Skip to Content
LIVE | Ultra Brights or Pastel

098 Steel Silver

 • Ultra Brights: Uttryck din färgkreativitet med semipermanenta Schwarzkopf LIVE Ultra Brights nyanser. Håller upp till 15 tvättar
 • 1 produkt – 2 Effekt: Upptäck intensiv färgkraft eller gå mot pastell. Mörkt hår? Förljusa med LIVE Intense Lightener för ett ännu ljusare färgresultat
 • Intensiv färg: Upptäck intensiv färgkraft tack vare inbyggda elektrifierande pigment
 • Pastell: Gå mot pastell genom att blanda färgkrämen med balsamet som ingår. Balsam med vårdande olja gör håret mjukt och smidigt
 • Hållbarhet: Vegansk formula. 0% silikoner och alkohol*, 100% återvunnet aluminium och kapsyler, broschyr av återvunnet papper, FSC-certifierad: förpackning från ansvarsfulla källor * Etanol alkohol
LIVE 098 Steel Silver

Uttryck din färgkreativitet med semipermanenta Schwarzkopf LIVE Ultra Brights nyanser.

En produkt - två effekter

Upptäck intensiv färgkänsla tack vare inbyggda elektrifierande pigment. Eller gå till pastell genom att blanda färgkrämen med balsamet som ingår. 

Balsam med vårdande olja gör håret mjukt och smidigt. 

Semi-permanent, håller upp till 15 tvättar. 

Hållbarhet: Vegansk formula - formula fri från animaliska ingredienser. 0% silikoner och alkohol*, 100% återvunnet aluminiumrör och lock, återvunnet papper, FSC -certifierad: förpackning från ansvariga källor. 

*Etanolalkohol

Vi rekommenderar denna nyans för blekt blont till ljusbrunt hår. 

Mörkare hår? Blek med LIVE Intense Lightener för ett ännu ljusare färgresultat. För långt eller tjockt hår rekommenderar vi att du använder två förpackningar. Utför alltid ett allergivarningstest 48 timmar före färgning och följ instruktionerna noga. 

You need to accept cookies to play this video

Ingredienser

Hair Color/Toner, direct dyes: Aqua (Water, Eau)*Cetearyl Alcohol*Coconut Alcohol*PEG-8*Ceteareth-20*Cocamidopropyl Betaine*Phenoxyethanol*Parfum (Fragrance)*Polyquaternium-6*Acid Violet 43*Etidronic Acid*Methylparaben*HC Blue No. 12*Ethanolamine*Sodium Chloride*HC Blue No. 16|balzam, sa ispiranjem:Aqua (Water, Eau)*Cetearyl Alcohol*Behentrimonium Chloride*Litchi Chinensis Fruit Extract*Morinda Citrifolia Fruit Extract*Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*Tocopheryl Acetate*Isopropyl Myristate*Stearamidopropyl Dimethylamine*Parfum (Fragrance)*Isopropyl Alcohol*Sodium Benzoate*Glyceryl Stearate*Polyquaternium-37*Glycerin*Dicaprylyl Carbonate*Panthenol*Propylene Glycol*Citric Acid*Limonene*Linalool*Hexyl Cinnamal*Lauryl Glucoside*Benzyl Alcohol*Potassium Sorbate

Färgrekommendation
Ljusblond
Ljusblond before
Ljusblond after
Gör så här:

OBS:

Före applicering, läs noggrant igenom SÄKERHETSINSTRUKTIONERNA på baksidan av bruksanvisningen.

1. FÖRBEREDELSER

Innan du startar applikationen, Sätt på dig skyddskläder och ställ en klocka i närheten så att du kan övervaka applikationstiden.

2. Applicering

 1. Tvätta: Tvätta håret med ett milt schampo och handdukstorka det. Ta på dig en gammal T-shirt och lägg en handduk över dina axlar för att skydda dina kläder. Sätt på de medföljande handskarna. Stick hål i Color Cream-röret med baksidan av locket.
 2. FÖR färgstarkt RESULTAT: För att uppnå ett  resultat bör du använda produkten på uppljusat eller blont hår. Vi rekommenderar Absolute Platinum eller Max Blonde från LIVE-sortimentet.

Läs noggrant igenom bruksanvisningen. LIVE Ultra Brights verkar mindre färgstark men är fortfarande intensiv om den används på mörkare naturligt hår. Kontrollera diagrammet på baksidan av förpackningen för att utvärdera vad som fungerar bäst med din naturliga baston och de resultat du kan förvänta dig.

2.a PASTELL: För att uppnå ett pastellresultat på förupplyst hår, se till att håret är fuktigt. Använd nyanser 091, 092, 093 och 094 blanda försiktigt en ärtstorlek av Color Cream med Care Conditioner på handen och sprid det väl i håret som du skulle göra när du normalt balsamerar. För nyans 095 behöver du två ärtstorlekar av Color Cream. Färgblandningen i skålen är en bra indikator på hur nyansen kommer synas på ditt hår. För mindre intensitet, tillsätt mer balsam. Låt verka i 1–5 minuter och skölj sedan. Skölj handskar och behåll dem för att skölja håret. Pastellapplicering rekommenderas inte på de mörkaste hårbaserna (mörkblond/ljusbrun beroende på nyanser) eftersom färgresultatet inte kommer att synas.

2.b HELT HUVUD: För hår längre än haklängd rekommenderar vi att du använder två förpackningar. Först, skydda pannan område och öron med vaselin för att förhindra fläckar av huden. Pressa sedan försiktigt ut Color Cream på din handskbeklädda hand. Applicera Color Cream direkt i fuktigt hår. Börja i bakhuvudet och arbeta mot fronten. Sprid ut Color Cream i håret tills det är jämnt distribuerad. Se till att allt ditt hår är jämnt täckt med Color Cream, var särskilt uppmärksam till rötterna och hårfästet. Skölj handskarna och behåll dem för att skölja håret.

2.c DIP-FÄRG: Du behöver aluminiumfolieremsor, en skål, en applikatorborste och skyddshandskar. Säkerställ att borsten och skålen är icke-metalliska och endast används för att färga hår. Pressa den nödvändiga mängden Färgcreme i skålen. Ta den del av håret som du vill färga och lägg en folieremsa under ca 3–4 cm mot slutet av håret. Doppa borsten i Color Cream och borsta hårspetsarna med det. Vik sedan folieremsan så att spetsarna lindas in i folien. För att försäkra att folien håller sig på plats, använd hårspännen. Skölj handskarna och behåll dem för att skölja håret.

2.d slingor: Du behöver aluminiumfolieremsor, en skål, en applikatorborste och skyddshandskar. Säkerställ att borsten och skålen är icke-metalliska och endast används för att färga hår. Pressa ut den nödvändiga mängden Color Cream i skålen. Riv remsor av aluminiumfolie 10–15 cm breda och något längre än håret. Starta applikation från baksidan. Välj de hårsektioner som du vill färga och lägg en folieremsa under var och en, nära rötterna. Doppa applikatorborsten i skålen som innehåller Color Cream och borsta en tillräcklig mängd av färgkrämen på ditt valda håravsnitt, för att säkerställa att det täcks jämnt. Vik sedan folieremsan så att hårsektionen lindas in i folien. För att försäkra att folien sitter kvar och Color Cream inte läcker, vik in kanterna och tryck till ordentligt. Upprepa denna process tills du har önskat antal slingor. Skölj handskarna och behåll dem för att skölja håret.

3. UTVECKLINGSTID

Låt Color Cream utvecklas i 20–30 minuter, för pastelltoner endast 1–5 minuter. För en mindre intensiv färg kan du förkorta framkallningstiden.

4. SKÖLJ

Skölj håret med varmt vatten tills det blir klart. Bär skyddshandskarna. Om du applicerade större slingor, skölj varje hårsektion separat tills vattnet blir klart. Försök att minimera kontakten med de färgade sektioner med resten av håret och försök även att inte rinna färgat vatten över resten av håret.

5. EFTERVÅRD

Fördela Care Conditioner i fuktigt hår och låt stå i 2 minuter. Skölj noggrant. Ditt hår kommer att kännas lent och mjukt, med elektrifierande glans.

 • 3 pastellfärger med WOW-faktor!

  Färgglatt hår

  3 pastellfärger med WOW-faktor!
  ...
 • Härligt pastellfärgat hår inför vår och sommar

  Färgglatt hår

  Härligt pastellfärgat hår inför vår och sommar
  ...
 • Drömhår med fantasifärger

  Färgglatt hår

  Drömhår med fantasifärger
  ...

  Nu är det lättare än någonsin att färga håret hemma och det finns hårprodukter i alla regnbågens färger. Det innebär att fler av oss tar steget för att prova ljusa och fantasiliknande hårfärger och hårtekniker. Det är ett roligt och kreativt sätt att uttrycka sin personlighet och du kan ändra din färg så ofta du vill med minsta möjliga ansträngning.

  ...
 • LIVE
  094 Purple Punk
  ...
 • LIVE
  093 Shocking Pink
  ...
 • LIVE
  095 Electric Blue
  ...
 • LIVE
  092 Pillar Box Red
  ...
 • LIVE
  091 Raspberry Rebel
  ...