Skip to Content

Gör-det-själv babylights

Gör-det-själv babylights

Denna succé fortsätter att vara populär tack vare den naturliga looken, särskilt under sommarmånaderna. Testa gärna att slinga håret även på solkysst hår, babylights är nämligen den ultimata looken för ett fräscht hår.

Babylights, är en trend som verkligen gör att vi ser yngre ut. Den påminner oss om barndomen när vi var fria och sprang runt på gården, utan skyldigheter. De fina slingorna förtjänar sitt namn av goda skäl. En bra bieffekt, ljusare, solkysst hår är perfekt för att fånga den här känslan. Nu kan vi återfå dessa naturliga slingor när som helst!

Steg-för-steg:

1. Färgval

För den mest naturliga effekten, bör håret på framsidan och topparna kan blekas en eller två nyanser ljusare än basfärgen. Om kontrasten är för skarp, ser frisyren ut som två olika nyanser eller ombré hår.

TIPS: Det är bättre att bleka i flera steg och närma sig den perfekta babylight-looken tills du så småningom uppnår önskad effekt, istället för att få en för ljus nyans. Varning: tillåt minst fyra veckor att passera mellan blekningarna.

2. Teknik

Om du tidigare behövde flera olika verktyg för att uppnå slingor hemma, så behöver du inte det längre. Blonde slingor är utvecklade för speciellt för slingor och babylights. De ger dig en behållare och spatel för att blanda blekmedlet, men det viktigaste är den fina borsten och slinghättan för att uppnå de extra tunna slingorna som gör att håret får en solkysst look.

3. Applikation

När det gäller att ljusa håret genom blekning krävs vanligtvis värme för att intensifiera blekningseffekten. Detta gäller inte för babylights. För detta behöver du inte folier eller något värmeverktyg. Resultatet skall fint och diskret. Kom ihåg att börja längst ner och arbeta dig upp till hårbotten och värmen från din hud kommer att göra bleklösningen utvecklas snabbare än resten av ditt hår.

Gå nu och få lite solkysst hår med underbara babylights.

Relaterade artiklar
 • Drömhår med fantasifärger

  Färgglatt hår

  Drömhår med fantasifärger
  ...

  Nu är det lättare än någonsin att färga håret hemma och det finns hårprodukter i alla regnbågens färger. Det innebär att fler av oss tar steget för att prova ljusa och fantasiliknande hårfärger och hårtekniker. Det är ett roligt och kreativt sätt att uttrycka sin personlighet och du kan ändra din färg så ofta du vill med minsta möjliga ansträngning.

  ...
 • Silverhår: Så här skapar du looken och underhåller den

  Silverhår

  Silverhår: Så här skapar du looken och underhåller den
  ...

  Silverhår är här för att stanna och vi älskar det! Läs vidare för att ta reda på varför du bör bli silverhårig och än viktigare, vad du ska tänka på för att underhålla färgen på rätt sätt.  

  ...
 • Gör så här: Perfekt mörkblont hår

  Blont hår

  Gör så här: Perfekt mörkblont hår
  ...

  Blont hår kan ha massor av nyanser och många gillar de mer självklara tonerna som platina, champagne och gyllenblond. Mörkblond har varit en förbisedd färg i många år. Nu gör tonen ett återtåg och vi förstår verkligen varför! Läs allt om det här.

  ...
 • Hitta rätt metod för att få brunt hår

  Mörkt hår

  Hitta rätt metod för att få brunt hår
  ...

  Hårtoning är en mild metod som passar alla som vill prova en ny hårfärg. Du riskerar inga obehagliga överraskningar och färgen sköljs gradvis ur

  ...
 • Slingor i mörkt hår – den ultimata guiden

  Mörkt hår

  Slingor i mörkt hår – den ultimata guiden
  ...

  Oavsett om du bara vill tillföra lite dimension eller satsar på dramatiska kontraster är slingor det både enklaste och snabbaste sättet. Precis som det finns ett oändligt antal nyanser att välja på, finns det också olika tekniker som gör att du kan få resultatet precis som du vill ha det. Läs vidare för att få veta hur du gör.

  ...
 • Härligt pastellfärgat hår inför vår och sommar

  Färgglatt hår

  Härligt pastellfärgat hår inför vår och sommar
  ...
 • 3 pastellfärger med WOW-faktor!

  Färgglatt hår

  3 pastellfärger med WOW-faktor!
  ...
 • Så får du det perfekta silverhåret

  Silverhår

  Så får du det perfekta silverhåret
  ...
 • Allt du behöver veta om gråhårstäckning

  Silverhår

  Allt du behöver veta om gråhårstäckning
  ...

  Att låta håret bli grått är en mycket personlig och inspirerande resa, och vi finns här för att hjälpa dig – läs vidare om hur du gör ifall du vill satsa på grått hår!

  ...
 • Solblekt hår - de bästa knepen!

  Blont hår

  Solblekt hår - de bästa knepen!
  ...
 • Hur du får platinablont hår hemma

  Blont hår

  Hur du får platinablont hår hemma
  ...
 • Kall blond hårfärg - allt om anti-yellow trenden!

  Blont hår

  Kall blond hårfärg - allt om anti-yellow trenden!
  ...