Unika brudfrisyrer som passar din stil

På ditt livs viktigaste dag vill du vara så vacker som möjligt. Det här innefattar att du har en frisyr som passar din personlighet. Det är viktigt att du känner dig bekväm på din bröllopsdag. Ingenting attraherar en blivande make mer än en partner som uttrycker sin skönhet med självförtroende.

Inte alla brudfrisyrer måste få folk att vända sig om med komplierad styling, rosetter och smycken. Enkel elegans som parats med naturlig mjukhet kan vara ännu mer hänförande. Ditt val bör återspegla din personlighet och din partners drömmar. Å andra sidan kanske ni vill plocka fram den livfulla och lekfulla sidan av er personlighet. Det finns passande brudfrisyrer för alla stilar och personligheter, både uppsatta, långa och korta frisyrer. Vi presenterar några olika trendiga brudfrisyrer, som passar olika personligheter och stilar.

Brudfrisyrer 2014 – Behåll din naturliga stil

En frisyr som ser naturlig ut är helt rätt brudfrisyr för dig om din livsstil är lika okomplicerad som din personlighet. På din bröllopsdag kommer du att delta i ceremonin och njuta av dina vänner och familj utan drastiska förändringar vad det gäller utseendet. Din bröllopsklänning kommer att ange tonen för tillställningen.

Brudar som älskar att visa upp sin naturliga skönhet har ofta bröllop med mycket lite pompa och ståt. Naturlig elegans får ge bröllopen dess uttryck och karaktär.

Lämpliga frisyrer för brudar som föredrar en naturlig look innefattar enkelt stylade chinjonger och utslagna naturliga frisyrer. Du kanske vill använda lite hårvax och hårspray som ger extra glans för att skapa djup lyster för en festlig känsla.

Du kanske även vill ha din bena på ett lite annorlunda sätt eller ge det mjuka toner för att få fram ditt hårs speciella skönhet och stil.

2014 Brudfrisyrer
Du kanske vill kunna känna igen dig själv på dina bröllopsfoton. Om det här innebär att du har ditt hår utslaget och naturligt kommer du att se ut som en mycket trendig brud 2014.

Romantiska brudfrisyrer 2014

Romantiska bröllop blir ofta till i unga flickors fantasier. Sådana bröllop får sin speciella charm från lekfulla rollspel. Typiskt romantiska brudar föredrar traditionella stilar och mjuka feminina inslag. Traditionella brudfrisyrer kombineras ofta med mjuka färger och en naturlig makeup. Dagens romantiska brudar kan ha några få iögonfallande inslag i starka färger och moderna accessoarer.

De karaktäristiska inslagen vid romantiska bröllop är genomtänkta detaljer, lekfull design, gäster som är klädda i en särskild stil och ett romantiskt sceneri.

Romantiska brudfrisyrer visar ofta upp en vacker flätning eller sofistikerade tvinnade eller valkformade hårpartier. Flätade frisyrer för brudar kan innebära allt från enkla flätade hästsvansar till mer komplicerade flätor som kronflätor. Tvinnande inslag och hårvalkar ingår i otaliga vackra brudfrisyrer. De kan ingå i en hästsvans eller i utslagna frisyrer och de kan användas för att skapa asymmetriska eller symmetriska uppsättningar och halvuppsättningar.

Lekfulla frisyrer med flätade eller tvinnande inslag är vad du behöver om du drömmer om ett romantiskt bröllop.

Moderna brudfrisyrer 2014

Moderna brudar föredrar nutida frisyrer och strävar efter perfektion. Rena former och enstaka iögonfallande inslag som klart röda läppar eller spetsinfällningar i klänningen anger stilen för den moderna bruden. Hennes stil är exceptionell och kommer att väcka uppmärksamhet utan att för den skull vara överdriven eller excentrisk.

Moderna brudar planerar sina bröllop från den perfekta bröllopsklänningen och makeupen till bröllopsmiddagen.

Passande frisyrer för moderna brudar innefattar moderna släta lookar och enkla men stilfulla, korta frisyrer. Det ideala är om håret stylas så att det blir rakt. Håret får hänga utslaget eller så samlas det ihop till en slät hästsvans, en chinjong eller en fuskbob. Förföriska wetlookfrisyrer är idealiska för sommarbrudar.

Moderna brudar älskar att ha släta frisyrer i form av fuskbobar med wetlookkaraktär (till vänster) eller som ett alternativ, en kort brudfrisyrer. Här har det längre främre håret lagts över pannan innan det har kombinerats med sidohåret (till höger).

Överdådiga brudfrisyrer 2014

Bröllopet erbjuder en unik möjlighet för bruden att visa upp sin uppfinningsrika stil och sitt självförtroende. Exceptionell design framhäver brudens unika stil.

Ett unikt bröllop med massor av överdådiga detaljer tilltalar brudar som vill ha ett alldeles speciellt bröllop att minnas. Samtidigt som bröllopsplanerna är stora och överdådiga, genomförs de med en fin stilkänsla.

Passande överdådiga brudfrisyrer innefattar stort hår med lockar och massor av volym. Den fuskboben är också idealisk. Det långa håret böjs inåt till en voluminös kortare stil. En sextiotalsfrisyr med pannlock kan också vara en överdådig frisyr som får folk att vända sig om.

2014 Brudfrisyrer
Tuperade lockar utgör grunden för denna perfekta överdådiga bröllopsfrisyr.

Chinjong – fortfarande en oöverträffad traditionell brudfrisyr

Chinjonger kan lätt anpassas till alla brud- och bröllopsstilar. Beroende på styling och accessoarer kan chinjonger hjälpa nästan alla brudar att uttrycka sin personlighet och stil.

En gammaldags slöja kan enkelt fästas vid en hög chinjong för att ge bruden en traditionell eller romantisk stil. Extravaganta chinjongvarianter involverar ofta postischer som skapar exceptionell volym. Enkelt eller naturligt stylade höga chinjonger passar moderna brudar bra, med eller utan smycken eller accessoarer.

2014 Brudfrisyrer
Brudar kan välja mellan många chinjongstilar, romantisk med slöja, högt uppbygd till en extravagant uppsättning, slät eller naturlig. Chinjonger hör till de mest praktiska och definitivt de mest mångsidiga frisyrerna
Relaterade artiklar
 • Torrschampo: Ditt hemliga vapen

  Tips och tricks

  Torrschampo: Ditt hemliga vapen
  ...

  Got2b har uppdaterat sortimentet av torrschampo med förbättrade recept som inte lämnar några vita rester*, underbara nya dofter och modern förpackning. Läs vidare om hur nya got2b Dry Shampoo är perfekt för en fräsch och enkel look.

  ...
 • Vardagsfrisyrer för dig med långt hår

  Långt hår

  Vardagsfrisyrer för dig med långt hår
  ...

  Även om det kan vara både roligt och kreativt att styla långt hår vill de flesta av oss hitta ett snabbt sätt att få ordning på lockarna utan att tillbringa halva dagen framför spegeln. Vi går igenom våra bästa tips på snabba och enkla frisyrer som inte bara sparar välbehövlig tid, utan också får dig att se enastående ut – och känna dig därefter.

  ...
 • Flätade frisyrer för kort hår

  Flätat hår

  Flätade frisyrer för kort hår
  ...

  Det stämmer inte att flätor bara passar för långt hår: Våra fem bästa visar hur snyggt det kan se ut med flätor i korta frisyrer.

  ...
 • Så här använder du hårspolar

  Håraccessoarer

  Så här använder du hårspolar
  ...

  En av de mest klassiska sätten att göra lockar på är via locktång. Detta klassiska sätt att göra lockar på är enklare än du tror. Se hur.

  ...
 • Piffa upp din look med håraccessoarer

  Håraccessoarer

  Piffa upp din look med håraccessoarer
  ...

  En av de mest klassiska sätten att göra lockar på är via locktång. Detta klassiska sätt att göra lockar på är enklare än du tror. Se hur.

  ...
 • Håruppsättningar – gör en svinrygg

  Håruppsättningar

  Håruppsättningar – gör en svinrygg
  ...

  Det finns ingen anledning att överlåta håruppsättningar till experter, för det är ganska enkelt att styla dem själv. Så här stylar du en svinrygg

  ...
 • Klassiska frisyrer: Hästsvans

  Håruppsättningar

  Klassiska frisyrer: Hästsvans
  ...

  Seven Hair Style Classics: We all have our favourites – and that not only applies to movies or music but also to hair styles. Below, we show you timeless haircuts and hair styles. They have been around for a long time. Maybe it’s because they suit us so well?

  ...
 • Hästsvansfrisyrer med klös

  Håruppsättningar

  Hästsvansfrisyrer med klös
  ...

  Vill du gärna hitta en frisyr som är praktisk men inte tråkig och som ger utrymme för kreativ styling? Spana in våra många hästsvansar.

  ...
 • Frisyrernas intåg på arenan

  Håruppsättningar

  Nobody needs to win a hair style contest on the way to the gym or sports arena. However, we do like to feel at ease at all times. We show you hair styles for athletes, which stand up to even your most challenging activities and still look terrific

  ...
 • Instruktioner för hästsvansen med geometriska element

  Håruppsättningar

  Instruktioner för hästsvansen med geometriska element
  ...

  Lär dig hur du stylar en klassisk hästsvans med unika, geometriska stylingelement.

  ...
 • Page – styling tips till pagefrisyr

  Kort hår

  Styling tips till pagefrisyr
  ...

  Det finns många olika varianter av page, men den klassiska pagefrisyren utstrålar alltid stil och elegans. Få bra stylingtips till din pagefrisyr här

  ...
 • Korta frisyrer – en klassisk shag

  Kort hår

  Korta frisyrer – en klassisk shag
  ...

  Shag är en av de klassiska korta frisyrer. Läs här om hur du får kort hår, som passar till din hårtyp. Och styling då? Föna håret - och du är färdig

  ...