one dam image
Highlights

Nytolkning av en reparerande hårexpert!

En ny era inom hårvård har börjat: Det välkända Schwarzkopf-märket Gliss kommer att synas i en stor nylansering under hösten 2020. Inget annat märker symboliserar reparerande hårprodukter som Gliss. De nya formlerna förenar vetenskap med naturens skatter: Specialutvecklad reparerande och vårdande teknik för varje kollektion och formel med upp till 96 procent naturliga ingredienser* tillsammans med en ny look bekräftar Gliss position som den hårreparerande experten. Återvinningsbara flaskor och en ny design avrundar nylanseringen. Do what you love. Gliss Repair.

 

De nya Gliss-kollektionerna finns i butik under hösten 2020.

null
© Schwarzkopf

Kolla in våra nya förpackningar!

Gliss erbjuder reparerande hårvårdsserier med innovativa och effektiva produkter som är anpassade till olika hårtyper och behov. I samband med nylanseringen nu i höst får Gliss produkter en helt ny look.

 

Alla serier och formler har återskapats med högeffektiva och aktuella ingredienser som hydrolyserat keratin, aminosyror, hydrolyserat protein, Uv-filter, Omegaplex och biotinkomplex – där alla produkter riktar in sig på specifika behov. De här ingredienserna har kombinerats med högkvalitativa naturliga ingredienser som blomnektar, acaibär, pionextrakt, arganolja, paranöt och moringafrön. De här formlerna lyfter Gliss till en helt ny nivå inom hårvård. En modern design med ny logotyp, ny förpackning och en elegant look kompletterar Gliss nya outfit.

Dessutom är de nya svarta locken tillverkade av material som kan återvinnas. De nya plastflaskorna är tillverkade av 30 procent återvunnet innehåll och PET-flaskorna är tillverkade av 100 procent återvunnet material. Dessutom kan alla flaskor återvinnas, och vi använder också mindre metallfolie för att förenklar återvinningsprocessen.

one dam image

Varje hårtyp har sina egna krav och behov. Gliss vårdande stylingkollektioner innehåller aktiva komplex som anpassar sig efter olika hårtyper. Det finns sex serier som täcker in de flesta hårbehov: Total Repair för torrt och stressat hår, Supreme Length för långt hår som lätt skadas och får feta rötter, Ultimate Oil Elixir för sprött hår, Color Protect & Shine för färgat hår, Fiber Therapy som reparerar skadade bindningar i hårfibrerna och Volume & Repair som tar hand om platt hår utan volym. 

* inklusive vatten

Upptäck: