glisskur_com_home_supreme_length_2560x963
sorthvid_gliss_920x920
Gliss

Ultimate Oil Elixir

glisskur_de_ultimate_oil_elixir_icon_480x430

Hårstråna är kluvna och håret känns sprött och livlöst, men med rätt produkter är det möjligt att återfå ett friskt, glänsande och vackert svall. Alla produkter i Gliss serie, Ultimate Oil Elixir, är speciellt framtagna för att hjälpa även det mest skadade håret. Formulan i serien med flytande keratin och näringsrik olja förstärker hårets struktur och ger det extra mycket vård utan att tynga ner det. Den intensiva Nutri Repair-formulan reparerar den skadade strukturen i hårstrået och täpper igen sprickorna på ytan. Hårets naturliga motståndskraft återställs och varje hårstrå får skydd mot slitage, kluvna toppar och torrhet.

Ultimate Oil Elixir

Shampoo

Ger ditt hår en intensiv näring som utjämnar hårets struktur och ger upp till 95% mindre hårslitage*

Ultimate Oil Elixir

Conditioner

Ger ditt hår en intensiv näring som utjämnar hårets struktur, gör det mer lättkammat och ger upp till 95% mindre hårslitage.

Ultimate Oil Elixir

Balsamspray

Ger ditt hår en intensiv näring och förstärker hårets struktur. För omedelbart lättkammat hår och märkbart mindre hårslitage

Ultimate Oil Elixir

Serum

Ger ditt hår en intensiv näring som utjämnar hårets struktur. För perfekt glans, påtaglig smidighet och märkbart mindre hårslitage.

Ultimate Oil Elixir

Daily Oil Elixir

För skadat hår som behöver följsamhet och glans. Ger näring åt håret med härligt vårdande oljor utan att lämna rester.

  • Thumbnail – Shampoo
  • Thumbnail – Conditioner
  • Thumbnail – Balsamspray
  • Thumbnail – Serum
  • Thumbnail – Daily Oil Elixir