Styling | Tips och tricks

Skapa Slarviga Frisyrer

Att fixa den populära messy looken går snabbt och enkelt. Det enda du behöver använda dig av är händerna och rätt metoder. Vi visar dig hur du stylar håret och tipsar om hjälpsamma stylingprodukter.

Nu kan du snooza lite längre på morgonen eftersom du stylar ditt hår på nolltid. Avslappnade frisyrer är moderna och lätta att styla. Det är däremot viktigt att dölja alla spår av styling. Det måste se naturligt ut när slingor av hår faller ur uppsättningen och raka linjer är inget man direkt strävar efter. Asymmetri är snarare nyckelordet du bör hålla dig till. Det enda du behöver använda som stylingverktyg är händerna.

Slarvig Frisyr och den Ofrånkomliga Avslutande Touchen

Vad du än väljer att kalla frisyren: rufsig, nyvaken, avslappnad, casual eller slarvig kan man göra den perfekt. Slarviga frisyrer matchade med eleganta outfits har slående effekt. En slarvig, nästan ’ostylad’ chinjong gör en annars elegant outfit mindre stel. Den traditionella businessblazern blir plötsligt iögonfallande om du stylar den med en avslappnad och kaxig frisyr. En frisyr som ser slarvig ut skapar en livlig kontrast till annars perfekt stylade outfits. 

Varken Tid eller Tålamod för Styling? Då kanske du gillar modellernas messy frisyrer nedan:

Hur man Skapar Avslappnade Frisyrer

Slarviga Frisyrer

Det finns slarviga alternativ, oavsett frisyr. Perfektion är inte målet!

Skapa så mycket volym du kan genom att använda stylingmousse eller volymgivande puder. Det framhäver looken, särskilt för utsläppt, långt hår. 

Slarvig Hästsvans
Samla håret i en hästsvans, gör en fläta eller sätt upp håret (till exempel chinjong). Det är viktigt att inte vara så noggrann. Låt håret se så ’ostylat’ ut som möjligt. Framhäv sedan det slarviga intrycket genom att dra ut några slingor hår från hårsnodden, uppsättningen eller flätan. Var sparsam med hårspray, håret ska se så naturligt ut som möjligt.

Slarvigt Utsläppt Hår
Börja med att föna håret medan du låter huvudet hänga upp och ner. Har du rakt hår kan du fixa lite vågor i topparna. Rufsa sedan till ditt hår så mycket eller så lite som du vill. Framhäv några slingor genom att separera dem åt motsatta håll från hårbotten till topparna. Du kan också använda lite vax för att framhäva topparna på några slumpmässigt valda slingor eller genom att tvinna några slingor runt fingret. Låt huvudet hänga upp och ner och skaka sedan kraftigt på det från sida till sida så får du en perfekt messy look. 

 

Upptäck: Lugg Flätat hår