{teaser.image.alt}
got2b | 2 Sexy

Volumizing Spray Mousse 250 ml

 • För galen volym: Satsa på en sexig look med massor av volym!
 • Ger precis applicering där du kan skapa volym från rötterna till topparna för en fantastisk volymboost!
Schwarzkopf got2b Volumizing Spray Mousse 2sexy 250 ml

It’s got to be got2b!
Skaffa en oemotståndligt sexig look med got2bs första stylingmousse i sprayform. got2b 2 Sexy Volumizing Spray Mousse gör det möjligt att applicera precis där du vill, från rötterna till topparna för en fantastisk volymboost! Satsa på en sexig look med massor av volym!

Gör så här:

Skaka noggrant, håll upprätt och spraya i fuktigt hår eller i händerna. Arbeta sedan igenom hela håret och styla som du vill.

För extra fyllig volym fönar du håret uppochner med en rundborste.

Ingredienser

Aqua, Alcohol denat., Dimethyl Ether, VP/VA Copolymer, Butane, Behentrimonium Chloride, Parfum, Isobutane, Isopropyl Alcohol, Propane, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone

 • Vardagsfrisyrer för dig med långt hår

  Långt hår

  Vardagsfrisyrer för dig med långt hår
  ...

  Även om det kan vara både roligt och kreativt att styla långt hår vill de flesta av oss hitta ett snabbt sätt att få ordning på lockarna utan att tillbringa halva dagen framför spegeln. Vi går igenom våra bästa tips på snabba och enkla frisyrer som inte bara sparar välbehövlig tid, utan också får dig att se enastående ut – och känna dig därefter.

  ...
 • Frisyrer för fint och tunt hår

  Tips och tricks

  Frisyrer för fint och tunt hår
  ...

  Det är förstås en lång process att få tjockare hår, men med smarta tricks kan du bygga upp en struktur som gör att det ser fylligare ut. Läs mer om hur du stylar och fönar håret för vackra resultat.

  ...
 • Hårrutin för platt hår

  Skydda

  Hårrutin för platt hår
  ...

  Torrt och platt hår är ett vanligt problem för många och uppstår ofta när håret inte får eller kan behåller tillräckligt med fukt. Detta minskar volymen i hårsvallet och gör att det ser platt, tråkigt och livlöst ut. Men oroa dig inte: det går att lösa och med lite kärlek och vård får du snart ett friskt och spänstigt hårsvall igen.

  ...
Andra produkter från 2 Sexy

got2b volumizing spray mousse 2sexy för galen volym.

 • ${/content/heliux/beauty/skr/se/sv/brands/hairstyling/got2b/2Sexy/volumizing-hairspray/product.productNameInt}
  got2b
  Volumizing Hairspray 300 ml
  ...