Skip to Content

Håruppsättningar – gör en svinrygg

Det finns ingen anledning att överlåta uppsättningar till stylingexperter, för det är ganska enkelt att styla dem själv. För att du ska komma igång med dina egna kreativa håruppsättningar visar vi dig hur du stylar två svinryggsvarianter. Följ bara våra steg för steg instruktioner för att skapa Reese Witherspoons och Adeles glamorösa festfrisyrer.

Applicera volymmousse efter schamponeringen. Föna sedan ditt hår och dra det över en rund borste medan du vänder huvudet upp och ner.

Så här stylar du Reese Witherspoons förändrade svinrygg

 1. När du ska styla den svinrygg som visas av Reese Witherspoon kammar du ditt sidohår nära hårbotten på en sida och fäster det med hårklämmor bak på ditt huvud.
 2. Svep håret från den motsatta sidan förbi raden av hårklämmor. Det här gör du genom att sätta upp 2-3 cm breda hårslingor åt gången med hjälp av fler hårklämmor. Börja i nacken och arbeta dig uppåt. Det här skapar det uppdelade svinryggsmönstret.
 3. Vrid nu det hår som sticker ut från svinryggen tills det ringlar ihop sig till en chinjong och fäst chinjongen. Några få små slingor kan få rymma från svinryggen.
 4. Dra luggen över pannan. För att hålla håret på plats kan du fördela lite vax i dina handflator innan du stryker med händerna över uppsättningen.
 5. Applicera slutligen hårspray för extra stadga.

Stylinginstruktioner för Adeles svinryggsvariant

 1. Massor av hårvolym bak på huvudet krävs för den här svinryggsvarianten. För att skapa denna volym lyfter du upp små hårslingor på den övre bakre delen av ditt huvud och tuperar dem nära rötterna.
 2. Applicera hårspray innan du försiktigt borstar det på plats. Du kan göra en antydan till bena.
 3. Applicera ännu en dos hårspray.
 4. Kamma bak håret nära hårbotten på ena sidan av huvudet och fäst det väl med hårklämmor från nacken och upp till ögonhöjd.
 5. Kamma bak håret från motsatt sida till mitt bak på huvudet och vik in det vid ögonhöjd för att skapa den typiska svinryggen. Fäst svinryggen med dolda hårklämmor.
 6. Du kanske tycker att det är enklare att använda en tunn hårsnodd och göra en hästsvans på den motsatta sidan av huvudet. Sedan drar du hårsnodden bakåt till mitt på bakhuvudet innan du viker in håret under.
 7. Forma det tuperade överhåret till en stor våg och vik in ändarna under baktill på ditt huvud. Fäst vågen ovanpå svinryggen med hjälp av hårklämmor.
 8. Applicera ytterligare en generös portion hårspray för att ge frisyren den stadga som behövs.
Att styla Adeles uppsättning är enklare än det ser ut
Att styla Adeles uppsättning är enklare än det ser ut
Relaterade artiklar
 • Torrschampo: Ditt hemliga vapen

  Tips och tricks

  Torrschampo: Ditt hemliga vapen
  ...

  Got2b har uppdaterat sortimentet av torrschampo med förbättrade recept som inte lämnar några vita rester*, underbara nya dofter och modern förpackning. Läs vidare om hur nya got2b Dry Shampoo är perfekt för en fräsch och enkel look.

  ...
 • Vardagsfrisyrer för dig med långt hår

  Långt hår

  Vardagsfrisyrer för dig med långt hår
  ...

  Även om det kan vara både roligt och kreativt att styla långt hår vill de flesta av oss hitta ett snabbt sätt att få ordning på lockarna utan att tillbringa halva dagen framför spegeln. Vi går igenom våra bästa tips på snabba och enkla frisyrer som inte bara sparar välbehövlig tid, utan också får dig att se enastående ut – och känna dig därefter.

  ...
 • Unika brudfrisyrer som passar din stil

  Festfrisyr

  Unika brudfrisyrer som passar din stil
  ...

  Vi vill hjälpa dig att hitta den snyggaste brudfrisyren, den som han alltid kommer att komma ihåg, eftersom den tar fram dina bästa drag. Våra foton av trendiga brudfrisyrer kan hjälpa dig att hitta frisyren för ditt drömbröllop

  ...
 • Hårprodukter för män: den ultimata guiden

  Hårtrender för män

  Hårprodukter för män: den ultimata guiden
  ...
 • Hårstyling för män: Fade-klippning

  Hårtrender för män

  Hårstyling för män: Fade-klippning
  ...

  En fade-klippning att håret klipps eller rakas gradvis kortare nedåt. Men med så många alternativ kan det vara svårt att välja rätt look. Vi finns här för att hjälpa dig – läs vidare och lär dig allt du behöver veta om fade-klippning.

  ...
 • Fixa stilen med got2b phenoMENal

  Hårtrender för män

  Fixa stilen med got2b phenoMENal
  ...
 • Frisyrer för fint och tunt hår

  Tips och tricks

  Frisyrer för fint och tunt hår
  ...

  Det är förstås en lång process att få tjockare hår, men med smarta tricks kan du bygga upp en struktur som gör att det ser fylligare ut. Läs mer om hur du stylar och fönar håret för vackra resultat.

  ...
 • Voluminösa Vågor

  Volym

  Voluminösa Vågor
  ...

  Den voluminösa vågen är tillbaka! Vi firar det stora hårets comeback och berättar för dig hur du maximerar upplevelsen

  ...
 • Öka hårets volym

  Volym

  Öka hårets volym
  ...

  Nästan alla kvinnor vill ha fylligare hår. Är du en av dem? Lugn bara, hjälpen är på väg! Vi har sex goda råd till dig.

  ...
 • Fest frisyrer för nyårsafton

  Festfrisyr

  Fest frisyrer för nyårsafton
  ...

  Med vår frisyrkalender får du en ny frisyr varje månad. Vi ger dig också stylingtips för hur du lyckas med frisyren. Låt 2015 bli ett kreativt hårår

  ...
 • Strandfrisyrer

  Festfrisyr

  Strandfrisyrer
  ...

  Vi tipsar om hur du stylar strandvågor och fyra andra ideala frisyrer inför sommarsemestern och härligt strandhäng.

  ...
 • Flätade frisyrer för kort hår

  Flätat hår

  Flätade frisyrer för kort hår
  ...

  Det stämmer inte att flätor bara passar för långt hår: Våra fem bästa visar hur snyggt det kan se ut med flätor i korta frisyrer.

  ...