Styling | Hårtrender för kvinnor

Frisyrtrend 2016: Pretty Jaws

Modernt, feminint, elegant - de spännande hårnyheterna för det nya året. Det finns stilar för alla längder, färger, strukturer och kvinnor. En av dem: Pretty Jaws. Vad gör den haklånga boben speciell? Mjuka vågor eller vilda lockar

Vilda lockar, mjuka vågor eller lössläppt med definierade hårslingor - Pretty Jaws fungerar för alla stylingar. "Det här är en stil som ger självkänsla!" Utbrister Schwarzkopfs expert Armin Morbach. Fantastisk i sin enkelhet: den haklånga boben ser lika snygg ut på kontoret på morgonen som i baren på kvällen. Nonchalant svept åt sidan är den här frisyren oemotståndligt lössläppt. "Det här är en stil som ger självkänsla. Jag tycker att den passar bäst på en tuff, något maskulin kvinna. En kreativ individ som lever livet i full fart. Som inte vill tillbringa timmar i badrummet. Det handlar mer om själva kvinnan och inte nödvändigtvis bara om stilen", säger hårexperten Armin Morbach. 

Föränderlig men inte tidskrävande

Den här vackra boben funkar för riktigt trendiga frisyrer. Till exempel svept åt sidan, som ger det haklånga håret en spännande känsla. 

1. Massera in ett volymgivande mousse (som styliste ULTÎME biotin+ volume foam mousse) i handukstorrt hår.

2. Torka din Pretty Jaws-frisyr med hårtork med huvudet uppochner.

3. Gör en låg bena och dela håret på ena sidan. Med håret svept åt sidan skapas volym genom att vända på håret och med hjälp av volymskapande puder.

4. Markera topparna med stylingvax (som got2b Glued Spiking wax). På den andra sidan läggs håret platt och hålls på plats av gelé eller hårsprej.

Den trendiga nya boben i en vågig version är enkel att fixa:

1. Applicera värmeskydd (som got2b Guardian Angel) i handukstorrt hår och torka det med hårtork över en stor, rund borste.

2.  För att göra det vågigare använder du en locktång på några breda sektioner av håret.

3. Svep håret åt ena sidan, massera det med fingrarna, forma det som du vill ha det och säkra det med en hållbar hårsprej.

4. Avsluta med att applicera en hasselnötsstor klick pomada (som got2b iStylers Texture clay) på handflatorna och massera in det i håret.

Passande produkter för Pretty Jaws-frisyrer:

För stadga >> styliste ULTÎME biotin + volume

För struktur >> got2b Glued Spiking Wax

Som värmeskydd >> got2b Guardian Angel