Hårvård på språng: Balsamspray

Med de stressiga vardagsliv vi alla lever idag försummar vi ofta håret eftersom vi har så bråttom och alltid är på språng. Vi hoppar över komplicerade eller tidskrävande hårrutiner för att det kan vara svårt att finna tid till att ge håret den kärlek och omsorg det verkligen behöver för att vara i sitt allra bästa skick. Så även om håret kanske skriker efter återfuktning har vi inte alltid tid med olika hårinpackningar som tar lång tid att tvätta ur eller att vårda håret i flera olika steg. Det syns tillslut att din hårvårdsrutin blir lidande i en stressig vardag, då håret blir torrt, skadat och ser livlöst ut med kluvna hårtoppar som följd. Var bara lugn - Hjälpen du behöver för att snabbt åtgärda hårets uttrokning finns för dig och ditt hår. Lösningen är en injektion av intensiv återfuktning och som inte tar någon tid att applicera. Balsamspray är den räddningen för ditt uttorkade hår i en stressig vardag!

Hårvårdande superhjälte 

Det bästa med balsamspray är att du inte behöver tvätta ur det – bara spraya direkt i håret och låt det verka – det sparar tid, ger långtidsverkande näring och vårdar håret på djupet. Denna fantastiska produkt har många fördelar:

 •  Det ger mer intensiv fukt och näring till håret genom att stänga in fukten och göra håret starkare, slätare och mjukare.  
 • Det har en utmärkt utredande effekt och innehåller ingredienser som hjälper till att reda ut trassel och gör håret lättare att borsta och styla, vilket också bidrar till mindre skadat hår.

Reparerar målinriktat

Liksom för de flesta hårprodukter är det en ren djungel, med massor av produkter att välja mellan. Ditt första steg är att ta hänsyn till din hårtyp, torrhet och hårfärg för att ta reda på vilken balsamspray som passar dig bäst. Gliss har gjort det lätt för dig genom att ta fram en hel serie balsamsprayer som är speciellt utformade för att tackla specifika problem, för specifika hårtyper. Läs vidare för att se vilken behandling som passar ditt hår bäst.

Om du har ömtåligt eller skadat hår som ropar på hjälp så är Gliss Fiber Therapy Express Repair Conditioner Spray  din livräddare. Den är specialutvecklad med en omegaplex-formula och reparerar hårfibrernas upplösta bindningar för att stärka hårets inre struktur och ge ett friskt, lent hår.

Har du långt hår bör du använda Gliss Supreme Length Express Repair Conditioner Spray. Den är utvecklad för att vårda långt hår och dess formula innehåller reparerande mikrolipider, pionessens och keratinserum som reparerar skador, reducerar kluvna toppar och stärker hårets struktur.

Med syfte att reparera torrt och skadat hår finns Gliss Total Repair Express Repair Conditioner Spray, som använder hydrolyserat keratin för att återställa ditt livlösa hårs mjukhet och glans.

Är ditt hår mycket skadat, sprött eller överstressat? Då är Gliss Ultimate Oil Elixir Express Repair Conditioner Spray din genväg till ett friskare hår. Den här reparerande formulan innehåller vårdande flytande keratin som förstärker hårets struktur och minskar skadorna.

Gör så här: Tre enkla steg

 1. Skaka produkten före användning.
 2. Spraya på handdukstorrt eller torrt hår.  TIPS: Fokusera på särskilt torra områden och hårtoppar.
 3. Låt sitta - Så enkelt är det!  TIPS: Kamma försiktigt igenom håret uppifrån och ned till topparna.

Minimal tid, maximal kärlek

Balsamspray är perfekt för att ge dina lockar nytt liv med lite extra kärlek. Komplettera den med din normala hårvårdsrutin eller använd balsamspray när ditt hår känns extra torrt. Så behöver du inte känna dig skyldig över att hoppa över det där serumet eller hårinpackningen när du har bråttom på morgonen eller har en aktiv helg framför dig. Det är bara att tvätta, spraya och gå. Ditt hår kommer att tacka dig.

Relaterade artiklar
 • Hårrutin för platt hår

  Skydda

  Hårrutin för platt hår
  ...
 • Torr hårbotten

  Torrt hår

  Torr hårbotten
  ...
 • Så skyddar du din hårfärg

  Skydda

  Så skyddar du din hårfärg
  ...
 • Håravfall - tips på bra åtgärder

  Stressat hår

  Håravfall - tips på bra åtgärder
  ...
 • Hårmasker: En extra dos vård

  Stressat hår

  Hårmasker: En extra dos vård
  ...
 • Hair Oil Magic för torrt hår

  Hårolja

  Hair Oil Magic för torrt hår
  ...
 • Vilken hårvårdsserie passar dig?

  Schampoo

  Vilken hårvårdsserie passar dig?
  ...
 • Schampo – hitta rätt sort för ditt hår

  Schampoo

  Schampo – hitta rätt sort för ditt hår
  ...
 • Allt du behöver veta om hårvård för män

  Schampoo

  Allt du behöver veta om hårvård för män
  ...
 • Gliss - Hållbar Hårvård

  Schampoo

  Gliss - Hållbar Hårvård
  ...
 • Få upp till 90% mindre hårslitage

  Skydda

  Få upp till 90% mindre hårslitage
  ...
 • Vårda ditt ljusblonda hår

  Skydda

  Vårda ditt ljusblonda hår
  ...