Skip to Content

Voluminösa Vågor

Tänk stort! Super duper mycket är trendigt igen. Allt du behöver är den rätta twisten: voluminösa, mjuka, naturlig fallande lockar ger vardagsstyling ett nytt perspektiv.

De som har lockigt och vågigt hår i sig själv har tur. Naturligtvis finns det även verktyg för att hjälpa andra ta sig dit. Du kan ibland även styla voluminösa vågor själv där hemma med hjälp av ett fåtal verktyg.

Få den rätta twisten:

- Efter du tvättat håret, knåda in styling foam i handukstorkat hår.

- Rulla in det fuktiga håret i stora papiljotter. Papiljotter är perfekt för tunnare hår – arbeta med större hår sektioner om så är fallet.

- Låt håret torka och dra försiktigt ut lockarna. Skaka sedan på huvudet och den lockiga manen, samt applicera hårspray med extra hållbarhet för att säkra lockarna.

- Om du har ont om tid, kan du istället använda en locktång och linda in hår sektioner enda in till hårbottnen.

På samma våglängd – upptäck de många stylings möjligheterna som finns med stort trendigt hår.

Vågigt värre för Flower Power

Flower power: De voluminösa vågorna frodar med en mjuk fast fyllig hårlinje, rikligt med vågor strömmar fram ovanför örat. Tips: Använd en så kallad paddle-borste för att borsta håret. Hur ser orginal frisyren ut? En låg sidbena ger en touch av elegans till den romantiska frisyren och blommiga klämmor ger fragranta toner.

Voluminösa vågor
Caption: I full blommning: Förförisk hippie-romantik på Diane von Fürstenbergs catwalk

Voluminösa vågor: Mittemellan!

Stort hår behöver inte vara särskilt långt – tjockleken är det som räknas med denna trend! Därför surfar även det mid-långa håret på volym vågorna. En uppklippt eller etapp-frisyr är idealet. Det mid-långa håret är stylat väldigt enkelt med en ”jag-vaknade-nyss” känsla: De mjuka lockarna börjar i höjd med ögonbrynen och ska uppfattas som lösa och odefinierade. Du behöver heller inte bry dig om en strikt bena, den får hamna där den hamnar - vardagligt cool ger poäng!

Voluminösa vågor
Avslappnad med respekt: På designern Thakoons visning syns röriga vågor i etapper.

Voluminösa vågor: Tillbaka till Framtiden

Hår uppdatering: Nu ser man hur den trendiga frisyren även presenteras en två-färgad variant. Vad gör de nya lockarna så speciella? Hippa slingor! De nya tonerna ger inte bara en extra fräsch touch till frisyren, utan skapar även ett visuellt djup i håret. Detta tar fram den super populära volymen också!

Voluminösa vågor
Chanel får den nytrendiga frisyren att resa i tiden med hjälp av futuristiska assessorer
Relaterade artiklar
 • Torrschampo: Ditt hemliga vapen

  Tips och tricks

  Torrschampo: Ditt hemliga vapen
  ...

  Taft har uppdaterat sortimentet av torrschampo med förbättrade recept som inte lämnar några vita rester*, underbara nya dofter och modern förpackning. Läs vidare om hur nya Taft Overnight Fresh Wonder är perfekt för en fräsch och enkel look.

  ...
 • Vardagsfrisyrer för dig med långt hår

  Långt hår

  Vardagsfrisyrer för dig med långt hår
  ...

  Även om det kan vara både roligt och kreativt att styla långt hår vill de flesta av oss hitta ett snabbt sätt att få ordning på lockarna utan att tillbringa halva dagen framför spegeln. Vi går igenom våra bästa tips på snabba och enkla frisyrer som inte bara sparar välbehövlig tid, utan också får dig att se enastående ut – och känna dig därefter.

  ...
 • Hårprodukter för män: den ultimata guiden

  Hårtrender för män

  Hårprodukter för män: den ultimata guiden
  ...
 • Hårstyling för män: Fade-klippning

  Hårtrender för män

  Hårstyling för män: Fade-klippning
  ...

  En fade-klippning att håret klipps eller rakas gradvis kortare nedåt. Men med så många alternativ kan det vara svårt att välja rätt look. Vi finns här för att hjälpa dig – läs vidare och lär dig allt du behöver veta om fade-klippning.

  ...
 • Fixa stilen med got2b phenoMENal

  Hårtrender för män

  Fixa stilen med got2b phenoMENal
  ...
 • Frisyrer för fint och tunt hår

  Tips och tricks

  Frisyrer för fint och tunt hår
  ...

  Det är förstås en lång process att få tjockare hår, men med smarta tricks kan du bygga upp en struktur som gör att det ser fylligare ut. Läs mer om hur du stylar och fönar håret för vackra resultat.

  ...
 • Öka hårets volym

  Volym

  Öka hårets volym
  ...

  Nästan alla kvinnor vill ha fylligare hår. Är du en av dem? Lugn bara, hjälpen är på väg! Vi har sex goda råd till dig.

  ...
 • Fest frisyrer för nyårsafton

  Festfrisyr

  Fest frisyrer för nyårsafton
  ...

  Med vår frisyrkalender får du en ny frisyr varje månad. Vi ger dig också stylingtips för hur du lyckas med frisyren. Låt 2015 bli ett kreativt hårår

  ...
 • Strandfrisyrer

  Festfrisyr

  Strandfrisyrer
  ...

  Vi tipsar om hur du stylar strandvågor och fyra andra ideala frisyrer inför sommarsemestern och härligt strandhäng.

  ...
 • Flätade frisyrer för kort hår

  Flätat hår

  Flätade frisyrer för kort hår
  ...

  Det stämmer inte att flätor bara passar för långt hår: Våra fem bästa visar hur snyggt det kan se ut med flätor i korta frisyrer.

  ...
 • Så här använder du hårspolar

  Håraccessoarer

  Så här använder du hårspolar
  ...

  En av de mest klassiska sätten att göra lockar på är via locktång. Detta klassiska sätt att göra lockar på är enklare än du tror. Se hur.

  ...
 • Piffa upp din look med håraccessoarer

  Håraccessoarer

  Piffa upp din look med håraccessoarer
  ...

  En av de mest klassiska sätten att göra lockar på är via locktång. Detta klassiska sätt att göra lockar på är enklare än du tror. Se hur.

  ...