Styling | Tips och tricks

Små Förändringar gör Stor Skillnad

Känner du att det är dags för en make-over men inte riktigt är redo för att klippa håret? Vi rekommenderar att du modifierar din styling något vilket kan ge otroliga resultat. Att fixa bena eller ge håret en ny struktur är enkelt och gör väldigt stor skillnad.

Även mindre förändringar kan göra stor skillnad, från att exempelvis se ut som en student till att se professionell ut. Vill du börja på ny kula i ditt liv och markera detta med en fräsch, mer elegant stil? Med en ny frisyr kan du genast se resultat. Genom att variera din frisyr och gå från en avslappnad look med utsläppt hår till att sätta upp håret på ett lekfullt eller sofistikerat sätt visar du upp en rad olika sidor hos dig själv. Att gå från rakt till vågigt eller lockigt hår eller att färga håret kan också vara alternativ som ger spännande och iögonfallande resultat.

Emilia Clarke är alltid öppen för att prova nya frisyrer (se bilden ovan). Hon kombinerar sin eleganta aftonklänning med en stram håruppsättning i mittbena och den vardagliga tröjan matchar hon genom att sätta upp håret på ett mer avslappnat sätt. I båda fallen har hon alltså satt upp håret. Det är däremot de små variationerna i styling som kan anpassas beroende på event och stil.

Ny Frisyr: Utsläppt hår vs Uppsatt hår

Uppsatt hår

Sophie Kennedy Clark är ett bra exempel på hur stor skillnad det är mellan att bära håret utsläppt eller uppsatt.

Är långt, böljande hår som faller över axlarna lika med skönhet? Det kan det absolut vara, då och då vill man som kvinna visa upp den sidan av sin personlighet också. För det är ju variation som är kryddan i livet. Att sätta upp det böljande långa håret är ett bra alternativ, det ser man inte minst ovan på Sophie Kennedy Clark. Med långt utsläppt hår får hon en mer ungdomlig och vardaglig look. Bara några få stylingsteg senare ser Sophie Kennedy Clark mer sofistikerad och vuxen ut i sitt uppsatta hår.

Ny frisyr: Rakt vs Vågigt Hår

Uppsatt hår

Caitlin Fitzgerald gillar variation, från sitt naturligt raka hår till vågor eller lockar.

Det är ytterst få som är nöjda med sitt hår eller sitt självfall. Har man rakt hår vill man ha lockigt och vice versa, och ens naturliga hårfärg är inte ljus, mörk, eller färgstark nog. Lyckligtvis finns det oändliga valmöjligheter för den moderna kvinnan. Med rätt stylingverktyg kan man få en ny struktur, färg och till och med längd på nolltid. Skådespelerskan Caitlin Fitzgerald (se bild ovan) är ett bra exempel på hur stor skillnad det gör att gå från rakt till vågigt hår, hennes långa bob inger en helt annan känsla beroende på hårets struktur. Den raka versionen är elegant och sofistikerad medan det vågiga alternativet är mer livligt och ljusreflekterande.

Ny Frisyr: Byt Sida på Benan

Uppsatt hår

Marion Cotillard i både mitt- och sidbenor, rakt eller slarvigt.

Om du vill fixa en ny frisyr på ett enkelt och subtilt sätt kan du byta sida på din bena. Oavsett om du väljer mittbena eller sidbena kommer det att påverka ditt utseende. Marion Cotillard är vacker oavsett vilken bena hon har. Detta innebär självklart att hon är mer fri att experimentera. Benan avgör hur ditt hår formar och ramar in ditt ansikte. Mittbenan passar de klassiska och välorganiserade frisyrerna bäst medan sidbenan kan varieras beroende på vilken stil man vill skapa, allt från kaxigt till lekfullt.

Upptäck: Håruppsättningar