Hårfärg | Blont hår

Solblekt sommarhår året om - de bästa knepen!

Sol och saltvatten har effekt på ditt hår vare sig det är svart, brunt, mörk- eller ljusblont. Beroende på din naturliga färg, skick och struktur, kan samspelet mellan havet och solen antingen skapa ljusare slingor eller bleka hela ditt hår. Solen och havet är dock inte det enda sättet att fånga sommaren i håret. Vi hjälper dig som inte har utrymme i planerna för en månad på stranden eller vill ha sommarhåret året om.

Strandblont hår för brunetter

null

Blekning härmar sommarsolens magi. Genom att bleka håret själv med en blekningsbehandling för hemmabruk, kan du göra ditt mörkbruna eller svarta hår två till tre nyanser ljusare. Ljus- till mellanbrunt hår blir upp till åtta nyanser ljusare.  

Standblonda slingor för mörkt till mellanblont hår

null

Slingor är den perfekta lösningen för mellan- till mörkblonda tjejer, som vill fånga sommarsolens underbara effekt i håret utan att bleka alltihop. Med ett hemma-kit för slingor fixar du det enkelt själv. Slingorna blir upp till sex nyanser ljusare beroende på produkt och din egen hårfärg.

Gradual Lightening för blondiner

null

Har du välsignats med naturligt blont hår? I så fall är du bara ett litet steg ifrån dina drömmars strandblonda look. Använd Blond Gradual Lightening för att få ett vackert solkysst hår. Använd sprayen på några få slingor eller i hela håret, sprayen bleker håret stegvis upp till två nyanser ljusare.

Upptäck: Blont hår