Styling | Tips och tricks

En Ny Frisyr för En Ny Start

När man väl klippt sig måste man också finna sig i den nya frisyren, i alla fall ett tag framöver. Detta ska däremot inte hindra dig från att prova på nya styles. En del frisyrer är lättare att variera och styla än andra. Skådespelerskan Holland Roden visar hur mångsidigt uppklippt, långt hår är.

Många kvinnor drömmer om långt, vackert hår. De föreställer sig ett tjockt, vågigt, glänsande hårsvall som faller över axlarna. Det enda som behövs för att forma de böljande vågorna är lite stylingmousse. Deras partners kanske också har en försmak för den typen av hår.

Hur vackert det långa håret än må vara så kan en rejäl förändring sitta på plats då och då. Att klippa av sig det långa håret är förstås nästan alltid otänkbart och styling är faktiskt det enda som behövs för att förändra ditt utseende. Holland Roden visar hur man kan fixa sitt långa hår till fyra helt olika frisyrer utan att behöva klippa av ett enda hårstrå. 

Byt Style: En Klippning, Fyra Frisyrer

Holland Roden låter sitt uppklippta, långa hår falla över axlarna i mjuka vågor. Beroende på aktivitet stylar hon håret till olika frisyrer. Inspireras av skådespelerskan och ta del av hur hon med enkel styling kan förändra sitt utseende helt. Hon börjar självklart med att bestämma om hon vill ha håret utsläppt eller uppsatt. 

Style 1: Frisyr för Leisure Times

Style Change

Holland Roden i klassisk chinjong (till höger) och som en del av en semi-uppsättning (till vänster)

Att göra sig iordning och vara i tid inför diverse ärenden, shopping eller möten med vänner är en del av vår vardag. Då är det också viktigt för oss att stylingen kan fixas snabbt och enkelt. Inspireras av Holland Roden’s moderna version av den klassiska chinjongen eller som en del av en semi-uppsättning. 

 

Style 2: Frisyrer för de Professionella

Style Change

Holland Roden i både utsläppt hår och uppsatt hår. Frisyrerna är slätkammade och välorganiserade.

När det gäller business är det bättre att tona ner på stylingelementen. Söta frisyrer är absolut förbjudet. I kombination med kompetens och självsäkerhet är en mer alldaglig frisyr till din fördel. Här ser du Holland Roden i två frisyrer, båda väl anpassade för ett mer professionellt ändamål. Till vänster ser du henne i slätkammat hår som hon lagt bakom öronen och matchat sidbena, en simpel men självsäker style. Till höger ser du henne med en slätkammad hästsvans, en look som också är lämplig på jobbet. 

Style 3: Äta middag ute

Style Change

Den uppklippta frisyren gör att Holland Roden enkelt kan skapa böljande vågor (till vänster) eller fixa en festlig, lös uppsättning med mittbena.

Frisyrerna är perfekta för festliga middagar, en kväll ute med din partner eller till och med en utekväll med tjejerna. Det långa, vågiga håret ger Holland Roden en otroligt feminin look och passar perfekt för speciella middagar medan den lösa uppsättningen med mittbena känns helt rätt när det nalkas festligheter. 

 

Style 4: Let’s Party

Byt Style

Kombinationen långt hår, beachvågor och quiff (till vänster) är perfekt för ett extravagant party. Med en traditionell hög hästsvans känns Holland Roden’s look mer elegant.

Du kanske inte känner för att gå ut men kan knappast bara ignorera inbjudan. Din motvilja kommer sakta men säkert att dö ut efter att du har klätt upp dig och stylat håret med en touch av glamour. Holland Roden’s beachvågor matchat med en snygg quiff (till vänster) utgör en perfekt dos av extravagans inför stora fester. Den höga hästsvansen är alltid ett chict och elegant alternativ till en partyfrisyr. Holland Roden har dessutom valt att locka sin hästsvans i topparna (hon fullkomligt älskar lockar). 

Upptäck: Håruppsättningar