Håruppsättningar – gör en svinrygg

Det finns ingen anledning att överlåta uppsättningar till stylingexperter, för det är ganska enkelt att styla dem själv. För att du ska komma igång med dina egna kreativa håruppsättningar visar vi dig hur du stylar två svinryggsvarianter. Följ bara våra steg för steg instruktioner för att skapa Reese Witherspoons och Adeles glamorösa festfrisyrer.

Applicera volymmousse efter schamponeringen. Föna sedan ditt hår och dra det över en rund borste medan du vänder huvudet upp och ner.

Så här stylar du Reese Witherspoons förändrade svinrygg

 1. När du ska styla den svinrygg som visas av Reese Witherspoon kammar du ditt sidohår nära hårbotten på en sida och fäster det med hårklämmor bak på ditt huvud.
 2. Svep håret från den motsatta sidan förbi raden av hårklämmor. Det här gör du genom att sätta upp 2-3 cm breda hårslingor åt gången med hjälp av fler hårklämmor. Börja i nacken och arbeta dig uppåt. Det här skapar det uppdelade svinryggsmönstret.
 3. Vrid nu det hår som sticker ut från svinryggen tills det ringlar ihop sig till en chinjong och fäst chinjongen. Några få små slingor kan få rymma från svinryggen.
 4. Dra luggen över pannan. För att hålla håret på plats kan du fördela lite vax i dina handflator innan du stryker med händerna över uppsättningen.
 5. Applicera slutligen hårspray för extra stadga.

Stylinginstruktioner för Adeles svinryggsvariant

 1. Massor av hårvolym bak på huvudet krävs för den här svinryggsvarianten. För att skapa denna volym lyfter du upp små hårslingor på den övre bakre delen av ditt huvud och tuperar dem nära rötterna.
 2. Applicera hårspray innan du försiktigt borstar det på plats. Du kan göra en antydan till bena.
 3. Applicera ännu en dos hårspray.
 4. Kamma bak håret nära hårbotten på ena sidan av huvudet och fäst det väl med hårklämmor från nacken och upp till ögonhöjd.
 5. Kamma bak håret från motsatt sida till mitt bak på huvudet och vik in det vid ögonhöjd för att skapa den typiska svinryggen. Fäst svinryggen med dolda hårklämmor.
 6. Du kanske tycker att det är enklare att använda en tunn hårsnodd och göra en hästsvans på den motsatta sidan av huvudet. Sedan drar du hårsnodden bakåt till mitt på bakhuvudet innan du viker in håret under.
 7. Forma det tuperade överhåret till en stor våg och vik in ändarna under baktill på ditt huvud. Fäst vågen ovanpå svinryggen med hjälp av hårklämmor.
 8. Applicera ytterligare en generös portion hårspray för att ge frisyren den stadga som behövs.
Att styla Adeles uppsättning är enklare än det ser ut
Att styla Adeles uppsättning är enklare än det ser ut
Relaterade artiklar
 • Torrschampo: Ditt hemliga vapen

  Tips och tricks

  Torrschampo: Ditt hemliga vapen
  ...

  Got2b har uppdaterat sortimentet av torrschampo med förbättrade recept som inte lämnar några vita rester*, underbara nya dofter och modern förpackning. Läs vidare om hur nya got2b Dry Shampoo är perfekt för en fräsch och enkel look.

  ...
 • Vardagsfrisyrer för dig med långt hår

  Långt hår

  Vardagsfrisyrer för dig med långt hår
  ...

  Även om det kan vara både roligt och kreativt att styla långt hår vill de flesta av oss hitta ett snabbt sätt att få ordning på lockarna utan att tillbringa halva dagen framför spegeln. Vi går igenom våra bästa tips på snabba och enkla frisyrer som inte bara sparar välbehövlig tid, utan också får dig att se enastående ut – och känna dig därefter.

  ...
 • Unika brudfrisyrer som passar din stil

  Festfrisyr

  Unika brudfrisyrer som passar din stil
  ...

  Vi vill hjälpa dig att hitta den snyggaste brudfrisyren, den som han alltid kommer att komma ihåg, eftersom den tar fram dina bästa drag. Våra foton av trendiga brudfrisyrer kan hjälpa dig att hitta frisyren för ditt drömbröllop

  ...
 • Flätade frisyrer för kort hår

  Flätat hår

  Flätade frisyrer för kort hår
  ...

  Det stämmer inte att flätor bara passar för långt hår: Våra fem bästa visar hur snyggt det kan se ut med flätor i korta frisyrer.

  ...
 • Så här använder du hårspolar

  Håraccessoarer

  Så här använder du hårspolar
  ...

  En av de mest klassiska sätten att göra lockar på är via locktång. Detta klassiska sätt att göra lockar på är enklare än du tror. Se hur.

  ...
 • Piffa upp din look med håraccessoarer

  Håraccessoarer

  Piffa upp din look med håraccessoarer
  ...

  En av de mest klassiska sätten att göra lockar på är via locktång. Detta klassiska sätt att göra lockar på är enklare än du tror. Se hur.

  ...
 • Klassiska frisyrer: Hästsvans

  Håruppsättningar

  Klassiska frisyrer: Hästsvans
  ...

  Seven Hair Style Classics: We all have our favourites – and that not only applies to movies or music but also to hair styles. Below, we show you timeless haircuts and hair styles. They have been around for a long time. Maybe it’s because they suit us so well?

  ...
 • Hästsvansfrisyrer med klös

  Håruppsättningar

  Hästsvansfrisyrer med klös
  ...

  Vill du gärna hitta en frisyr som är praktisk men inte tråkig och som ger utrymme för kreativ styling? Spana in våra många hästsvansar.

  ...
 • Frisyrernas intåg på arenan

  Håruppsättningar

  Nobody needs to win a hair style contest on the way to the gym or sports arena. However, we do like to feel at ease at all times. We show you hair styles for athletes, which stand up to even your most challenging activities and still look terrific

  ...
 • Instruktioner för hästsvansen med geometriska element

  Håruppsättningar

  Instruktioner för hästsvansen med geometriska element
  ...

  Lär dig hur du stylar en klassisk hästsvans med unika, geometriska stylingelement.

  ...
 • Page – styling tips till pagefrisyr

  Kort hår

  Styling tips till pagefrisyr
  ...

  Det finns många olika varianter av page, men den klassiska pagefrisyren utstrålar alltid stil och elegans. Få bra stylingtips till din pagefrisyr här

  ...
 • Korta frisyrer – en klassisk shag

  Kort hår

  Korta frisyrer – en klassisk shag
  ...

  Shag är en av de klassiska korta frisyrer. Läs här om hur du får kort hår, som passar till din hårtyp. Och styling då? Föna håret - och du är färdig

  ...