Styling | Festfrisyr

Festfrisyrer för nyårsafton

Det är dags att tänka på festligheterna runt nyår. Planerar du att driva ut onda andar med massor av oväsen eller är en glamorös galafest mer din stil? Låt oss inte glömma alternativet en romantisk middag för två för en oförglömlig kväll. Frisyren ska passa det sätt som du vill fira på. Vi har stylingförslag oavsett hur du vill  fira in det nya året. Det finns glamorösa fingervågor för en retrostil, håruppsättningar för eleganta eller lekfulla stilar. Färg och styling ger en känsla av lyx och personlighet. Slutligen, och inte att förglömma, har vi de mjuka, uttrycksfulla frisyrerna för en romantisk kväll.

Att ringa in det nya året handlar om att minnas det gamla och fira in det nya. Det här året kanske du vill förnya dig, din look eller din livsstil. Naturligtvis finns det ingen anledning att inte ha roligt när ni firar in det nya året. Du kanske vill fira med en elegant middagsbjudning, en glamorös nyårsgala, en natt på din favoritklubb, ett dansparty eller planera en speciell middag för två. Rätt kläder och frisyr hjälper dig att komma i stämning inför firandet.

Vi hoppas att du kommer att ha glädje av vårt fotogalleri med frisyrer för nyårsafton.

Galleri: Festfrisyrer för nyårsafton

Frisyrer för nyårsafton: Håruppsättning

Nyårsfester ger dig en utmärkt möjlighet att få fritt utlopp för din kreativitet. Den här uppsättningen är definitivt tillräckligt kreativ och lyxig för en vild fest  eller en natt på stan.

Styling: Med den här festfrisyren kommer du att visa att du kan ha en egen stil. Finns det något bättre tillfälle än en nyårsfest för den som vill experimentera med mode. På vårt foto visar Kaley Cuoco en chinjong som stylats uppåt och där hårtopparna får titta ut. Ett tunt band som lekfullt virats runt chinjongen ger en festlig känsla. 

Stylinginstruktioner för Kate Maras släta hästsvans:

1. Spraya värmeskydd i ditt hår innan du gör det rakt med hjälp av en plattång. 

2. Använd en kam för att skapa en låg sidbena som lutar lätt. Benan ska vara rak.

3. Fördela en klick, stor som en ärta, hårgel i dina handflator. Arbeta sedan in gel i hela håret med dina händer. 

4. Skilj ur och fäst en ungefär 5 cm bred hårslinga ovanför din panna. Samla sedan resten av håret i en låg hästsvans, men fäst den inte med en hårsnodd ännu. Ha i mer gel om det behövs. 

5. Kamma nu hårslingan över din panna mot huvudets krona och mot hästsvansen som startar vid sidbenan. Du kanske vill applicera mer hårgel innan du samlar ihop hästsvansen igen och fäster den med hjälp av en hårsnodd. 

6. Applicera hårspray för extra glans och stadga.

Upptäck: Håruppsättningar