Hårfärg | Blont hår

Blonda slingor: Allt du behöver veta

Efter en lång vinter som känts som en hel evighet väntar vi otåligt på att våren ska komma – och börjar känna hoppet om sommaren och de ljusa, soliga dagar den har i sällskap. När våren väntar runt hörnet är det ett utmärkt tillfälle att fräscha upp frisyren och göra dig redo för sommaren med lite blonda slingor! Med Schwarzkopf Blonde fixar du salongssnygga slingor både enkelt och billigt med hjälp av ett smidigt hemmapaket. Skrolla ner för att läsa mer om hur du påbörjar din resa med blonda slingor. 

Slingor och hur de fungerar

null

@getty images

Ljusa slingor gör håret flera nyanser ljusare än grundfärgen och genom att placera dem i utvalda sektioner i håret kan du också tillföra mjukhet, djup och struktur. I synnerhet efter vintern kan heltäckande nyanser se platta och livlösa ut, och slingor tillför naturlig livfullhet och glöd i din befintliga hårfärg.  

 

Oavsett om du är naturligt ljusblond och vill ljusa upp håret lite mer eller har mellanbrunt hår och vill tillföra diskret ljus och dimension i håret, är slingor rätt väg att gå för att skapa en naturligt solblekt look som smickrar de flesta hudtoner. 

Enkel hemmablekning

null

@shutterstock

Tack vare ny teknik och hemmabehandlingar är det enkelt att skapa ett professionellt resultat med minimal tid och insats. Både applikator och hätta är enkla att använda och ger dig obegränsad kreativ frihet, så att du kan välja exakt vilka slingor du vill ljusa upp och har fullständig kontroll över slutresultatet. Använd en appliceringsborste för att pensla bredare sektioner om du vill ha mer markerade slingor för maximal effekt eller vill experimentera med djärvare balayage-tekniker. Om du använder slinghätta kan du bara dra ut några få sektioner genom hålen för en mer naturlig look som känns okonstlad och strandfräsch. Och om du vill uppnå en jämnare hårfärg med maximal uppljusning väljer du helslingning och drar ut hårslingor genom de flesta av hålen i slinghättan.  

 

Oavsett vilka slingor du väljer är de mycket enklare att skapa än du tror, och du sparar tid (och pengar) jämfört med att gå till en salong.  

Friskt, slingat hår

Även om håret inte har utsatts för solens strålar behöver det lika mycket kärlek som om det exponerats för UV-ljus. Blekt hår behöver extra omvårdnad, så glöm inte att använda schampo och balsam för blekt och blonderat hår och komplettera hårvårdsrutinen med näringsgivande leave in-behandlingar som Gliss Daily Oil Elixir.

 

Slinga håret hemma med Blonde från Schwarzkopf

Upptäck: