Styling | Kort hår

Klassisk page: cool, elegant perfektion

Känner du igen dig i följande: Din frisör övertalade dig till att prova en ny spännande frisyr och nu känner du knappt igen dig själv i spegeln? Frisyren skulle bara vara såååå cool på dig. Det skulle aldrig hänt med en klassisk frisyr. 

Page, Sunrise Coigney

Så ska en page se ut: precisionsklippt, spikrak och glänsande! Denna fulländade page bärs av skådespelerskan Sunrise Coigney.

Den traditionella pagefrisyren går till hakan och är klippt i trubbiga linjer med lugg. Det finns många olika variationer. En page kan vara halvånga frisyrer, kortklippt i jämnhöjd med näsan och ha mitt- eller sidbena. En page passar alla hårtyper och ser fantastisk ut i vilken färg som helst. Pagefrisyren kännetecknas huvudsakligen av rakt fallande och glänsande hår. Mjukt rakt hår som stylats med en stor rund borste fungerar allra bäst för boben. Borsta håret slinga för slinga medan du fönar det. Ditt hår blir extra vackert om du börjar inifrån och tar utsidan sist. Använd en plattång och anti-frizz-spray om ditt hår är naturligt vågigt eller lockigt. Det ger ditt hår den elegans vi förknippar med en äkta pagefrisyr. Viktigt tips: Ju rundare ansikte du har, desto längre bör din page vara.

Upptäck: Kort hår

Liknande artiklar