Fest frisyrer för nyårsafton

Att ringa in det nya året handlar om att minnas det gamla och fira in det nya. Det här året kanske du vill förnya dig, din look eller din livsstil. Naturligtvis finns det ingen anledning att inte ha roligt när ni firar in det nya året. Du kanske vill fira med en elegant middagsbjudning, en glamorös nyårsgala, en natt på din favoritklubb, ett dansparty eller planera en speciell middag för två. Rätt kläder och frisyr hjälper dig att komma i stämning inför firandet.

Vi hoppas att du kommer att ha glädje av vårt fotogalleri med frisyrer för nyårsafton.

Frisyrer för nyårsafton: Håruppsättning

Nyårsfester ger dig en utmärkt möjlighet att få fritt utlopp för din kreativitet. Den här uppsättningen är definitivt tillräckligt kreativ och lyxig för en vild fest  eller en natt på stan.

Styling: Med den här festfrisyren kommer du att visa att du kan ha en egen stil. Finns det något bättre tillfälle än en nyårsfest för den som vill experimentera med mode. På vårt foto visar Kaley Cuoco en chinjong som stylats uppåt och där hårtopparna får titta ut. Ett tunt band som lekfullt virats runt chinjongen ger en festlig känsla.

Stylinginstruktioner för Kate Maras släta hästsvans:

1. Spraya värmeskydd i ditt hår innan du gör det rakt med hjälp av en plattång.

2. Använd en kam för att skapa en låg sidbena som lutar lätt. Benan ska vara rak.

3. Fördela en klick, stor som en ärta, hårgel i dina handflator. Arbeta sedan in gel i hela håret med dina händer.

4. Skilj ur och fäst en ungefär 5 cm bred hårslinga ovanför din panna. Samla sedan resten av håret i en låg hästsvans, men fäst den inte med en hårsnodd ännu. Ha i mer gel om det behövs.

5. Kamma nu hårslingan över din panna mot huvudets krona och mot hästsvansen som startar vid sidbenan. Du kanske vill applicera mer hårgel innan du samlar ihop hästsvansen igen och fäster den med hjälp av en hårsnodd.

6. Applicera hårspray för extra glans och stadga.

Relaterade artiklar
 • Torrschampo: Ditt hemliga vapen

  Tips och tricks

  Torrschampo: Ditt hemliga vapen
  ...

  Got2b har uppdaterat sortimentet av torrschampo med förbättrade recept som inte lämnar några vita rester*, underbara nya dofter och modern förpackning. Läs vidare om hur nya got2b Dry Shampoo är perfekt för en fräsch och enkel look.

  ...
 • Vardagsfrisyrer för dig med långt hår

  Långt hår

  Vardagsfrisyrer för dig med långt hår
  ...

  Även om det kan vara både roligt och kreativt att styla långt hår vill de flesta av oss hitta ett snabbt sätt att få ordning på lockarna utan att tillbringa halva dagen framför spegeln. Vi går igenom våra bästa tips på snabba och enkla frisyrer som inte bara sparar välbehövlig tid, utan också får dig att se enastående ut – och känna dig därefter.

  ...
 • Unika brudfrisyrer som passar din stil

  Festfrisyr

  Unika brudfrisyrer som passar din stil
  ...

  Vi vill hjälpa dig att hitta den snyggaste brudfrisyren, den som han alltid kommer att komma ihåg, eftersom den tar fram dina bästa drag. Våra foton av trendiga brudfrisyrer kan hjälpa dig att hitta frisyren för ditt drömbröllop

  ...
 • Flätade frisyrer för kort hår

  Flätat hår

  Flätade frisyrer för kort hår
  ...

  Det stämmer inte att flätor bara passar för långt hår: Våra fem bästa visar hur snyggt det kan se ut med flätor i korta frisyrer.

  ...
 • Så här använder du hårspolar

  Håraccessoarer

  Så här använder du hårspolar
  ...

  En av de mest klassiska sätten att göra lockar på är via locktång. Detta klassiska sätt att göra lockar på är enklare än du tror. Se hur.

  ...
 • Piffa upp din look med håraccessoarer

  Håraccessoarer

  Piffa upp din look med håraccessoarer
  ...

  En av de mest klassiska sätten att göra lockar på är via locktång. Detta klassiska sätt att göra lockar på är enklare än du tror. Se hur.

  ...
 • Håruppsättningar – gör en svinrygg

  Håruppsättningar

  Håruppsättningar – gör en svinrygg
  ...

  Det finns ingen anledning att överlåta håruppsättningar till experter, för det är ganska enkelt att styla dem själv. Så här stylar du en svinrygg

  ...
 • Klassiska frisyrer: Hästsvans

  Håruppsättningar

  Klassiska frisyrer: Hästsvans
  ...

  Seven Hair Style Classics: We all have our favourites – and that not only applies to movies or music but also to hair styles. Below, we show you timeless haircuts and hair styles. They have been around for a long time. Maybe it’s because they suit us so well?

  ...
 • Hästsvansfrisyrer med klös

  Håruppsättningar

  Hästsvansfrisyrer med klös
  ...

  Vill du gärna hitta en frisyr som är praktisk men inte tråkig och som ger utrymme för kreativ styling? Spana in våra många hästsvansar.

  ...
 • Frisyrernas intåg på arenan

  Håruppsättningar

  Nobody needs to win a hair style contest on the way to the gym or sports arena. However, we do like to feel at ease at all times. We show you hair styles for athletes, which stand up to even your most challenging activities and still look terrific

  ...
 • Instruktioner för hästsvansen med geometriska element

  Håruppsättningar

  Instruktioner för hästsvansen med geometriska element
  ...

  Lär dig hur du stylar en klassisk hästsvans med unika, geometriska stylingelement.

  ...
 • Page – styling tips till pagefrisyr

  Kort hår

  Styling tips till pagefrisyr
  ...

  Det finns många olika varianter av page, men den klassiska pagefrisyren utstrålar alltid stil och elegans. Få bra stylingtips till din pagefrisyr här

  ...