Skip to Content

Hästsvansfrisyrer med klös

Ponytail banner

Att sätta upp håret i en hästsvans är ett smidigt sätt att snabbt få ordning på håret och hålla det ur vägen från ansiktet när du jobbar eller utövar din favoritsport. Förutom att vara praktisk kan en hästsvans även vara allt från cool till elegant.

Häng på hästsvanstrenden

Hästsvansar är inte bara sista utvägen för en dålig hårdag, utan även en äkta klassiker med ändlösa möjligheter till styling. Det finns en hästsvans för varje tillfälle: för affärsmötet, jobbet, shoppingen, festen och stora händelser som bröllop. De olika hästsvansfrisyrerna är lika lätta att skapa som de är vackra. Inte undra på att kvinnor över hela världen ibland inte orkar vänta tills deras hår blivit tillräckligt långt innan de försöker sig på denna tidlösa favorit.

Vilken hästsvans blir din favorit?

Att styla en hästsvans är något som tar fram individualisten i kvinnor, män och stylister.  Hästsvansen gungar långt uppe på huvudet eller nere i nacken med varje steg du tar. Den hänger rakt ner mellan skulderbladen eller på sidan över ena axeln. Den fungerar lysande med hårsmycken eller överraskar med satinband, fjädrar eller läderremmar. Hästsvansen fungerar med både sido- eller mittbena och lyfter fram rakt, glänsande hår lika väl som lekfulla lockar eller vågor. Dessutom finns det en mängd fantasifulla sätt att fläta, vrida eller linda hästsvansen med spännande resultat. Och ju längre hästsvansen är, desto fler möjligheter har du naturligtvis.

Har vi övertygat dig än? Eller har du kanske alltid älskat hästsvansen för dess kreativitet och stil? Missa då inte vårt galleri nedan. Vem vet – du kanske blir inspirerad att prova en ny typ av hästsvans...

I videon visar Armin Morbach, chefsstylist på Schwarzkopf, hur fint hår kan tuperas för att skapa en fantastisk hästsvans.

Relaterade artiklar
 • Torrschampo: Ditt hemliga vapen

  Tips och tricks

  Torrschampo: Ditt hemliga vapen
  ...

  Got2b har uppdaterat sortimentet av torrschampo med förbättrade recept som inte lämnar några vita rester*, underbara nya dofter och modern förpackning. Läs vidare om hur nya got2b Dry Shampoo är perfekt för en fräsch och enkel look.

  ...
 • Vardagsfrisyrer för dig med långt hår

  Långt hår

  Vardagsfrisyrer för dig med långt hår
  ...

  Även om det kan vara både roligt och kreativt att styla långt hår vill de flesta av oss hitta ett snabbt sätt att få ordning på lockarna utan att tillbringa halva dagen framför spegeln. Vi går igenom våra bästa tips på snabba och enkla frisyrer som inte bara sparar välbehövlig tid, utan också får dig att se enastående ut – och känna dig därefter.

  ...
 • Unika brudfrisyrer som passar din stil

  Festfrisyr

  Unika brudfrisyrer som passar din stil
  ...

  Vi vill hjälpa dig att hitta den snyggaste brudfrisyren, den som han alltid kommer att komma ihåg, eftersom den tar fram dina bästa drag. Våra foton av trendiga brudfrisyrer kan hjälpa dig att hitta frisyren för ditt drömbröllop

  ...
 • Hårprodukter för män: den ultimata guiden

  Hårtrender för män

  Hårprodukter för män: den ultimata guiden
  ...
 • Hårstyling för män: Fade-klippning

  Hårtrender för män

  Hårstyling för män: Fade-klippning
  ...

  En fade-klippning att håret klipps eller rakas gradvis kortare nedåt. Men med så många alternativ kan det vara svårt att välja rätt look. Vi finns här för att hjälpa dig – läs vidare och lär dig allt du behöver veta om fade-klippning.

  ...
 • Fixa stilen med got2b phenoMENal

  Hårtrender för män

  Fixa stilen med got2b phenoMENal
  ...
 • Frisyrer för fint och tunt hår

  Tips och tricks

  Frisyrer för fint och tunt hår
  ...

  Det är förstås en lång process att få tjockare hår, men med smarta tricks kan du bygga upp en struktur som gör att det ser fylligare ut. Läs mer om hur du stylar och fönar håret för vackra resultat.

  ...
 • Voluminösa Vågor

  Volym

  Voluminösa Vågor
  ...

  Den voluminösa vågen är tillbaka! Vi firar det stora hårets comeback och berättar för dig hur du maximerar upplevelsen

  ...
 • Öka hårets volym

  Volym

  Öka hårets volym
  ...

  Nästan alla kvinnor vill ha fylligare hår. Är du en av dem? Lugn bara, hjälpen är på väg! Vi har sex goda råd till dig.

  ...
 • Fest frisyrer för nyårsafton

  Festfrisyr

  Fest frisyrer för nyårsafton
  ...

  Med vår frisyrkalender får du en ny frisyr varje månad. Vi ger dig också stylingtips för hur du lyckas med frisyren. Låt 2015 bli ett kreativt hårår

  ...
 • Strandfrisyrer

  Festfrisyr

  Strandfrisyrer
  ...

  Vi tipsar om hur du stylar strandvågor och fyra andra ideala frisyrer inför sommarsemestern och härligt strandhäng.

  ...
 • Flätade frisyrer för kort hår

  Flätat hår

  Flätade frisyrer för kort hår
  ...

  Det stämmer inte att flätor bara passar för långt hår: Våra fem bästa visar hur snyggt det kan se ut med flätor i korta frisyrer.

  ...