Styling | Volym

Öka hårets längd och volym med löshår

Hollywoods skönheter visar vägen. Under dagens intervju ser du kanske stjärnan i en haklångt pagefrisyr - men vid Oscarsgalan dagen efter faller hennes långa, fylliga hår i glamorösa lockar långt ner över ryggen. Vill du försöka dig på magin själv? Inga problem! Följ våra råd och ha en magisk uppsättning av spännande möjligheter i väskan - på nolltid!

 

Det är lätt att bli uttråkad av samma gamla halvlånga frisyrer dag ut och dag in, eller önska sig något annat än det där tunna håret man är född med. Med löshår kan du ta kontrollen och göra ditt hår både längre och fylligare. Löshår är en typ av hårförlängning där slingor av konstgjort eller äkta människohår fästs vid ditt eget. En stylist kan använda flera olika metoder för att fästa löshåret. De nya slingorna kan till exempel lödas fast i ditt naturliga hår med hjälp av keratinplattor som lödtenn. Med hjälp av värme eller ultraljud smälts dessa och fäster dina extensions i håret. Detta är dock en tidskrävande process. En betydligt snabbare metod är att fästa ett antal små slingor samtidigt med hjälp av tryckluft eller laser.

Ditt naturliga hår växer naturligtvis och dina extensions måste lossas och fästas om närmare rötterna efter ett tag. Detta är ett ganska tidskrävande arbete och drömmen om ett långt, fylligt hår är inte gratis. Magin kostar normalt 5.000-10.000:- för hårförlängning och från ca 2000:- när man ”bara” vill få fylligare hår.

Förläng håret hemma

Är du nyfiken på hur du skulle se ut i långt hår? Ser du fram emot en större tillställning där du skulle vilja chocka alla närvarande med ett bländande hårsvall? Då är clip-on extensions den perfekta lösningen för dig. Du kompletterar ditt naturliga hår med lösslingor som du fäster med hjälp av ett litet spänne. Andra fördelar med clip-on extensions är att priset bara blir en bråkdel av ”riktig” hårförlängning, att de inte sliter på håret och att du kan använda dem just när och hur du själv känner för det. Du kan tvätta håret med extensions i och styla det med en rund borste eller rullar – precis som om det vore ditt eget! Det enda som krävs är att ditt eget hår går åtminstone till hakan.

Hårmagi med Clip-on Extensions