Kärleksråd för dig och ditt hår

När ditt hår visar sig från sin bästa sida ger det en riktig boost för självförtroendet. En ny hårfärg är ett enkelt sätt att förvandla vintertrött hår till ett glänsande svall med wow-känsla! Här är våra 3 bästa tips för att lyckas med färgningen och ge ditt hår en riktig kärleksinjektion. 

1. Hitta din perfect match

Rätt nyans kan trolla fram frisk glöd till din hy och få dina ögon att glittra! Om du har en kall hudton passar du bäst i neutrala eller kalla nyanser. Har du en varm hudton passar du vanligen bäst i varma nyanser som gyllenblond eller chokladbrun. Har du blå ögon kan gyllene toner göra dina ögon ännu mer intensivt blå medan röda nyanser får gröna ögon att stråla. Tips! Ett enkelt sätt att ta reda på om du har en varm eller kall hudton är att ta en titt på venerna på din underarm. Är de grönaktiga? Då har du troligtvis en varm hudton, medan blåaktiga vener tyder på en kall hudton.

2. Skäm bort ditt hår med vårdande ingredienser

Idag finns det hårfärger för hemmabruk som innehåller lika högkvalitativa ingredienser som på salong. Många färger innehåller naturliga ingredienser som vårdar och återfuktar håret under och efter färgning. Om du har mycket känslig hy kan du prova att använda färg som är specialanpassad för känslig skalp och är fri från PPD och PTD – vanliga ämnen i hårfärg som kan skapa irritation för mycket känslig eller allergibenägen hud. Vi rekommenderar dock alltid att göra ett allergitest på ett litet område vid armvecket.

3. Ta inte ditt hår för givet

Är du förälskad i din nya hårfärg? För att behålla den härliga känslan av nyfärgat hår är det viktigt att du fortsätter att skämma bort håret. Gör det till en rutin att unna dig själv en inpackning 1-2 gånger i veckan och välj schampo och balsam för färgat hår. Använd inpackning efter schamponering då hårstråna är öppna och mottagliga för behandling. Avsluta alltid med balsam då detta gör håret följsamt och sluter hårstråna igen så att de inte är mottagliga för skada utifrån.

Schwarzkopfs nya hårfärgserie Only Love ger intensiva och hållbara nyanser med mycket glans. Produkterna är dermatologiskt testade och innehåller varken alkohol, ammoniak eller silikoner. Färgerna är fria från PPD och PTD och är kvalitetstestade av ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation). Produkterna innehåller naturliga ingredienser som vårdar håret, såsom havremjölk, sojaprotein och arganolja. Only Love hårfärg är inte bara skapad med kärlek, den är även paketerad i kärlek – kartongen är klimatneutralt producerad.

Behöver du hjälp att hitta en nyans som är perfekt för just dig så hjälper gärna vår rådgivning till ❤

Kontakt: schwarzkopf.se@henkel.com | 010 - 480 76 01

Product range only love
Relaterade artiklar
 • Drömhår med fantasifärger

  Färgglatt hår

  Drömhår med fantasifärger
  ...
 • Silverhår: Så här skapar du looken och underhåller den

  Silver hår

  Silverhår: Så här skapar du looken och underhåller den
  ...
 • Gör så här: Perfekt mörkblont hår

  Blont hår

  Gör så här: Perfekt mörkblont hår
  ...
 • Hitta rätt metod för att få brunt hår

  Mörkt hår

  Hitta rätt metod för att få brunt hår
  ...
 • Slingor i mörkt hår – den ultimata guiden

  Mörkt hår

  Slingor i mörkt hår – den ultimata guiden
  ...
 • Härligt pastellfärgat hår inför vår och sommar

  Färgglatt hår

  Härligt pastellfärgat hår inför vår och sommar
  ...
 • 3 pastellfärger med WOW-faktor!

  Färgglatt hår

  3 pastellfärger med WOW-faktor!
  ...
 • Så får du det perfekta silverhåret

  Silver hår

  Så får du det perfekta silverhåret
  ...
 • Allt du behöver veta om gråhårstäckning

  Silver hår

  Allt du behöver veta om gråhårstäckning
  ...
 • Solblekt hår - de bästa knepen!

  Blont hår

  Solblekt hår - de bästa knepen!
  ...
 • Hur du får platinablont hår hemma

  Blont hår

  Hur du får platinablont hår hemma
  ...
 • Kall blond hårfärg - allt om anti-yellow trenden!

  Blont hår

  Kall blond hårfärg - allt om anti-yellow trenden!
  ...