Skip to Content

Hårvård på språng: Balsamspray

Med de stressiga vardagsliv vi alla lever idag försummar vi ofta håret eftersom vi har så bråttom och alltid är på språng. Vi hoppar över komplicerade eller tidskrävande hårrutiner för att det kan vara svårt att finna tid till att ge håret den kärlek och omsorg det verkligen behöver för att vara i sitt allra bästa skick. Så även om håret kanske skriker efter återfuktning har vi inte alltid tid med olika hårinpackningar som tar lång tid att tvätta ur eller att vårda håret i flera olika steg. Det syns tillslut att din hårvårdsrutin blir lidande i en stressig vardag, då håret blir torrt, skadat och ser livlöst ut med kluvna hårtoppar som följd. Var bara lugn - Hjälpen du behöver för att snabbt åtgärda hårets uttrokning finns för dig och ditt hår. Lösningen är en injektion av intensiv återfuktning och som inte tar någon tid att applicera. Balsamspray är den räddningen för ditt uttorkade hår i en stressig vardag!

Hårvårdande superhjälte 

Det bästa med balsamspray är att du inte behöver tvätta ur det – bara spraya direkt i håret och låt det verka – det sparar tid, ger långtidsverkande näring och vårdar håret på djupet. Denna fantastiska produkt har många fördelar:

 •  Det ger mer intensiv fukt och näring till håret genom att stänga in fukten och göra håret starkare, slätare och mjukare.  
 • Det har en utmärkt utredande effekt och innehåller ingredienser som hjälper till att reda ut trassel och gör håret lättare att borsta och styla, vilket också bidrar till mindre skadat hår.

Reparerar målinriktat

Liksom för de flesta hårprodukter är det en ren djungel, med massor av produkter att välja mellan. Ditt första steg är att ta hänsyn till din hårtyp, torrhet och hårfärg för att ta reda på vilken balsamspray som passar dig bäst. Gliss har gjort det lätt för dig genom att ta fram en hel serie balsamsprayer som är speciellt utformade för att tackla specifika problem, för specifika hårtyper. Läs vidare för att se vilken behandling som passar ditt hår bäst.

Om du har ömtåligt eller skadat hår som ropar på hjälp så är Gliss Fiber Therapy Express Repair Conditioner Spray  din livräddare. Den är specialutvecklad med en omegaplex-formula och reparerar hårfibrernas upplösta bindningar för att stärka hårets inre struktur och ge ett friskt, lent hår.

Har du långt hår bör du använda Gliss Supreme Length Express Repair Conditioner Spray. Den är utvecklad för att vårda långt hår och dess formula innehåller reparerande mikrolipider, pionessens och keratinserum som reparerar skador, reducerar kluvna toppar och stärker hårets struktur.

Med syfte att reparera torrt och skadat hår finns Gliss Total Repair Express Repair Conditioner Spray, som använder hydrolyserat keratin för att återställa ditt livlösa hårs mjukhet och glans.

Är ditt hår mycket skadat, sprött eller överstressat? Då är Gliss Ultimate Oil Elixir Express Repair Conditioner Spray din genväg till ett friskare hår. Den här reparerande formulan innehåller vårdande flytande keratin som förstärker hårets struktur och minskar skadorna.

Gör så här: Tre enkla steg

 1. Skaka produkten före användning.
 2. Spraya på handdukstorrt eller torrt hår.  TIPS: Fokusera på särskilt torra områden och hårtoppar.
 3. Låt sitta - Så enkelt är det!  TIPS: Kamma försiktigt igenom håret uppifrån och ned till topparna.

Minimal tid, maximal kärlek

Balsamspray är perfekt för att ge dina lockar nytt liv med lite extra kärlek. Komplettera den med din normala hårvårdsrutin eller använd balsamspray när ditt hår känns extra torrt. Så behöver du inte känna dig skyldig över att hoppa över det där serumet eller hårinpackningen när du har bråttom på morgonen eller har en aktiv helg framför dig. Det är bara att tvätta, spraya och gå. Ditt hår kommer att tacka dig.

Relaterade artiklar
 • Torr hårbotten

  Torrt hår

  Torr hårbotten
  ...

  Torr hårbotten ackompanjeras ofta av irriterande mjäll. Lär dig mer om vad som orsakar detta och vad du kan göra för att vinna fighten

  ...
 • Hårrutin för platt hår

  Skydda

  Hårrutin för platt hår
  ...

  Torrt och platt hår är ett vanligt problem för många och uppstår ofta när håret inte får eller kan behåller tillräckligt med fukt. Detta minskar volymen i hårsvallet och gör att det ser platt, tråkigt och livlöst ut. Men oroa dig inte: det går att lösa och med lite kärlek och vård får du snart ett friskt och spänstigt hårsvall igen.

  ...
 • Så skyddar du din hårfärg

  Skydda

  Så skyddar du din hårfärg
  ...

  Fyra produkter som skyddar din hårfärg under och efter sommaren

  ...
 • Håravfall - tips på bra åtgärder

  Stressat hår

  Håravfall - tips på bra åtgärder
  ...

  Håravfall kan ha många orsaker: Hormoner, slitage, vitaminbrist eller sjukdom. Läs om de vanligaste orsakerna och få tips om den bästa behandlingen

  ...
 • Hårmasker: En extra dos vård

  Stressat hår

  Hårmasker: En extra dos vård
  ...

  En hårvårdsrutin är inte helt komplett utan en närande hårmask, full av vårdande ingredienser. Här får du några tips på hur du använder hårmasker och varför Gliss 4-i-1-masker är exakt vad ditt hår behöver.

  ...
 • Hair Oil Magic för torrt hår

  Hårolja

  Hair Oil Magic för torrt hår
  ...

  Hårolja kan vara räddaren i nöden om du har torrt hår, och den ger samtidigt överbehandlat hår extra vård. Tack vare moderna högteknologiska ingredienser har hårolja blivit en lätt och återfuktande produkt som även kan användas i fint hår. Läs mer om vad hårolja kan göra för just ditt hår och hur du kan använda den för att motverka torrt hår.

  ...
 • Vilken hårvårdsserie passar dig?

  Schampoo

  Vilken hårvårdsserie passar dig?
  ...
 • Schampo – hitta rätt sort för ditt hår

  Schampoo

  Schampo – hitta rätt sort för ditt hår
  ...

  Vi lär dig hur du hittar ett schampo som passar ditt hår och varför det är smart att byta schamposort då och då. Läs mer på schawarzkopf.se

  ...
 • Allt du behöver veta om hårvård för män

  Schampoo

  Allt du behöver veta om hårvård för män
  ...

  Oavsett om du sportar en kort frisyr, har långt hår eller vilda lockar börjar en snygg look med att ta hand om håret. Läs mer om vad du ska tänka på när det gäller att ta hand om ditt hår, vilka produkter du kan använda och hur du använder dem.

  ...
 • Gliss - Hållbar Hårvård

  Schampoo

  Gliss - Hållbar Hårvård
  ...

  Tittar vi in i framtiden lanserade Gliss varumärket hösten 2020 med ett ökat fokus på vårdande ingredienser och hållbarhet. Vi introducerade nya formler som innehåller upp till 96 %* naturliga ingredienser för att ge dig ett mer naturligt val i målinriktad reparation av håret.

  ...
 • Få upp till 90% mindre hårslitage

  Skydda

  Få upp till 90% mindre hårslitage
  ...

  Fyra produkter som ger dig upp till 90% mindre slitet hår, från Gliss Total Repair.

  ...
 • Vårda ditt ljusblonda hår

  Skydda

  Vårda ditt ljusblonda hår
  ...