Highlights

Upplev Natural & Easy

Natural & Easy från Schwarzkopf är det självklara valet oavsett om man vill framhäva sin naturliga hårfärg eller experimentera med andra färgstarka nyanser. Vi erbjuder en högkvalitetsfärg med upp till 100% gråhårstäckning, och om samtidigt ger näring och skydd till håret. Med större fokus på naturliga ingredienser och hållbara förpackningar, gör vi vårt bästa för både naturen och ditt hår. 

Kraftfull kvalitetsfärg med 100% gråhårstäckning

null

Natural & Easy är naturlig utan att tumma på kvalitén, vår målsättning är att vara transparenta och använda naturliga ingredienser med bästa möjliga resultat. Vi använder franskt lavendelvatten i den närande färgkrämen, medan efterbehandlingen innehåller olivolja från Medelhavet som gör håret smidigt och glansigt.

Ett lyft för allas bästa

null

Vår permanenta hårfärg innehåller upp till 93%* naturliga ingredienser, och den vårdande efterbehandlingen upp till 97%** naturliga ingredienser. Det garanterar ett överlägset färgresultat, glänsande hår med färre skador på håret och ett säkrare val för dig. Förutom innehållet har även förpackningarna utvecklats med hållbarhet som ledstjärna. Vi har minskat vår miljöpåverkan genom att använda återvunnen aluminium samt FSC-certifierat papper till kartongerna.

 

*inklusive vatten, %-sats beroende på nyans.

**inklusive vatten.

Färga håret hemma, med Natural & Easy från Schwarzkopf

Upptäck: