Skip to Content

Villkor för att delta i Schwarzkopf jultävling

1. Introduktion

1.1. Detta dokument anger villkoren för deltagande i Schwarzkopfs jul-tävling. Prisdragning via: https://www.facebook.com/schwarzkopfsverige/

1.2. Tävlingens organisatör är Henkel Norden AB – Beauty Care (”Henkel”), Gustavslundsvägen 151A SE-167 51 BROMMA, Sverige, ägare av varumärket  Schwarzkopf.

1.3. För att delta i tävlingen måste alla tävlande acceptera och godkänna att bli bundna till dessa villkor.

2. Deltagande

2.1. För att delta i tävlingen måste tävlande:
a)  vara 18 år eller äldre; och
b)  bosatt i Sverige

2.2. För att delta i tävlingen måste tävlande gilla Schwarzkopf Facebook sida och kommentera inlägget enligt instruktionerna som står skrivet i inlägget. Facebook sida: https://www.facebook.com/schwarzkopfsverige/

2.3. Det finns inget krav att köpa Henkel produkter för att delta i tävlingen.

2.4. Vinnaren kommer att utses av Schwarzkopf lokala marknadsteam utifrån tävlingsbidragets kreativitet och intellektuella höjd. Vinnaren kommer att utses enligt kriteriet: Den mest karakteristiska motiveringen. Schwarzkopfs lokala marknadsföringsteam kommer rösta om vem som kommer att vinna. Den tävlande som får flest röster kommer att vinna ett pris från Schwarzkopf.

2.5. Slutdatum för tävlingen är 2019-01-07. Bidrag som mottas efter detta datum kommer inte att beaktas.

2.6. Anställda på Henkel, dess medie- eller reklambyråer samt anställdas familjemedlemmar är inte tillåtna att delta i tävlingen.

2.7. Organisatören är inte ansvarig för sena, borttagna, skadade, ofullständiga eller bedrägliga bidrag.

3. Pris

3.1. Vinnaren kommer att få en box med 12 olika hårprodukter från märket Schwarzkopf med värde överstigande 700 kronor. Innehållet i boxen kommer att variera mellan olika märken från Schwarzkopf och olika hårprodukter: hårfärg, schampo, vax, balsam, hårolja, hårspray och torrschampo. Innehållet i boxen kommer att variera veckovis under tävlingsperioden. 

3.2. Priset kan inte överföras till någon annan och kan heller inte förhandlas. När datumet väl är bestämt kan de inte ändras.

3.3. Valet av vinnare kommer att ske (1) vecka efter att inlägget om tävlingen har postats på Schwarzkopfs Facebook-sida: https://www.facebook.com/schwarzkopfsverige/

3.4. Vinnaren kommer att meddelas via email och/eller direkt meddelande till adressen som fyllts i formuläret/kommenterats i inlägg.  

3.5. För det fall Henkel inte lyckas kontakta vinnaren efter tre (3) försök skall Henkel utse en ny vinnare.  

3.6. Vinnaren kommer att få information om priset inom 7 dagar efter att vinnaren har blivit utsedd. Priset kommer att skickas till vinnaren via post. Vinnaren är själv ansvarig för att hämta ut priset på ett närliggande postkontor utifrån den adress de har angivit. Varje vinnare är ansvarig för att betala eventuell vinstskatt.

3.7. Det är inte möjligt att byta ut vinsten eller en del av vinsten mot kontanter eller annan egendom. Henkel förhåller sig rätten att ersätta ett pris med ett pris av likvärdigt värde vid händelse utanför dess kontroll.

3.8. Vinnarens namn kommer att annonseras på Schwarzkopfs lokala Facebook sida https://www.facebook.com/schwarzkopfsverige/ efter 2019-01-07.

4. General

4.1. Henkels beslut är slutgiltigt. Henkel kommer inte att delta i korrespondens om någon del tävling.  

4.2. Henkel är inte sponsrat av, godkänt av, administrerat av, eller associerat med Facebook. Notera att som tävlande kommer dina uppgifter att hanteras av Henkel och inte av Facebook. Facebook har inget ansvar över tävlandes deltagande i tävlingen och genom att godkänna dessa villkor har Facebook inga mer skyldigheter relaterat till detta.

4.3. Dessa Villkor regleras enligt svensk lag. Tvister i anledning av dessa villkor ska uteslutande vara underkastade Svenska domstolars jurisdiktion.

5. Personuppgifter

5.1. Som en förutsättning för att delta i tävlingen kommer Henkel att samla in nödvändig data i form av personuppgifter. Henkel kommer att hantera informationen enligt Data Protection Statement/Privacy Policy https://www.henkel.com/data-protection-statement. Genom att delta i tävlingen lovar du att den information du delar är sann och korrekt.

5.2. Genom att delta i tävlingen bekräftar du villkoren i Facebook policy för personuppgifter. Dessa villkor kan hittas här: http://www.facebook.com/policy.php.

5.3. Henkel har rätten att dela deltagandens personuppgifter med organisationer som hjälper till med genomförandet av kampanjen och hanteringen av priserna enbart för dessa ändamål.

5.4. Deltagare har rättigheter rörande de personuppgifter de tillhandahåller i samband med kampanjen. Eventuell begäran om detta bör riktas till: norden.communication@henkel.com

6. Rättigheter

6.1. Deltagaren överlåter till Henkel alla rättigheter i all media och allt produktrelaterat som ett resultat av att ha deltagit i tävlingen.

6.2. Deltagaren godkänner användningen av deras inlägg ( inklusive deras bilder och linkande) till all reklam som genereras av eller som ett resultat av kampanjen och dess användning av Henkel och på dess kanaler Facebook, YouTube or Twitter när som helst men endast på sätt som överensstämmer med Data Protection Statement/Privacy Policy https://www.henkel.com/data-protection-statement.