Styling | Tips och tricks

Spännande Nya Frisyrer

Att försöka hitta den perfekta frisyren är inte lätt och för många av oss har den enda lösningen varit att prova sig fram. Visst är det då tur att det är både roligt och inspirerande att experimentera, oavsett om det blir fel ibland. Varje nytt försök tar dig ett steg närmare mot den där perfekta frisyren som sen kan kännas rätt i flera år framåt. Filmstjärnorna är experter på make-overs, både på duken och i privatlivet. Vi visar dig hur en ny frisyr eller ny styling kan påverka din image.

Förutom att det är otroligt stimulerande, ligger det också i vår artistiska natur att vilja förändras. Detta gäller självklart också för styling och frisyr. Vi har listat en rad kändisar för att visa dig hur mycket utseendet kan påverkas av väldigt små förändringar vid styling, färgning och frisyr.

Gallery: Ny Frisyr

Är Du Redo för Något Nytt?

En del kvinnor är känslomässigt väldigt fästa vid en viss hårlängd eller styling medan andra fullkomligt kastar sig över de senaste stylingtrenderna. Vissa måste förbereda sig mentalt i flera veckor innan de ens vågar sig på att klippa håret en centimeter eller att byta från sidbena till mittbena, medan andra ser fram emot att få experimentera med frisyr, färg och styling. Sen finns det dem som vi brukar kalla artister, som arbetar fram en helt perfekt och felfri färg och style.

Ny Frisyr – En Konst

Ny Frisyr

Brittiska sångerskan och låtskrivaren Rita Ora överraskar ständigt. Även när det gäller val av frisyrer. Ovan ser du henne i glamorösa lockar, voluminös bob och en elegant wet-look.

Rita Ora’s styling och frisyrer är alltid vassa, inspirerande och absolut inte tråkiga. Hon är lekfull i sin natur och det framgår tydligt att hon vill prova på så många olika styles som möjligt, vare sig de är trendiga eller exceptionella.