Skip to Content

Gliss - Hållbar Hårvård


Gliss är ett känt och ledande varumärke inom reparerande hårvård. Alltsedna 1952 har vår målsättning varit att kombinera vetenskaplig komptetens med naturens gåvor för att utveckla hårvårdsserier med reparerande, innovativa och effektiva produkter som är anpassade till olika hårtyper och behov.

Gliss relanserade hösten 2020 vårt varumärke med ett skärpt fokus på vårdande ingredienser och hållbarhet. Vi införde nya recept som innehåller upp till 96%* naturliga ingredienser för att kunna erbjuda ett mer naturligt val av specifik reparation av håret. Do what you love. Gliss repairs.

* inklusive vatten

Gliss - Ett Naturligt Val

Våra främsta syften med att uppdatera Gliss är att minimera miljöpåverkan och samtidigt optimera de reparerande egenskaperna för ditt hår. Vi har utvecklat Gliss-serierna så att de innehållet så mycket naturliga ingredienser som möjligt – upp till 96% i vissa produktern. Bland de utvalda naturliga ingredienserna finns svart pärla, blomnektar, pion, marulaolja, arganolja, moringafrön, asiatisk blomessens, botaniskt serum, paranöt, rosenvatten, silke och acaibär. Varje ingrediens bidrar med sin unika fördel och dessutom härlig naturlig doft.

Varje produkt är också spetsad med skräddarsydd teknology med ingredienser som hydrolyserat keratin, aminosyror, hydrolsyserat protein, UV-filter, Omegaplex och biotinkomplex för att hantera specifika hårproblem: överbehandlat hår på grund av för mycket styling och färgning, långt hår som är utsatt för slitage och vårt senaste tillskott, tunt hår utan volym.

* inklusive vatten

Nya Gliss 4-i-1-kurer har vegansk formula.
Nya Gliss 4-i-1-kurer har vegansk formula.

Nya Förpackningar - En Hållbar Framtid

Gliss fortsatta fokus på att minska mängden avfall och mijlpåverkan, gör att vi byter ill mer hållbara förpackningsalternativ. Det innebär att plastflaskorna kommer att vara tillverkade av 30% återvunnet material och PET-flaskorna dessutom av 100% återvunnet material. De svarta korkarna är tillverkade av återvinningssbart material och alla våra flaskor är därmed 100% återvinninsbara!

Våra produktinnovationer och vår medvetenhet om att minska mijlöpåverkan gör att du effektivt kan reparera håret och samtidigt använda naturliga produkter. Om vi är medvetna om vad vi sätter i håret och hur vi hanterar förpackningarna, kan vill alla bidra till en hållbarare värld.

Gliss brand
Relaterade artiklar
 • Torr hårbotten

  Torrt hår

  Torr hårbotten
  ...

  Torr hårbotten ackompanjeras ofta av irriterande mjäll. Lär dig mer om vad som orsakar detta och vad du kan göra för att vinna fighten

  ...
 • Hårrutin för platt hår

  Skydda

  Hårrutin för platt hår
  ...

  Torrt och platt hår är ett vanligt problem för många och uppstår ofta när håret inte får eller kan behåller tillräckligt med fukt. Detta minskar volymen i hårsvallet och gör att det ser platt, tråkigt och livlöst ut. Men oroa dig inte: det går att lösa och med lite kärlek och vård får du snart ett friskt och spänstigt hårsvall igen.

  ...
 • Så skyddar du din hårfärg

  Skydda

  Så skyddar du din hårfärg
  ...

  Fyra produkter som skyddar din hårfärg under och efter sommaren

  ...
 • Håravfall - tips på bra åtgärder

  Stressat hår

  Håravfall - tips på bra åtgärder
  ...

  Håravfall kan ha många orsaker: Hormoner, slitage, vitaminbrist eller sjukdom. Läs om de vanligaste orsakerna och få tips om den bästa behandlingen

  ...
 • Hårmasker: En extra dos vård

  Stressat hår

  Hårmasker: En extra dos vård
  ...

  En hårvårdsrutin är inte helt komplett utan en närande hårmask, full av vårdande ingredienser. Här får du några tips på hur du använder hårmasker och varför Gliss 4-i-1-masker är exakt vad ditt hår behöver.

  ...
 • Hair Oil Magic för torrt hår

  Hårolja

  Hair Oil Magic för torrt hår
  ...

  Hårolja kan vara räddaren i nöden om du har torrt hår, och den ger samtidigt överbehandlat hår extra vård. Tack vare moderna högteknologiska ingredienser har hårolja blivit en lätt och återfuktande produkt som även kan användas i fint hår. Läs mer om vad hårolja kan göra för just ditt hår och hur du kan använda den för att motverka torrt hår.

  ...
 • Vilken hårvårdsserie passar dig?

  Schampoo

  Vilken hårvårdsserie passar dig?
  ...
 • Schampo – hitta rätt sort för ditt hår

  Schampoo

  Schampo – hitta rätt sort för ditt hår
  ...

  Vi lär dig hur du hittar ett schampo som passar ditt hår och varför det är smart att byta schamposort då och då. Läs mer på schawarzkopf.se

  ...
 • Allt du behöver veta om hårvård för män

  Schampoo

  Allt du behöver veta om hårvård för män
  ...

  Oavsett om du sportar en kort frisyr, har långt hår eller vilda lockar börjar en snygg look med att ta hand om håret. Läs mer om vad du ska tänka på när det gäller att ta hand om ditt hår, vilka produkter du kan använda och hur du använder dem.

  ...
 • Få upp till 90% mindre hårslitage

  Skydda

  Få upp till 90% mindre hårslitage
  ...

  Fyra produkter som ger dig upp till 90% mindre slitet hår, från Gliss Total Repair.

  ...
 • Vårda ditt ljusblonda hår

  Skydda

  Vårda ditt ljusblonda hår
  ...
 • Ordlista för hårvård

  Skydda

  Ordlista för hårvård
  ...

  Använd jojobaolja i håret för att göra det mjukare. Vill du veta mer om de olika ingrediensernas effekter? Vi har samlat ihop informationen åt dig.

  ...