Styling | Tips och tricks

Byta Frisyr

Att byta frisyr kan ge ditt självförtroende en rejäl boost. Det är dessutom ett sätt för dig att utveckla både din stil och din relation till andra. Vad sägs om att byta till den frisyr din partner gillar bäst? Ta del av våra bästa stylingtips för en smärtfri övergång till din (och hans) nya favoritfris.

Det är inte alltid man behöver klippa sig för att byta frisyr. Små stylingförändringar gör stor skillnad. Om ditt hår är ovanligt lockigt eller vågigt kanske du har lust att prova på rakt hår. Är du van vid att ha ditt långa hår utsläppt kanske du har lust att prova på en uppsättning. Effekten är verkligen otrolig! Förändring är positivt! Även om stylingen inte blir perfekt första gången du provar har du ändå kommit en bra bit på vägen. 

Byta Frisyr

Så många valmöjligheter! Hittade du din nya style?

Hur man hittar sin nya favoritfrisyr:

  •  Använd håraccessoarer såsom diadem, hårkam, intressanta bandanas, scarfs eller hårband. Alla Hjärtans Dag är perfekta tillfället att göra din nya frisyr speciell med lekfulla accessoarer. 
  • Skifta sida på din sidbena eller byt helt till en mittbena.
  • Föna håret för att skapa avslappnade vågor eller för att göra håret rakt
  • Om du inte har lugg kan du kamma ditt främre hår från ena sidan till den andra över pannan. Fäst håret längs med hårfästet på sidan med en hårkam.
  • Du kan göra din hårfärg mer intensiv med hjälp av toning eller färgning.

Se om du hittar din nya favoritfrisyr här:

Överraska med en Festlig, Lång Bob (Lob)

Byta Frisyr

Din partner kommer att älska denna långa page och frisyrens festliga karaktär kommer inte att gå obemärkt förbi dina vänner och kollegor. Den axellånga pagen är både mjuk och extravagant. Om du har långt hår och du inte vill klippa av det kan du ändå fixa stilen med en faux bob. Allt du behöver är några hårnålar och lite hårspray. 

Den Romantiska Uppsättningen

Byta Frisyr

Denna avslappnade chinjong är enkel och går snabbt att styla, även om du aldrig gjort en uppsättning själv. 

Styling: Samla håret i nacken, vik in de långa hårtopparna och fäst dem med hårnålar. Låt några slingor falla fritt. Locka sedan slingorna med en locktång. Applicera extra-gloss hårspray för lyster och stadga. 

 

 

Sexiga Frisyrer för Speciella Tillfällen

Byta Frisyr

Ibland lyder mottot ju större desto bättre. Detta stämmer sannerligen för denna frisyr som är perfekt vid speciella tillfällen. Överraska din dejt med ett stort, iögonfallande hårsvall.

Styling: Använd locktång och forma håret till stora lockar. Applicera volymgivande puder i hårbotten och tupera håret för att skapa så mycket volym som möjligt. Svep sedan över lockarna på ena axeln. 

 

Upptäck: