Hårfärg | Silver hår

Silverhår - Så fixar du looken

Drömmer du också om det perfekta silverhåret? Vi är förälskade i den nya supertrenden! Prova allt från silvrig pastell till intensiv metallglans. Vi svarar på de vanligaste frågorna för att hjälpa dig att skapa din personliga silver-look! 

one dam image
null

Kommer jag passa i Silverhår? - Absolut!
Vill du få den där wow-effekten är det viktigt att du väljer rätt nyans baserat på din naturliga hårfärg. Vår produktserie LIVE har silvernyanser för både brunt och blont hår. 


Är du osäker? Prova tillfälligt med washout färg!
Om du är osäker kan du prova silverhåret tillfälligt! LIVE Ultra Bright Steel Silver håller upp till 15 tvättar.  Du bestämmer om du vill ha ett mer intensivt färgresultat eller ljusare pastell. Blanda i balsamet i förpackningen för en härlig pastell-look. Perfekt till festen eller för att göra jobbveckan lite roligare. 

 

Hur matchar jag mitt silverhår? 

Var inte rädd för att silverhåret inte går att matcha till din garderob. Accessoarerna och sminket gör jobbet för att få din hy att skina och dina ögon att glittra. Matcha ditt silverhår med mörk-bruna eller vinröda läppar och en ljusvit ögonskugga. Gärna med lite extra glitter! 

 

null

Hur tar du hand om ditt Silverhår 

Ge ditt silverhår extra kärlek! Använd schampo och balsam speciellt framtaget för färgat hår. Hårinpackningar är även ett bra knep för ett skimrande silverhår. TIPS - Silverschampo förlänger ditt silvriga resultat. 

 

Ge din naturliga hårfärg silvriga inslag med silverschampo  
Den trendiga kalla nyansen är här för att stanna. Silverschampo är perfekt för dig som vill ha en trendig quick-fix. Passar dig som vill motverka gula undertoner i blont, blekt, grått eller vitt hår.
 

Upptäck: