Skip to Content

Instruktioner för hästsvansen med geometriska element

hairstyle tutorial ponytail banner

När man ser den nya hästsvansvarianten framifrån ser den ut precis som en vanlig hästsvans. Det främre håret stramar nära hårbotten och är kammat rakt bakåt. Frisyrens utmärkande drag syns bara bakifrån där två hårslingor korsar varandra innan de löper ner längs sidorna i nacken. Sidohåret och de två centrerade, korsande slingorna samlas sedan i en hästsvans i nacken. De korsande slingorna är ett ytterst simpelt stylingelement men med otroligt slående effekt.

Hur man stylar Hästsvansen med Geometriska Element

Nödvändiga stylingverktyg:

En kam, vax, hårnålar och en tunn hårsnodd.

 1. Fördela en liten mängd vax mellan händerna och dra sedan händerna genom hela håret. Finkamma håret rakt bakåt.
  Skulle ditt hår bli lockigt eller krusigt kan du applicera värmeskyddande produkt och platta håret, slinga för slinga. 
 2. Separera håret i tre partier, en centrerad över pannan och två sidopartier.
 3. Dra nu upp det centrerade partiet och kamma igenom det igen innan du separerar det i två slingor på hjässan. Korsa den ena slingan över den andra och fäst slingorna på sidorna i vars en ände (i höjd med öronen) med hjälp av hårnålar.
 4. För sedan de två sidopartierna över de två centrerade hårslingorna och hårnålarna. Kamma sidohåret och hårtopparna igen innan du försiktigt samlar ihop håret i en hästsvans i nacken.
 5. Använd hårsnodden för att fästa hästsvansen. Vira en tunn slinga hår runt hårsnodden och fäst den med hårnålar. 
 6. Applicera slutligen hårspray för stadga.

Hästsvansen som beskrivs ovan är ideal för kvinnor som vill göra sin hästsvans unik med iögonfallande element, och den kommer att väcka uppmärksamhet vart du än går!

Relaterade artiklar
 • Torrschampo: Ditt hemliga vapen

  Tips och tricks

  Torrschampo: Ditt hemliga vapen
  ...

  Got2b har uppdaterat sortimentet av torrschampo med förbättrade recept som inte lämnar några vita rester*, underbara nya dofter och modern förpackning. Läs vidare om hur nya got2b Dry Shampoo är perfekt för en fräsch och enkel look.

  ...
 • Vardagsfrisyrer för dig med långt hår

  Långt hår

  Vardagsfrisyrer för dig med långt hår
  ...

  Även om det kan vara både roligt och kreativt att styla långt hår vill de flesta av oss hitta ett snabbt sätt att få ordning på lockarna utan att tillbringa halva dagen framför spegeln. Vi går igenom våra bästa tips på snabba och enkla frisyrer som inte bara sparar välbehövlig tid, utan också får dig att se enastående ut – och känna dig därefter.

  ...
 • Unika brudfrisyrer som passar din stil

  Festfrisyr

  Unika brudfrisyrer som passar din stil
  ...

  Vi vill hjälpa dig att hitta den snyggaste brudfrisyren, den som han alltid kommer att komma ihåg, eftersom den tar fram dina bästa drag. Våra foton av trendiga brudfrisyrer kan hjälpa dig att hitta frisyren för ditt drömbröllop

  ...
 • Flätade frisyrer för kort hår

  Flätat hår

  Flätade frisyrer för kort hår
  ...

  Det stämmer inte att flätor bara passar för långt hår: Våra fem bästa visar hur snyggt det kan se ut med flätor i korta frisyrer.

  ...
 • Så här använder du hårspolar

  Håraccessoarer

  Så här använder du hårspolar
  ...

  En av de mest klassiska sätten att göra lockar på är via locktång. Detta klassiska sätt att göra lockar på är enklare än du tror. Se hur.

  ...
 • Piffa upp din look med håraccessoarer

  Håraccessoarer

  Piffa upp din look med håraccessoarer
  ...

  En av de mest klassiska sätten att göra lockar på är via locktång. Detta klassiska sätt att göra lockar på är enklare än du tror. Se hur.

  ...
 • Håruppsättningar – gör en svinrygg

  Håruppsättningar

  Håruppsättningar – gör en svinrygg
  ...

  Det finns ingen anledning att överlåta håruppsättningar till experter, för det är ganska enkelt att styla dem själv. Så här stylar du en svinrygg

  ...
 • Klassiska frisyrer: Hästsvans

  Håruppsättningar

  Klassiska frisyrer: Hästsvans
  ...

  Seven Hair Style Classics: We all have our favourites – and that not only applies to movies or music but also to hair styles. Below, we show you timeless haircuts and hair styles. They have been around for a long time. Maybe it’s because they suit us so well?

  ...
 • Hästsvansfrisyrer med klös

  Håruppsättningar

  Hästsvansfrisyrer med klös
  ...

  Vill du gärna hitta en frisyr som är praktisk men inte tråkig och som ger utrymme för kreativ styling? Spana in våra många hästsvansar.

  ...
 • Frisyrernas intåg på arenan

  Håruppsättningar

  Nobody needs to win a hair style contest on the way to the gym or sports arena. However, we do like to feel at ease at all times. We show you hair styles for athletes, which stand up to even your most challenging activities and still look terrific

  ...
 • Page – styling tips till pagefrisyr

  Kort hår

  Styling tips till pagefrisyr
  ...

  Det finns många olika varianter av page, men den klassiska pagefrisyren utstrålar alltid stil och elegans. Få bra stylingtips till din pagefrisyr här

  ...
 • Korta frisyrer – en klassisk shag

  Kort hår

  Korta frisyrer – en klassisk shag
  ...

  Shag är en av de klassiska korta frisyrer. Läs här om hur du får kort hår, som passar till din hårtyp. Och styling då? Föna håret - och du är färdig

  ...