Styling | Hårtrender för kvinnor

Hår Trender 2016

Blickarna på Fashion Week: Vad blir sommarens mode, hur kommer accessoarerna att matchas och vad blir årets hår trender? Vi tar en titt på de senaste modevisningarna och visar dig de största hår-nyheterna för vår/sommar 2016.

Spännande, personligt, kaxigt: Inför 2016 finns det inga gränser för ditt hår, ta steget och lämna din komfort zon - riskera allt. Stylisterna på Fashion Week har lämnat den minimalistiska stilen bakom sig och skapar än en gång nya kreativa frisyrer som sticker ut från mängden och bjuder på en helt egen look! Stökiga nästen med halvuppsatt hår, stora ogjorda knutar och flätade frisyrer är bland de populäraste stilarna hos årets trendsättare och individualister.

Glöm inte: Friskt hår är A och O under vår och sommar 2016. Du hittar fakta om hårvård samt tips och tricks här.

I vårt galleri visar vi trenderna du inte vill glömma inför nästa frisörbesök:

Galleri: Hår Trender 2016

Hårfärg Trender 2016

Hår Trender 2016

Kopparfärgat hår hos Emilio Pucci

Framför oss väntas en ny säsong fylld av färg. Lysande och extravaganta kulörer är essentiella inför 2016, som en djup chokladbrun färg. Rika, pigmenterade röda nyanser är också trendiga. Vår favorit färgning: kraftfull kopparfärg kombinerat med mörka skuggor.

Med i mixen: Ett flertal färgnyanser ger håret en naturlig look och är framförallt viktigt med blonda toner. En naturliga, mjuk och varm look är vad som gäller till i vår och sommar, tillskillnad från förra säsongens kalla platina toner.

Frågor på det? Utforska trenderna – klara, färdiga, gå!

Liknande artiklar