Skip to Content

Blonda slingor: Allt du behöver veta

Efter en lång vinter som känts som en hel evighet väntar vi otåligt på att våren ska komma – och börjar känna hoppet om sommaren och de ljusa, soliga dagar den har i sällskap. När våren väntar runt hörnet är det ett utmärkt tillfälle att fräscha upp frisyren och göra dig redo för sommaren med lite blonda slingor! Med Schwarzkopf Blonde fixar du salongssnygga slingor både enkelt och billigt med hjälp av ett smidigt hemmapaket. Skrolla ner för att läsa mer om hur du påbörjar din resa med blonda slingor.

Slingor och hur de fungerar

Ljusa slingor gör håret flera nyanser ljusare än grundfärgen och genom att placera dem i utvalda sektioner i håret kan du också tillföra mjukhet, djup och struktur. I synnerhet efter vintern kan heltäckande nyanser se platta och livlösa ut, och slingor tillför naturlig livfullhet och glöd i din befintliga hårfärg.

Oavsett om du är naturligt ljusblond och vill ljusa upp håret lite mer eller har mellanbrunt hår och vill tillföra diskret ljus och dimension i håret, är slingor rätt väg att gå för att skapa en naturligt solblekt look som smickrar de flesta hudtoner.

@getty images

Enkel hemmablekning

Tack vare ny teknik och hemmabehandlingar är det enkelt att skapa ett professionellt resultat med minimal tid och insats. Både applikator och hätta är enkla att använda och ger dig obegränsad kreativ frihet, så att du kan välja exakt vilka slingor du vill ljusa upp och har fullständig kontroll över slutresultatet. Använd en appliceringsborste för att pensla bredare sektioner om du vill ha mer markerade slingor för maximal effekt eller vill experimentera med djärvare balayage-tekniker. Om du använder slinghätta kan du bara dra ut några få sektioner genom hålen för en mer naturlig look som känns okonstlad och strandfräsch. Och om du vill uppnå en jämnare hårfärg med maximal uppljusning väljer du helslingning och drar ut hårslingor genom de flesta av hålen i slinghättan.

Oavsett vilka slingor du väljer är de mycket enklare att skapa än du tror, och du sparar tid (och pengar) jämfört med att gå till en salong.

@shutterstock

Friskt, slingat hår

Även om håret inte har utsatts för solens strålar behöver det lika mycket kärlek som om det exponerats för UV-ljus. Blekt hår behöver extra omvårdnad, så glöm inte att använda schampo och balsam för blekt och blonderat hår och komplettera hårvårdsrutinen med näringsgivande leave in-behandlingar som Gliss Daily Oil Elixir.

Slinga håret hemma med Blonde från Schwarzkopf

Relaterade artiklar
 • Drömhår med fantasifärger

  Färgglatt hår

  Drömhår med fantasifärger
  ...

  Nu är det lättare än någonsin att färga håret hemma och det finns hårprodukter i alla regnbågens färger. Det innebär att fler av oss tar steget för att prova ljusa och fantasiliknande hårfärger och hårtekniker. Det är ett roligt och kreativt sätt att uttrycka sin personlighet och du kan ändra din färg så ofta du vill med minsta möjliga ansträngning.

  ...
 • Silverhår: Så här skapar du looken och underhåller den

  Silverhår

  Silverhår: Så här skapar du looken och underhåller den
  ...

  Silverhår är här för att stanna och vi älskar det! Läs vidare för att ta reda på varför du bör bli silverhårig och än viktigare, vad du ska tänka på för att underhålla färgen på rätt sätt.  

  ...
 • Gör så här: Perfekt mörkblont hår

  Blont hår

  Gör så här: Perfekt mörkblont hår
  ...

  Blont hår kan ha massor av nyanser och många gillar de mer självklara tonerna som platina, champagne och gyllenblond. Mörkblond har varit en förbisedd färg i många år. Nu gör tonen ett återtåg och vi förstår verkligen varför! Läs allt om det här.

  ...
 • Hitta rätt metod för att få brunt hår

  Mörkt hår

  Hitta rätt metod för att få brunt hår
  ...

  Hårtoning är en mild metod som passar alla som vill prova en ny hårfärg. Du riskerar inga obehagliga överraskningar och färgen sköljs gradvis ur

  ...
 • Slingor i mörkt hår – den ultimata guiden

  Mörkt hår

  Slingor i mörkt hår – den ultimata guiden
  ...

  Oavsett om du bara vill tillföra lite dimension eller satsar på dramatiska kontraster är slingor det både enklaste och snabbaste sättet. Precis som det finns ett oändligt antal nyanser att välja på, finns det också olika tekniker som gör att du kan få resultatet precis som du vill ha det. Läs vidare för att få veta hur du gör.

  ...
 • Härligt pastellfärgat hår inför vår och sommar

  Färgglatt hår

  Härligt pastellfärgat hår inför vår och sommar
  ...
 • 3 pastellfärger med WOW-faktor!

  Färgglatt hår

  3 pastellfärger med WOW-faktor!
  ...
 • Så får du det perfekta silverhåret

  Silverhår

  Så får du det perfekta silverhåret
  ...
 • Allt du behöver veta om gråhårstäckning

  Silverhår

  Allt du behöver veta om gråhårstäckning
  ...

  Att låta håret bli grått är en mycket personlig och inspirerande resa, och vi finns här för att hjälpa dig – läs vidare om hur du gör ifall du vill satsa på grått hår!

  ...
 • Solblekt hår - de bästa knepen!

  Blont hår

  Solblekt hår - de bästa knepen!
  ...
 • Hur du får platinablont hår hemma

  Blont hår

  Hur du får platinablont hår hemma
  ...
 • Kall blond hårfärg - allt om anti-yellow trenden!

  Blont hår

  Kall blond hårfärg - allt om anti-yellow trenden!
  ...