Styling | Hårtrender för kvinnor

Amber Heard’s Snabba och Enkla Frisyr

Amber Heard’s frisyrer är alltid stylade med fängslande eller överraskande detaljer för att göra frisyren mer intressant och uppseendeväckande. Sådana detaljer gör hennes frisyrer personliga och unika. Skulle du vilja göra denna sidokammade frisyr till din egen? Vi visar hur du fixar frisyren med den iögonfallande flätan.

Under sin karriär har skådespelerska och modellen Amber Heard spelat roller i filmer där bland annat Nicolas Cage, Harrison Ford och Johnny Depp har medverkat. Amber Heard gjorde sin filmdebut i det vida kända sportsdramat ”Friday Night Lights”. Hon framträder också i avsnitt från den amerikanska TV-serien Californication. Den unga kvinnan från Texas är verkligen en fröjd för ögat. Som så många andra unga kvinnor idag gjorde hon sin debut som skådespelerska via sin modellkarriär.

Numera är Amber Heard och Johnny Depp ett par. Skådespelarna träffades 2012 under inspelningen av The Rum Diary. Amber Heard och Johnny Depp offentliggjorde sin förlovning i början på 2014. Hennes partner innan förlovningen med Depp var fotografen Tasya van Ree.

Amber Heard’s frisyrer

Amber Heard i chinjong, quiff eller flätad uppsättning (från vänster till höger)

Amber Heard gillar att dra till sig uppmärksamhet genom sitt långa, blonda och feminina hår. Den sidokammade versionen med fläta är verkligen fängslande. Amber Heard tycker om att uttrycka sig själv genom olika stilar och attityder när hon intar rollen som skådespelerska. Hon är otroligt skicklig på håruppsättningar och skapar frisyrer som är allt från eleganta till lekfulla. Hennes favoritfrisyrer involverar oftast stort hår som formas till en stor quiff.

På premiären av Two Days, One Night (film av Luc Dardenne med Marion Cotillard i huvudrollen) 2014 bar Amber Heard upp sitt långa, vackra hår i en sidosvept feminin och förförisk fläta. Hennes frisyr fångade både manliga och kvinnliga gästers uppmärksamhet på Cannes Film Festival. Vi visar dig hur du skapar frisyren.

Vad du behöver för att skapa Amber Heard’s populära sidosvepta frisyr:

Mousse för volym, en tunn hårsnodd, värmeskydd, en locktång med större diameter samt saltvattenspray.

Steg för steg instruktioner för Amber Heard’s frisyr

Creating Amber Heard's Hairstyle

1. Efter schamponering, applicera volymgivande mousse och torka håret med hårfön samtidigt som du formar det med hjälp av en borste.

2. Gör en sidbena och svep håret över axeln som är motsatt till sidbenan.

3. Använd locktången (med stor diameter) för att skapa vågor i främre partiet av håret som ligger mot axeln, det vill säga håret som är motsatt sidbenan. Du får absolut bäst resultat om du applicerar värmeskyddet på tjocka slingor hår innan du börjar locka dem. Börja locka sidohåret vid öronhöjd. Om du föredrar en mer naturlig styling, använd fingrarna istället för en borste när du ska forma de stora vågorna.

4. Separera håret som ligger på samma sida som sidbenan i tre slingor och gör en inbakad fläta som löper mot nacken. Flätan ska se slarvig ut. Du kan till och med utelämna en slinga från flätan då och då och på så sätt bara ge en hint av en inbakad fläta.

5. Fortsätt att fläta denna slarvigt inbakade flätan tills du når mitten av nacken, fortsätt sedan fläta resten i en vanlig fläta. Fäst med en hårsnodd.

6. Applicera saltvattenspray för att skapa en matt look.

I följande video visar Schwarzkopfs hårexpert Armin Morbach hur man skapar magnifika lockar.

Video: Turning Straight Hair into a Head of Magnificent Curls