer att komma ihåg, eftersom den tar fram dina bästa drag. Våra foton av trendiga brudfrisyrer kan hjälpa dig att hitta frisyren för ditt drömbröllop

  ...
 • Flätade frisyrer för kort hår

  Flätat hår

  Flätade frisyrer för kort hår
  ...

  Det stämmer inte att flätor bara passar för långt hår: Våra fem bästa visar hur snyggt det kan se ut med flätor i korta frisyrer.

  ...
 • Så här använder du hårspolar

  Håraccessoarer

  Så här använder du hårspolar
  ...

  En av de mest klassiska sätten att göra lockar på är via locktång. Detta klassiska sätt att göra lockar på är enklare än du tror. Se hur.

  ...
 • Piffa upp din look med håraccessoarer

  Håraccessoarer

  Piffa upp din look med håraccessoarer
  ...

  En av de mest klassiska sätten att göra lockar på är via locktång. Detta klassiska sätt att göra lockar på är enklare än du tror. Se hur.

  ...
 • Håruppsättningar – gör en svinrygg

  Håruppsättningar

  Håruppsättningar – gör en svinrygg
  ...

  Det finns ingen anledning att överlåta håruppsättningar till experter, för det är ganska enkelt att styla dem själv. Så här stylar du en svinrygg

  ...
 • Klassiska frisyrer: Hästsvans

  Håruppsättningar

  Klassiska frisyrer: Hästsvans
  ...

  Seven Hair Style Classics: We all have our favourites – and that not only applies to movies or music but also to hair styles. Below, we show you timeless haircuts and hair styles. They have been around for a long time. Maybe it’s because they suit us so well?

  ...
 • Hästsvansfrisyrer med klös

  Håruppsättningar

  Hästsvansfrisyrer med klös
  ...

  Vill du gärna hitta en frisyr som är praktisk men inte tråkig och som ger utrymme för kreativ styling? Spana in våra många hästsvansar.

  ...
 • Frisyrernas intåg på arenan

  Håruppsättningar

  Nobody needs to win a hair style contest on the way to the gym or sports arena. However, we do like to feel at ease at all times. We show you hair styles for athletes, which stand up to even your most challenging activities and still look terrific

  ...
 • Instruktioner för hästsvansen med geometriska element

  Håruppsättningar

  Instruktioner för hästsvansen med geometriska element
  ...

  Lär dig hur du stylar en klassisk hästsvans med unika, geometriska stylingelement.

  ...
 • Page – styling tips till pagefrisyr

  Kort hår

  Styling tips till pagefrisyr
  ...

  Det finns många olika varianter av page, men den klassiska pagefrisyren utstrålar alltid stil och elegans. Få bra stylingtips till din pagefrisyr här

  ...
 • Korta frisyrer – en klassisk shag

  Kort hår

  Korta frisyrer – en klassisk shag
  ...

  Shag är en av de klassiska korta frisyrer. Läs här om hur du får kort hår, som passar till din hårtyp. Och styling då? Föna håret - och du är färdig

  ...