Skip to Content
Men Perfect | MEN PERFECT hårfärg

50 Ljusbrun

 • HÅRFÄRG FRÅN SCHWARZKOPF: Speciellt framtagen hårfärg för män, utvecklad av experter!
 • FÄRGA GRÅTT HÅR MAN: Få ett naturligt färgresultat som täcker grått hår på så snabbt som 5 minuter.
 • LÅNGVARIGT FÄRGRESULTAT: Semipermanent hårfärg som håller länge, i upp till hela 28 tvättar.
 • ENKEL ATT ANVÄNDA: Med den tillhörande färgapplikatorn applicerar du enkelt färggelén.
 • VÅRDAR HÅRET: Färgformulan innehåller havsmineraler som stärker och förbättrar hårets struktur.

MEN PERFECT 50 Ljusbrun

Hårfärg från Schwarzkopf MEN Perfect - 50 Light Brown är en kvalitativ ljusbrun hårfärg för män, speciellt framtagen för dig som snabbt och enkelt vill färga håret hemma.

Vill du enkelt täcka grått hår? Med 50 Light Brown från MEN Perfect får du en snyggt naturligt ljusbrun hårfärg som håller länge, i upp till hela 28 tvättar. Samtidigt stärker och förbättrar du även hårets struktur med den innehållande färggélen, som enkelt appliceras i håret med den tillhörande applikatorn. 

Gör det enkelt, färga grått hår så snabbt som på 5 minuter, med denna hårfärg för män. 

Gör så här:

OBS, OBS

Före applicering, läs säkerhetsinstruktionerna på baksidan av bruksanvisningen noggrant.

 

1. FÖRBEREDELSER

Innan du börjar applicera, placera skyddskläder och en klocka i närheten så att du kan övervaka appliceringstiden. Schwarzkopf MEN PERFECT ska användas i torrt hår.

Du kommer behöva:

– Timer, väckarklocka eller klocka

– Gamla handdukar för skydd (för att förhindra fläckar på kläder och hud)

– Fuktig pappershandduk (för att torka bort eventuell hårfärg som kommer på huden)

Försiktighet bör iakttas för att undvika spill.

 

2. BLANDNING OCH ANVÄNDNING

Skruva av locket på flaskans framkallningslotion. Öppna färggelröret genom att sticka hål i röret med lockets baksida. Pressa in hela innehållet från röret i framkallningsflaskan. Stäng framkallningsflaskan ordentligt.

Skaka framkallningsflaskan väl tills innehållet är helt blandat.

Skruva av locket på framkallningsflaskan och sätt på färgapplikatorn.

Färggelblandningen är klar. Börja applicera omedelbart. (Obs: färgen på produkten har ingen betydelse för det slutliga färgresultatet.)

 

3. LÄTT APPLICERING 

Glöm inte att bära de medföljande handskarna. Applicera MEN PERFECT med Quick-färgapplikatorn på torrt hår. Mängden appliceringsblandning som behövs beror på längden och densiteten på din hår. Täck håret noggrant och jämnt med färgblandningen. Förvara inte färdiglagad färgblandning i en stängd flaska. Flaskan kan blåsa upp och spricka.

Sprid blandningen tills ditt hår är ordentligt täckt – applicera i motsatt riktning mot hårets tillväxt. Om så önskas, sprid i blandningen som ett schampo i slutet av appliceringen för att få en jämn spridning.

 

3. BEHANDLINGSTID

VIKTIGT: verkningstiden börjar när applicerigen är klar.

För applicering av det första gråa håret, låt stå på MEN PERFECT i 5 minuter. För mer än några gråtoner rekommenderar vi att du låter appliceringsblandningen verka i ytterligare några minuter.

För varje ytterligare minut som färgen sitter kvar i ditt hår kommer det att intensifiera färgresultatet.

Om du vill behålla lite grått vid tinningarna, applicera blandningen på dessa områden sist och torka bort blandningen innan du sköljer ur den återstående färgen.

För att förhindra färgfläckar vid hårkanten, torka bort överflödig blandning under bearbetningstiden.

4. SKÖLJ

Efter att bearbetningstiden är klar, schamponera håret med ljummet vatten och skölj ur noggrant (tills vattnet blir klart) med ett milt schampo. Styla som vanligt.

Hair Color/Toner, oxidative dyes:Aqua (Water, Eau)*Ethanolamine*Carbomer*Cetearyl Alcohol*Disodium Cocoamphodiacetate*Toluene-2,5-Diamine Sulfate*PEG-12 Dimethicone*Mineral Salts*Parfum (Fragrance)*4-Chlororesorcinol*Sodium Chloride*PEG-40 Castor Oil*Resorcinol*Ascorbic Acid*Sodium Sulfite*Sodium Silicate*Sodium Cetearyl Sulfate*Etidronic Acid*6-Methoxy-2-Methylamino-3-Aminopyridine HCl*1,5-Naphthalenediol*4-Amino-2-Hydroxytoluene|Developer:Aqua (Water, Eau)*Hydrogen Peroxide*Cetearyl Alcohol*PEG-40 Castor Oil*Etidronic Acid*Sodium Cetearyl Sulfate*2,6-Dicarboxypyridine*Disodium Pyrophosphate*Potassium Hydroxide*Sodium Benzoate

 • Hårprodukter för män: den ultimata guiden

  Hårtrender för män

  Hårprodukter för män: den ultimata guiden
  ...
 • Allt du behöver veta om hårvård för män

  Schampoo

  Allt du behöver veta om hårvård för män
  ...

  Oavsett om du sportar en kort frisyr, har långt hår eller vilda lockar börjar en snygg look med att ta hand om håret. Läs mer om vad du ska tänka på när det gäller att ta hand om ditt hår, vilka produkter du kan använda och hur du använder dem.

  ...
 • Hårstyling för män: Fade-klippning

  Hårtrender för män

  Hårstyling för män: Fade-klippning
  ...

  En fade-klippning att håret klipps eller rakas gradvis kortare nedåt. Men med så många alternativ kan det vara svårt att välja rätt look. Vi finns här för att hjälpa dig – läs vidare och lär dig allt du behöver veta om fade-klippning.

  ...
Andra produkter från MEN PERFECT hårfärg

Schwarzkopf MEN PERFECT - Snabb och enkel färgning för ett naturligt resultat. Tillverkad för män. Håller upp till 28 tvättar.

 • Men Perfect
  60 Mellanbrun
  ...
 • Men Perfect
  70 Mörkbrun
  ...
 • Men Perfect
  80 Svartbrun
  ...