Styling | Håruppsättningar

Instruktioner för Hästsvansen med Geometriska Element

Den populära, klassiska hästsvansen har blivit inspirationskälla för ännu en stylingvariant, nu med geometriska detaljer. Vi fick ta del av den slätkammade hästsvansversionen på catwalken. Det nya stylingelementet består av två slingor hår som löper från pannan till bakre hjässan där de korsar varandra och sedan fortsätter ner mot sidopartierna. Vi visar dig hur du stylar denna exceptionella frisyr

När man ser den nya hästsvansvarianten framifrån ser den ut precis som en vanlig hästsvans. Det främre håret stramar nära hårbotten och är kammat rakt bakåt. Frisyrens utmärkande drag syns bara bakifrån där två hårslingor korsar varandra innan de löper ner längs sidorna i nacken. Sidohåret och de två centrerade, korsande slingorna samlas sedan i en hästsvans i nacken. De korsande slingorna är ett ytterst simpelt stylingelement men med otroligt slående effekt. 

Hur man stylar Hästsvansen med Geometriska Element

Nödvändiga stylingverktyg:

En kam, vax, hårnålar och en tunn hårsnodd. 

1. Fördela en liten mängd vax mellan händerna och dra sedan händerna genom hela håret. Finkamma håret rakt bakåt.

Skulle ditt hår bli lockigt eller krusigt kan du applicera värmeskyddande produkt och platta håret, slinga för slinga. 

2. Separera håret i tre partier, en centrerad över pannan och två sidopartier. 

3. Dra nu upp det centrerade partiet och kamma igenom det igen innan du separerar det i två slingor på hjässan. Korsa den ena slingan över den andra och fäst slingorna på sidorna i vars en ände (i höjd med öronen) med hjälp av hårnålar. 

4. För sedan de två sidopartierna över de två centrerade hårslingorna och hårnålarna. Kamma sidohåret och hårtopparna igen innan du försiktigt samlar ihop håret i en hästsvans i nacken.

5. Använd hårsnodden för att fästa hästsvansen. Vira en tunn slinga hår runt hårsnodden och fäst den med hårnålar. 

6. Applicera slutligen hårspray för stadga.

Hästsvansen som beskrivs ovan är ideal för kvinnor som vill göra sin hästsvans unik med iögonfallande element, och den kommer att väcka uppmärksamhet vart du än går!

Upptäck: Håruppsättningar