{teaser.image.alt}
Men Perfect | MEN PERFECT Skäggfärg

Skäggfärg 80 Svartbrun

 • SKÄGGFÄRG FRÅN SCHWARZKOPF: Färga skägget snabbt och enkelt!
 • UTVECKLAD FÖR SKÄGG & MUSTASCH: Speciellt framtagen för att färga skägg och mustasch
 • FÄRGA GRÅTT SKÄGG: För dig som vill täcka grått hår, få ett naturligt färgresultat på så snabbt som 5 minuter.
 • ENKEL ATT ANVÄNDA: Med den innehållande appliceringsborsten färgar du snabbt och enkelt både skägget och mustaschen.

MEN PERFECT Skäggfärg 80 Svartbrun

Skäggfärg från Schwarzkopf MEN Perfect - Med skäggfärgen 80 Brown får du en kvalitativ svart brun skäggfärg, som är speciellt utvecklad för att snabbt och enkelt färga skägg och mustasch hemma.

Vill du också färga skägget hemma, snabbt och enkelt? Den här skäggfärgen från MEN Perfect, låter dig göra precis detta! Färga grått skägg och få en svart brun skäggfärg på under 5 minuter, med den tillhörande appliceringsborsten blir det inte smidigare. 

Gör så här:

OBS, OBS

Före applicering, läs säkerhetsinstruktionerna på baksidan av bruksanvisningen noggrant.

 

1. FÖRBEREDELSER

Innan du börjar applicera, placera klädskydd och en klocka i närheten så att du kan övervaka appliceringstiden. Schwarzkopf MEN PERFECT ska användas i torrt hår.

Du kommer behöva:

– Timer, väckarklocka eller klocka

– Gamla handdukar för skydd (för att skydda fläckar på kläder och hud)

– Fuktig pappershandduk (för att torka bort eventuell hårfärg som kommer på huden)

Försiktighet bör iakttas för att undvika spill på bänkar och bassänger.

 

2. BLANDNING OCH ANVÄNDNING

2. EN LÄTT BLANDNING

Skruva av locket på flaskans framkallningslotion. Öppna färggelröret genom att sticka hål i röret tätning med lockets baksida. Pressa in hela innehållet från röret i framkallningsflaskan. Stäng framkallningsflaskan ordentligt.

Skaka framkallningsflaskan väl tills innehållet är helt blandat.

Skruva av locket på framkallningsflaskan och sätt på färgapplikatorn.

Färggelblandningen är klar. Börja applicera omedelbart. (Obs: färgen på produkten har ingen betydelse för det slutliga färgresultatet.)

 

2. LÄTT APPLICERING

Glöm inte att bära de medföljande handskarna. Applicera MEN PERFECT med Quick-färgapplikatorn på torrt hår. Mängden färgblandning som behövs beror på längden och tätheten på ditt

hår. Täck håret noggrant och jämnt med färgblandningen. Förvara inte färdiglagad färgblandning i en stängd flaska. Flaskan kan blåsa upp och spricka.

Sprid blandningen tills ditt hår är ordentligt täckt – applicera i motsatt riktning mot håret tillväxt. Om så önskas, sprid i blandningen som ett schampo i slutet av appliceringen för att få en jämn spridning.

 

3. VERKNINGSSTID

VIKTIGT: Verkningsstiden börjar när appliceringen är klar.

För applicering på det första gråa håret, låt MEN PERFECT verka i 5 minuter. För mer än några gråtoner rekommenderar vi att du låter appliceringsblandningen verka i ytterligare några minuter.

För varje ytterligare minut som färgen sitter kvar i ditt hår kommer det att intensifiera färgresultatet.

Om du vill behålla lite grått vid tinningarna, applicera blandningen på dessa områden och torkasedan  bort blandningen innan du sköljer ur den återstående färgen.

För att skydda färgfläckar vid hårkanten, torka bort överflödig blandning under bearbetningsstiden.

 

4. SKÖLJ

Efter att verkningstiden är klar, schamponera håret med ljummet vatten och skölj ur noggrant (tills vattnet blir klart) med ett milt schampo. Styla som vanligt.

Developer:Aqua (Water, Eau)*Cetearyl Alcohol*Ceteareth-20*Hydrogen Peroxide*Paraffinum Liquidum (Mineral Oil, Huile Minérale)*Propylene Glycol*Disodium Pyrophosphate*Phenoxyethanol*Etidronic Acid*Potassium Hydroxide|Hair Color/Toner, oxidative dyes:Aqua (Water, Eau)*Cetearyl Alcohol*Ethanolamine*Toluene-2,5-Diamine Sulfate*Ceteareth-50*Coconut Alcohol*Ceteareth-20*Cocamidopropyl Betaine*4-Chlororesorcinol*Resorcinol*Parfum (Fragrance)*Potassium Hydroxide*Carbomer*Mineral Salts*Sodium Chloride*m-Aminophenol*Sodium Sulfite*Ascorbic Acid*Sodium Silicate*6-Methoxy-2-Methylamino-3-Aminopyridine HCl*Etidronic Acid*4-Amino-2-Hydroxytoluene*1,5-Naphthalenediol

 • Hårprodukter för män: den ultimata guiden

  Hårtrender för män

  Hårprodukter för män: den ultimata guiden
  ...
 • Allt du behöver veta om hårvård för män

  Schampoo

  Allt du behöver veta om hårvård för män
  ...

  Oavsett om du sportar en kort frisyr, har långt hår eller vilda lockar börjar en snygg look med att ta hand om håret. Läs mer om vad du ska tänka på när det gäller att ta hand om ditt hår, vilka produkter du kan använda och hur du använder dem.

  ...
 • Hårstyling för män: Fade-klippning

  Hårtrender för män

  Hårstyling för män: Fade-klippning
  ...

  En fade-klippning att håret klipps eller rakas gradvis kortare nedåt. Men med så många alternativ kan det vara svårt att välja rätt look. Vi finns här för att hjälpa dig – läs vidare och lär dig allt du behöver veta om fade-klippning.

  ...
Andra produkter från MEN PERFECT Skäggfärg

Schwarzkopf MEN PERFECT - Snabb och enkel skäggfärgning för ett naturligt resultat. Tillverkad för män.

 • ${/content/heliux/beauty/skr/se/sv/brands/haircolor/men-perfect/beardcolour/60-natural-medium-brown/product.productNameInt}
  Men Perfect
  Skäggfärg 60 Naturligt Brun
  ...