Torrschampo: Ditt hemliga vapen

Vi är många som inte kan vara utan torrschampo - en oumbärlig del av vardagen. För dig som ännu inte har upptäckt alla fördelar: prova got2b Dry Shampoo och du kommer garanterat fråga dig hur du klarat dig utan!

Varför är det så bra? Genom att på ett smart sätt absorbera överskottsolja och svett i hårbotten fungerar den här multifunktionella produkten som en snabb uppfräschning mellan vanliga tvättar med schampo. Håret doftar fräscht och får dessutom extra volym och struktur. Got2b har förnyat sortimentet av torrschampon med förbättrade recept som inte lämnar några vita rester*, som doftar underbart och har en modern förpackning. Läs mer om hur nya got2b torrschampo är perfekt för en fräsch och enkel styling.

*efter utborstning

Extra Kärlek Till Håret

Got2b Dry Shampoo tar hand om hårets behov och erbjuder tre effektiva varianter som ger extra fräschör, extra volym eller extra struktur.

Extra Fresh finns numera i två storlekar – en är liten och behändig som du kan ta med dig i väskan. Den doftar ljuvligt av äpple, persika och vanilj och gör ditt hår väldofande och fräscht.

Om du vill ha litet extra volym ger vårt nya Extra Volume Dry Shampoo ett lyft. Det här torrschampot ger håret struktur från hårrötterna och en fantastisk volym. Den fräscha havsinspirerade doften innehåller bergamott, pion och mysk och ger håret en ljuvlig doft för hela dagen.

Got2b Extra Texture är perfekt för styling och struktur mellan tvättarna. Den ökande texturen ger ditt hår ett välkommet lyft och passar perfekt för flätor och hårknutar eller en snyggt rufsig look. Den blommiga doften har ljuvliga inslag av rosor och vattenmelon och håller håret väldoftande hela dagen.

Alla relanserade produkter har vegansk formula och innehåller mellan 5 och 10% risstärkelse, så glöm det där med vita rester i håret eftersom den nya formulan inte lämnar några spår*. Du kommer att älska den nya förpackningen med ny logga och design som matchar det fräscha innehållet.

*efter utborstning

Dry shampoo product line

Använd så här:

1. Lägg en handduk över axlarna och borsta håret noggrant.

2. Skaka flaskan för att blanda ingredienserna. Dela upp håret i sektioner innan du sprayar direkt i rötterna med lätta spraypustar. Håll flaskan på ca 20 cm avstånd när du sprayar. Tips: svep flaskan fram och tillbaka i en jämn rörelse för att få ett jämnt resultat.

Vårt tips: vill du fräscha upp en flottig lugg? Lyft upp den och spraya underifrån. Då undviker du att spraya dig i pannan och luggen får ett fint lyft.

3. Låt torrschampot verka i feta områden i två-tre minuter. Då absorberar partiklarna fett och stylingrester.

4. Massera in torrschampot i håret med en handduk eller fingertopparna.

5. Borsta håret för att få bort de sista resterna.

Vårt tips: en borste med naturliga borsthår fungerar bäst eftersom den milt och effektivt tar bort fett och schamporester ur håret. Hårborstar med hårda plasthår kan orsaka trasiga toppar.

6. Om du vill ha en extra stylingboost kann du applicera torrschampot i nytvättat och torrt hår. Spraya rötterna snabbt för volym och för att förhindra att det blir fett.

Vårt tips: Om du vill få volym i fint hår kan du böja dig framåt och sedan spraya.

Räddare i Nöden

Åh nej, jag har försovit mig igen! Lugn, vi har lösningen. Nu slipper du också bekymret med att gå från gymmet med svettigt hår. Got2b Dry Shampoo löser problemet – snabbt och lätt får du en fantastisk look som dessutom doftar underbart.

Relaterade artiklar
 • Vardagsfrisyrer för dig med långt hår

  Långt hår

  Vardagsfrisyrer för dig med långt hår
  ...
 • Unika brudfrisyrer som passar din stil

  Festfrisyr

  Unika brudfrisyrer som passar din stil
  ...
 • Flätade frisyrer för kort hår

  Flätat hår

  Flätade frisyrer för kort hår
  ...
 • Så här använder du hårspolar

  Håraccessoarer

  Så här använder du hårspolar
  ...
 • Piffa upp din look med håraccessoarer

  Håraccessoarer

  Piffa upp din look med håraccessoarer
  ...
 • Håruppsättningar – gör en svinrygg

  Håruppsättningar

 • Klassiska frisyrer: Hästsvans

  Håruppsättningar

  Klassiska frisyrer: Hästsvans
  ...
 • Hästsvansfrisyrer med klös

  Håruppsättningar

  Hästsvansfrisyrer med klös
  ...
 • Frisyrernas intåg på arenan

  Håruppsättningar

 • Instruktioner för hästsvansen med geometriska element

  Håruppsättningar

  Instruktioner för hästsvansen med geometriska element
  ...
 • Page – styling tips till pagefrisyr

  Kort hår

  Styling tips till pagefrisyr
  ...
 • Korta frisyrer – en klassisk shag

  Kort hår

  Korta frisyrer – en klassisk shag
  ...