Styling | Flätat hår

Flätade hårstilar för kort hår

Avgörande fråga: Funkar den populära trenden med flätor bara för långt hår? Vi säger nej – och sätter därmed stopp på myten om att flätor bara funkar för långt hår. Våra fem bästa visar hur snyggt det kan vara med flätor i korta frisyrer från pixien till bobben. Har du drabbats av flät-hysterin? Det är bara att köra på!  

 

Den trendiga klassiska: Romantisk, vardagsfrisyr eller supertrendigt – flätade frisyrer är väldigt inne just nu. Kändisar, stjärnbloggare och skönheter över hela världen dyker upp men den här looken (även på röda mattan), med flätade håruppsättningar. Snygga flätor ger det där lilla extra utan att det tar en massa tid i anspråk. Noggrann och perfekt styling är inte nödvändig. Det är precis det som den nuvarande hajpen handlar om: den nya generationen flätor med lösa håruppsättningar, lösa hårtestar som hänger fritt och slarvig styling!

Men visst behöver du långt hår för det? Inte nödvändigtvis: man kan även fläta kort hår – som en iögonfallande liten detalj eller som sofistikerad, hel frisyr. Du kommer förundras över hur mycket du kan göra med en pixie, bob eller andra korta frisyrer! Vårt bildgalleri visar fem snygga frisyrer för kort hår som du kan lätt styla själv.

Flätade stilar för kort hår