Voluminösa Vågor

Tänk stort! Super duper mycket är trendigt igen. Allt du behöver är den rätta twisten: voluminösa, mjuka, naturlig fallande lockar ger vardagsstyling ett nytt perspektiv.

De som har lockigt och vågigt hår i sig själv har tur. Naturligtvis finns det även verktyg för att hjälpa andra ta sig dit. Du kan ibland även styla voluminösa vågor själv där hemma med hjälp av ett fåtal verktyg.

Få den rätta twisten:

- Efter du tvättat håret, knåda in styling foam i handukstorkat hår.

- Rulla in det fuktiga håret i stora papiljotter. Papiljotter är perfekt för tunnare hår – arbeta med större hår sektioner om så är fallet.

- Låt håret torka och dra försiktigt ut lockarna. Skaka sedan på huvudet och den lockiga manen, samt applicera hårspray med extra hållbarhet för att säkra lockarna.

- Om du har ont om tid, kan du istället använda en locktång och linda in hår sektioner enda in till hårbottnen.

På samma våglängd – upptäck de många stylings möjligheterna som finns med stort trendigt hår.

Vågigt värre för Flower Power

Flower power: De voluminösa vågorna frodar med en mjuk fast fyllig hårlinje, rikligt med vågor strömmar fram ovanför örat. Tips: Använd en så kallad paddle-borste för att borsta håret. Hur ser orginal frisyren ut? En låg sidbena ger en touch av elegans till den romantiska frisyren och blommiga klämmor ger fragranta toner.

Voluminösa vågor
Caption: I full blommning: Förförisk hippie-romantik på Diane von Fürstenbergs catwalk

Voluminösa vågor: Mittemellan!

Stort hår behöver inte vara särskilt långt – tjockleken är det som räknas med denna trend! Därför surfar även det mid-långa håret på volym vågorna. En uppklippt eller etapp-frisyr är idealet. Det mid-långa håret är stylat väldigt enkelt med en ”jag-vaknade-nyss” känsla: De mjuka lockarna börjar i höjd med ögonbrynen och ska uppfattas som lösa och odefinierade. Du behöver heller inte bry dig om en strikt bena, den får hamna där den hamnar - vardagligt cool ger poäng!

Voluminösa vågor
Avslappnad med respekt: På designern Thakoons visning syns röriga vågor i etapper.

Voluminösa vågor: Tillbaka till Framtiden

Hår uppdatering: Nu ser man hur den trendiga frisyren även presenteras en två-färgad variant. Vad gör de nya lockarna så speciella? Hippa slingor! De nya tonerna ger inte bara en extra fräsch touch till frisyren, utan skapar även ett visuellt djup i håret. Detta tar fram den super populära volymen också!

Voluminösa vågor
Chanel får den nytrendiga frisyren att resa i tiden med hjälp av futuristiska assessorer
Relaterade artiklar
 • Torrschampo: Ditt hemliga vapen

  Tips och tricks

  Torrschampo: Ditt hemliga vapen
  ...

  Got2b har uppdaterat sortimentet av torrschampo med förbättrade recept som inte lämnar några vita rester*, underbara nya dofter och modern förpackning. Läs vidare om hur nya got2b Dry Shampoo är perfekt för en fräsch och enkel look.

  ...
 • Vardagsfrisyrer för dig med långt hår

  Långt hår

  Vardagsfrisyrer för dig med långt hår
  ...

  Även om det kan vara både roligt och kreativt att styla långt hår vill de flesta av oss hitta ett snabbt sätt att få ordning på lockarna utan att tillbringa halva dagen framför spegeln. Vi går igenom våra bästa tips på snabba och enkla frisyrer som inte bara sparar välbehövlig tid, utan också får dig att se enastående ut – och känna dig därefter.

  ...
 • Unika brudfrisyrer som passar din stil

  Festfrisyr

  Unika brudfrisyrer som passar din stil
  ...

  Vi vill hjälpa dig att hitta den snyggaste brudfrisyren, den som han alltid kommer att komma ihåg, eftersom den tar fram dina bästa drag. Våra foton av trendiga brudfrisyrer kan hjälpa dig att hitta frisyren för ditt drömbröllop

  ...
 • Flätade frisyrer för kort hår

  Flätat hår

  Flätade frisyrer för kort hår
  ...

  Det stämmer inte att flätor bara passar för långt hår: Våra fem bästa visar hur snyggt det kan se ut med flätor i korta frisyrer.

  ...
 • Så här använder du hårspolar

  Håraccessoarer

  Så här använder du hårspolar
  ...

  En av de mest klassiska sätten att göra lockar på är via locktång. Detta klassiska sätt att göra lockar på är enklare än du tror. Se hur.

  ...
 • Piffa upp din look med håraccessoarer

  Håraccessoarer

  Piffa upp din look med håraccessoarer
  ...

  En av de mest klassiska sätten att göra lockar på är via locktång. Detta klassiska sätt att göra lockar på är enklare än du tror. Se hur.

  ...
 • Håruppsättningar – gör en svinrygg

  Håruppsättningar

  Håruppsättningar – gör en svinrygg
  ...

  Det finns ingen anledning att överlåta håruppsättningar till experter, för det är ganska enkelt att styla dem själv. Så här stylar du en svinrygg

  ...
 • Klassiska frisyrer: Hästsvans

  Håruppsättningar

  Klassiska frisyrer: Hästsvans
  ...

  Seven Hair Style Classics: We all have our favourites – and that not only applies to movies or music but also to hair styles. Below, we show you timeless haircuts and hair styles. They have been around for a long time. Maybe it’s because they suit us so well?

  ...
 • Hästsvansfrisyrer med klös

  Håruppsättningar

  Hästsvansfrisyrer med klös
  ...

  Vill du gärna hitta en frisyr som är praktisk men inte tråkig och som ger utrymme för kreativ styling? Spana in våra många hästsvansar.

  ...
 • Frisyrernas intåg på arenan

  Håruppsättningar

  Nobody needs to win a hair style contest on the way to the gym or sports arena. However, we do like to feel at ease at all times. We show you hair styles for athletes, which stand up to even your most challenging activities and still look terrific

  ...
 • Instruktioner för hästsvansen med geometriska element

  Håruppsättningar

  Instruktioner för hästsvansen med geometriska element
  ...

  Lär dig hur du stylar en klassisk hästsvans med unika, geometriska stylingelement.

  ...
 • Page – styling tips till pagefrisyr

  Kort hår

  Styling tips till pagefrisyr
  ...

  Det finns många olika varianter av page, men den klassiska pagefrisyren utstrålar alltid stil och elegans. Få bra stylingtips till din pagefrisyr här

  ...