Skip to Content

Öka hårets volym

De platta frisyrernas tidevarv är förbi! Särskilda hårvårdsserier för fint och tunt hår hjälper dig göra håret fylligt. Schampo, balsam och lotion som innehåller kollagen ger ditt hår mer volym nära hårbotten, vilket gör att det omedelbart ser fylligare ut. Silikonfria hårvårdsprodukter med näringstillskott ser till att håret inte tappar volymen igen.

För bäst resultat rekommenderar vi att du fördelar en alkoholfri mousse i håret innan du föntorkar det. Detta ger ytterligare volym utan att torka ut håret. Om du har långt hår räcker det att fördela moussen nära din hårbotten.

Öka hårets volym och fyllighet!
Volym som inte övergår ditt förstånd!

Föna håret mothårs för volym

Dina viktigaste vänner i jakten på ett fylligt hår är en bra hårfön och rätt borste. Börja med att torka håret med mediuminställningen på fönen tills det bara är lite fuktigt. En hårfön med diffuser fungerar väldigt bra för lockigt hår. Rör fönen i små cirklar över håret närmast huvudet. En rund borste ger volym åt långt och rakt hår.

Samla översta hårlagret och fäst det längst uppe på huvudet med en klämma. Borsta sedan de lägre nivåerna med en rund borste, medan du ger håret några omgångar varmluft i riktning mot hårbotten. Ge håret en sista touch genom att lämna borsten i håret en stund. Låt håret svalna och ta sedan bort borsten ur håret utan att förstöra hårets form. Använd till sist samma teknik på översta hårlagret.

Stort hår: Sex tips från experten

 • Föntorka inte håret upp-och-ned, då detta endast leder till ostyrigt och tunt hår. Du får långt bättre resultat genom att luta huvudet åt sidan och föna håret medan du använder en platt borste.
 • Lägg hela håret i en stor sidbena emellanåt. Detta ger ditt hår mer studs på ett ögonblick.
 • Hårspray ger mer volym om du applicerar det underifrån i stället för att spraya det över håret.
 • Värmerullar ger fylligare hår på ett kick. Kom ihåg att använda stora rullar för ökad volym – små rullar är till för att ge dig lockar.
 • Se till att din runda borste är tillräckligt stor. Stråna ska skjuta upp en aning genom håret när det rullats kring borsten. Denna teknik ger ditt hår både volym och lyster.
 • Var sparsam med stylingprodukter som skapar struktur, till exempel gel och vax. Se även till att arbeta in dessa produkter underifrån snarare än uppifrån där deras nytta är begränsad.
Relaterade artiklar
 • Torrschampo: Ditt hemliga vapen

  Tips och tricks

  Torrschampo: Ditt hemliga vapen
  ...

  Got2b har uppdaterat sortimentet av torrschampo med förbättrade recept som inte lämnar några vita rester*, underbara nya dofter och modern förpackning. Läs vidare om hur nya got2b Dry Shampoo är perfekt för en fräsch och enkel look.

  ...
 • Vardagsfrisyrer för dig med långt hår

  Långt hår

  Vardagsfrisyrer för dig med långt hår
  ...

  Även om det kan vara både roligt och kreativt att styla långt hår vill de flesta av oss hitta ett snabbt sätt att få ordning på lockarna utan att tillbringa halva dagen framför spegeln. Vi går igenom våra bästa tips på snabba och enkla frisyrer som inte bara sparar välbehövlig tid, utan också får dig att se enastående ut – och känna dig därefter.

  ...
 • Unika brudfrisyrer som passar din stil

  Festfrisyr

  Unika brudfrisyrer som passar din stil
  ...

  Vi vill hjälpa dig att hitta den snyggaste brudfrisyren, den som han alltid kommer att komma ihåg, eftersom den tar fram dina bästa drag. Våra foton av trendiga brudfrisyrer kan hjälpa dig att hitta frisyren för ditt drömbröllop

  ...
 • Hårprodukter för män: den ultimata guiden

  Hårtrender för män

  Hårprodukter för män: den ultimata guiden
  ...
 • Hårstyling för män: Fade-klippning

  Hårtrender för män

  Hårstyling för män: Fade-klippning
  ...

  En fade-klippning att håret klipps eller rakas gradvis kortare nedåt. Men med så många alternativ kan det vara svårt att välja rätt look. Vi finns här för att hjälpa dig – läs vidare och lär dig allt du behöver veta om fade-klippning.

  ...
 • Fixa stilen med got2b phenoMENal

  Hårtrender för män

  Fixa stilen med got2b phenoMENal
  ...
 • Frisyrer för fint och tunt hår

  Tips och tricks

  Frisyrer för fint och tunt hår
  ...

  Det är förstås en lång process att få tjockare hår, men med smarta tricks kan du bygga upp en struktur som gör att det ser fylligare ut. Läs mer om hur du stylar och fönar håret för vackra resultat.

  ...
 • Voluminösa Vågor

  Volym

  Voluminösa Vågor
  ...

  Den voluminösa vågen är tillbaka! Vi firar det stora hårets comeback och berättar för dig hur du maximerar upplevelsen

  ...
 • Fest frisyrer för nyårsafton

  Festfrisyr

  Fest frisyrer för nyårsafton
  ...

  Med vår frisyrkalender får du en ny frisyr varje månad. Vi ger dig också stylingtips för hur du lyckas med frisyren. Låt 2015 bli ett kreativt hårår

  ...
 • Strandfrisyrer

  Festfrisyr

  Strandfrisyrer
  ...

  Vi tipsar om hur du stylar strandvågor och fyra andra ideala frisyrer inför sommarsemestern och härligt strandhäng.

  ...
 • Flätade frisyrer för kort hår

  Flätat hår

  Flätade frisyrer för kort hår
  ...

  Det stämmer inte att flätor bara passar för långt hår: Våra fem bästa visar hur snyggt det kan se ut med flätor i korta frisyrer.

  ...
 • Så här använder du hårspolar

  Håraccessoarer

  Så här använder du hårspolar
  ...

  En av de mest klassiska sätten att göra lockar på är via locktång. Detta klassiska sätt att göra lockar på är enklare än du tror. Se hur.

  ...