Hästsvansfrisyrer med klös

Ponytail banner

Att sätta upp håret i en hästsvans är ett smidigt sätt att snabbt få ordning på håret och hålla det ur vägen från ansiktet när du jobbar eller utövar din favoritsport. Förutom att vara praktisk kan en hästsvans även vara allt från cool till elegant.

Häng på hästsvanstrenden

Hästsvansar är inte bara sista utvägen för en dålig hårdag, utan även en äkta klassiker med ändlösa möjligheter till styling. Det finns en hästsvans för varje tillfälle: för affärsmötet, jobbet, shoppingen, festen och stora händelser som bröllop. De olika hästsvansfrisyrerna är lika lätta att skapa som de är vackra. Inte undra på att kvinnor över hela världen ibland inte orkar vänta tills deras hår blivit tillräckligt långt innan de försöker sig på denna tidlösa favorit.

Vilken hästsvans blir din favorit?

Att styla en hästsvans är något som tar fram individualisten i kvinnor, män och stylister.  Hästsvansen gungar långt uppe på huvudet eller nere i nacken med varje steg du tar. Den hänger rakt ner mellan skulderbladen eller på sidan över ena axeln. Den fungerar lysande med hårsmycken eller överraskar med satinband, fjädrar eller läderremmar. Hästsvansen fungerar med både sido- eller mittbena och lyfter fram rakt, glänsande hår lika väl som lekfulla lockar eller vågor. Dessutom finns det en mängd fantasifulla sätt att fläta, vrida eller linda hästsvansen med spännande resultat. Och ju längre hästsvansen är, desto fler möjligheter har du naturligtvis.

Har vi övertygat dig än? Eller har du kanske alltid älskat hästsvansen för dess kreativitet och stil? Missa då inte vårt galleri nedan. Vem vet – du kanske blir inspirerad att prova en ny typ av hästsvans...

I videon visar Armin Morbach, chefsstylist på Schwarzkopf, hur fint hår kan tuperas för att skapa en fantastisk hästsvans.

Relaterade artiklar
 • Torrschampo: Ditt hemliga vapen

  Tips och tricks

  Torrschampo: Ditt hemliga vapen
  ...

  Got2b har uppdaterat sortimentet av torrschampo med förbättrade recept som inte lämnar några vita rester*, underbara nya dofter och modern förpackning. Läs vidare om hur nya got2b Dry Shampoo är perfekt för en fräsch och enkel look.

  ...
 • Vardagsfrisyrer för dig med långt hår

  Långt hår

  Vardagsfrisyrer för dig med långt hår
  ...

  Även om det kan vara både roligt och kreativt att styla långt hår vill de flesta av oss hitta ett snabbt sätt att få ordning på lockarna utan att tillbringa halva dagen framför spegeln. Vi går igenom våra bästa tips på snabba och enkla frisyrer som inte bara sparar välbehövlig tid, utan också får dig att se enastående ut – och känna dig därefter.

  ...
 • Unika brudfrisyrer som passar din stil

  Festfrisyr

  Unika brudfrisyrer som passar din stil
  ...

  Vi vill hjälpa dig att hitta den snyggaste brudfrisyren, den som han alltid kommer att komma ihåg, eftersom den tar fram dina bästa drag. Våra foton av trendiga brudfrisyrer kan hjälpa dig att hitta frisyren för ditt drömbröllop

  ...
 • Flätade frisyrer för kort hår

  Flätat hår

  Flätade frisyrer för kort hår
  ...

  Det stämmer inte att flätor bara passar för långt hår: Våra fem bästa visar hur snyggt det kan se ut med flätor i korta frisyrer.

  ...
 • Så här använder du hårspolar

  Håraccessoarer

  Så här använder du hårspolar
  ...

  En av de mest klassiska sätten att göra lockar på är via locktång. Detta klassiska sätt att göra lockar på är enklare än du tror. Se hur.

  ...
 • Piffa upp din look med håraccessoarer

  Håraccessoarer

  Piffa upp din look med håraccessoarer
  ...

  En av de mest klassiska sätten att göra lockar på är via locktång. Detta klassiska sätt att göra lockar på är enklare än du tror. Se hur.

  ...
 • Håruppsättningar – gör en svinrygg

  Håruppsättningar

  Håruppsättningar – gör en svinrygg
  ...

  Det finns ingen anledning att överlåta håruppsättningar till experter, för det är ganska enkelt att styla dem själv. Så här stylar du en svinrygg

  ...
 • Klassiska frisyrer: Hästsvans

  Håruppsättningar

  Klassiska frisyrer: Hästsvans
  ...

  Seven Hair Style Classics: We all have our favourites – and that not only applies to movies or music but also to hair styles. Below, we show you timeless haircuts and hair styles. They have been around for a long time. Maybe it’s because they suit us so well?

  ...
 • Frisyrernas intåg på arenan

  Håruppsättningar

  Nobody needs to win a hair style contest on the way to the gym or sports arena. However, we do like to feel at ease at all times. We show you hair styles for athletes, which stand up to even your most challenging activities and still look terrific

  ...
 • Instruktioner för hästsvansen med geometriska element

  Håruppsättningar

  Instruktioner för hästsvansen med geometriska element
  ...

  Lär dig hur du stylar en klassisk hästsvans med unika, geometriska stylingelement.

  ...
 • Page – styling tips till pagefrisyr

  Kort hår

  Styling tips till pagefrisyr
  ...

  Det finns många olika varianter av page, men den klassiska pagefrisyren utstrålar alltid stil och elegans. Få bra stylingtips till din pagefrisyr här

  ...
 • Korta frisyrer – en klassisk shag

  Kort hår

  Korta frisyrer – en klassisk shag
  ...

  Shag är en av de klassiska korta frisyrer. Läs här om hur du får kort hår, som passar till din hårtyp. Och styling då? Föna håret - och du är färdig

  ...