Styling | Hårtrender för kvinnor

Trendiga frisyrer 2015

Mario Testino tog det legandariska Dianafotot, upptäckte internationella toppmodeller och är olyckligt kär i Cara Delevingne. Efter att ha skapat mästerliga fotografier av ikoner, stjärnor och omslagsmodeller arbetade Mario Testino tillsammans med Schwarzkopfs hårexpert Armin Morbach för att skapa rätt miljö till Schwarzkopfs trendiga frisyrer 2015.

Parets tema var "internationell" och de inspirerades av kvinnor från Sverige, Frankrike, USA och Japan. Internationalism, föränderlighet och varje kvinnas unika karaktär återspeglas i Looks 2015:  lekfull med Pastel Story, tuff med Micro Fringe, naturligt feminin med Backcomb Grunge och rebellisk med Double Square. 

Schwarzkopfs trendiga frisyrer 2015: Unika, anpassningsbara och internationella

De trendiga frisyrerna 2015 ger varje kvinna friheten att göra sina egna val. Mario Testino sammanfattar den riktning som paret valde: "Gör som du vill", oavsett om det är ljust och feminint eller coolt och avslappnat. De personliga lookarna kompletterar kommande säsongs modekollektioner. Till exempel passar kollektionerna från Gucci, Louis Vuitton och Saint Laurent utmärkt bra ihop med Backcomb Grunge. Som i modevärlden gäller följande regel för lookarna, styla dem sexiga och vilda eller coola och avslappnade. För kvinnor innebär detta att lookarna kan anpassas perfekt till situationen och till deras personliga stil. 

"Alla kvinnor kan känna sig som omslagsmodeller", säger Schwarzkopfs hårexpert  Armin Morbach när han diskuterar Looks 2015. "Det här året ville vi också visa det här i bilderna. Därför väljer vi en liknande miljö till alla lookarna", säger han, och syftar på sitt samarbete med kändisfotografen Mario Testino. Armin Morbach är övertygad: "Du kan göra en storslagen entré också i det verkliga livet! Jag kan föreställa mig en kvinna med looken Double Square som går till en restaurang på kvällen.  Om hon har den looken kommer alla att titta på henne."

Trendiga frisyrer 2015: Rätt klippning är avgörande

Ålder är bara en faktor, vilket betyder att klippningen är så mycket viktigare. "Lookarna passar alla kvinnor. Även en 60-åring kan ha Double Square eller Backcomb Grunge", säger Schwarzkopfs hårexpert Armin Morbach. Det som spelar roll är att den passar din egen stil. Klippningen har verkligen intagit scenen igen. "Vi ville också visa det här genom de trendiga frisyrerna 2015, för en sak är säker: även den bästa färg fungerar bara när den passar perfekt ihop med klippningen", säger Schwarzkopfs hårexpert. 

Video: Schwarzkopfs trendiga frisyrer 2015

Liknande artiklar