Gliss - Hållbar Hårvård


Gliss är ett känt och ledande varumärke inom reparerande hårvård. Alltsedna 1952 har vår målsättning varit att kombinera vetenskaplig komptetens med naturens gåvor för att utveckla hårvårdsserier med reparerande, innovativa och effektiva produkter som är anpassade till olika hårtyper och behov.

Gliss relanserade hösten 2020 vårt varumärke med ett skärpt fokus på vårdande ingredienser och hållbarhet. Vi införde nya recept som innehåller upp till 96%* naturliga ingredienser för att kunna erbjuda ett mer naturligt val av specifik reparation av håret. Do what you love. Gliss repairs.

* inklusive vatten

Gliss - Ett Naturligt Val

Våra främsta syften med att uppdatera Gliss är att minimera miljöpåverkan och samtidigt optimera de reparerande egenskaperna för ditt hår. Vi har utvecklat Gliss-serierna så att de innehållet så mycket naturliga ingredienser som möjligt – upp till 96% i vissa produktern. Bland de utvalda naturliga ingredienserna finns svart pärla, blomnektar, pion, marulaolja, arganolja, moringafrön, asiatisk blomessens, botaniskt serum, paranöt, rosenvatten, silke och acaibär. Varje ingrediens bidrar med sin unika fördel och dessutom härlig naturlig doft.

Varje produkt är också spetsad med skräddarsydd teknology med ingredienser som hydrolyserat keratin, aminosyror, hydrolsyserat protein, UV-filter, Omegaplex och biotinkomplex för att hantera specifika hårproblem: överbehandlat hår på grund av för mycket styling och färgning, långt hår som är utsatt för slitage och vårt senaste tillskott, tunt hår utan volym.

* inklusive vatten

Nya Gliss 4-i-1-kurer har vegansk formula.
Nya Gliss 4-i-1-kurer har vegansk formula.

Nya Förpackningar - En Hållbar Framtid

Gliss fortsatta fokus på att minska mängden avfall och mijlpåverkan, gör att vi byter ill mer hållbara förpackningsalternativ. Det innebär att plastflaskorna kommer att vara tillverkade av 30% återvunnet material och PET-flaskorna dessutom av 100% återvunnet material. De svarta korkarna är tillverkade av återvinningssbart material och alla våra flaskor är därmed 100% återvinninsbara!

Våra produktinnovationer och vår medvetenhet om att minska mijlöpåverkan gör att du effektivt kan reparera håret och samtidigt använda naturliga produkter. Om vi är medvetna om vad vi sätter i håret och hur vi hanterar förpackningarna, kan vill alla bidra till en hållbarare värld.

Gliss brand
Relaterade artiklar
 • Hårrutin för platt hår

  Skydda

  Hårrutin för platt hår
  ...
 • Torr hårbotten

  Torrt hår

  Torr hårbotten
  ...
 • Så skyddar du din hårfärg

  Skydda

  Så skyddar du din hårfärg
  ...
 • Håravfall - tips på bra åtgärder

  Stressat hår

  Håravfall - tips på bra åtgärder
  ...
 • Hårmasker: En extra dos vård

  Stressat hår

  Hårmasker: En extra dos vård
  ...
 • Hair Oil Magic för torrt hår

  Hårolja

  Hair Oil Magic för torrt hår
  ...
 • Vilken hårvårdsserie passar dig?

  Schampoo

  Vilken hårvårdsserie passar dig?
  ...
 • Schampo – hitta rätt sort för ditt hår

  Schampoo

  Schampo – hitta rätt sort för ditt hår
  ...
 • Allt du behöver veta om hårvård för män

  Schampoo

  Allt du behöver veta om hårvård för män
  ...
 • Få upp till 90% mindre hårslitage

  Skydda

  Få upp till 90% mindre hårslitage
  ...
 • Vårda ditt ljusblonda hår

  Skydda

  Vårda ditt ljusblonda hår
  ...
 • Ordlista för hårvård

  Skydda

  Ordlista för hårvård
  ...