Hair Oil Magic för torrt hår

Hårolja kan vara räddaren i nöden om du har torrt hår. Den ger överbehandlat hår extra vård, lockar får glans och definition, den förhindrar kluvna toppar, vårdar hårbotten, ger styrka och glans åt håret. Det bästa av allt är att tack vare moderna högteknologiska ingredienser har hårolja blivit en lätt och återfuktande produkt som även kan användas i fint hår. Läs mer om vad hårolja kan göra för just ditt hår och hur du kan använda den för att motverka torrt hår.

Hårolja är den perfekta lösningen om du känner att ditt hår behöver mer glans och lyster. De nya håroljorna gör underverk med stressat och torrt hår som återfår sin glans och mjukhet. Dagens smarta produkter tynger inte ned håret utan fungerar istället som ett mångsidigt verktyg som anpassar sig efter olika behov: från styling till hårvård. Välj den hårvårdsrutin som passar dig bäst: allt från vårdande leave in-behandling till milt återfuktande behandling innan schamponering.

Så använder du hårolja i torrt hår

Håroljor är väldigt användbara både innan schamponering och som leave-in-behandling efter tvätt för att behålla hårets naturliga oljor och tillföra extra fukt. Svep en varm handduk runt håret efter applicering av oljan och låt den sedan göra underverk i minst 20 minuter. Sedan sköljer du bort oljan genom en vanlig schamponering. Fortsätt med din vanliga rutin och avsluta med ditt favoritbalsam.

Om du har torra lockar kan du även applicera lite olja som en leave in-behandling. Eftersom du inte ska skölja ur oljan bör du bara applicera max tre droppar i torrt hår. Fördela oljan i handflatorna och dra dem sedan över håret och ned mot hårtopparna - undvik hårbotten. Har du lockigt hår kan du milt arbeta in oljan i hela håret. Om håret fortfarande är lite torrt efter behandlingen upprepar du den här behandlingen så ofta det behövs.

Tämj lockarna med olja

Har du lockigt hår vet du också att det lätt blir torrt och svårt att hantera. En vanlig behandling med hårolja kan göra underverk med glansen och återställa hårets hälsosamma finish. Håret blir mjukt och enkelt att styla varje dag. Hårolja ökar hårets naturliga glans genom att lägga sig runt fjälllskiktet och hårstrået för mjukare lockar och glansigare finish. Eftersom fjällskiktet blir mjukare och kan reflektera ljuset på ett effektivare sätt. Hårolja kan även forma och definiera krulligt hår för att minska frissigheten och lyfta fram vackra lockar. Vi rekommenderar alltså inte att du snålar med oljan!

Hårolja för män

Eftersom hårolja fungerar som både en vårdande behandling och ett stylingverktyg är det ett perfekt tillskott till den dagliga stylingrutinen. Fördela några droppar i hela håret och låt dem arbeta under dagen med att återfukta och dämpa frissighet. Hårolja har en lätt formel och gör håret mjukt utan att tynga ned det. Det passar perfekt för vågigt och lockigt hår, samtidigt som den ger lite stöd och fukt utan att håret förlorar sin naturligt vågiga form.

Varför inte prova hårolja redan idag?

GLISS DAILY OIL ELIXIR erbjudanden:

 • Applicera morgon och/eller kväll
 • Kontrollerar friss, gör håret mjukt och hanterbart
 • Reparerar hårkvaliteten

Instruktioner: Applicera varsamt i torrt/vått hår. Ska inte sköljas ur! Använd regelbundet.

Råd: För intensivt återskapande vård appliceras produkten i torrt hår och vår verka över natten.

Gliss daily oil elixir packshot
Relaterade artiklar
 • Hårrutin för platt hår

  Skydda

  Hårrutin för platt hår
  ...
 • Torr hårbotten

  Torrt hår

  Torr hårbotten
  ...
 • Så skyddar du din hårfärg

  Skydda

  Så skyddar du din hårfärg
  ...
 • Håravfall - tips på bra åtgärder

  Stressat hår

  Håravfall - tips på bra åtgärder
  ...
 • Hårmasker: En extra dos vård

  Stressat hår

  Hårmasker: En extra dos vård
  ...
 • Vilken hårvårdsserie passar dig?

  Schampoo

  Vilken hårvårdsserie passar dig?
  ...
 • Schampo – hitta rätt sort för ditt hår

  Schampoo

  Schampo – hitta rätt sort för ditt hår
  ...
 • Allt du behöver veta om hårvård för män

  Schampoo

  Allt du behöver veta om hårvård för män
  ...
 • Gliss - Hållbar Hårvård

  Schampoo

  Gliss - Hållbar Hårvård
  ...
 • Få upp till 90% mindre hårslitage

  Skydda

  Få upp till 90% mindre hårslitage
  ...
 • Vårda ditt ljusblonda hår

  Skydda

  Vårda ditt ljusblonda hår
  ...
 • Ordlista för hårvård

  Skydda

  Ordlista för hårvård
  ...