Styling | Flätat hår

Stylinginstruktioner för Kate Bosworth’s Flätade Krans

Skådespelerskan Kate Bosworth’s styling image reflekterar en blandning av skicklig artist och skarp businesskvinna. Hon visar upp sin lekfulla och artistiska sida med sin unika version av den klassiska flätade kransen. Vi visar dig hur du flätar för att få till samma originella element som i Kate Bosworth’s flätade krans.

Kate Bosworth vet hur man kombinerar skönhet med business. När hon inte står framför kameran arbetar hon med sin fashion app ’Style Thief’ som verkligen är ett bevis på att hon har höga ambitioner. I Hollywood visade hon upp sin förbättrade slutprodukt som spelar både rollerna designer och fashionista. Vi blev helt tagna av hennes sofistikerade flätade krans med helt unika stylingelement. Varje detalj räknas när det gäller teknologi, appar och såklart även fashion och hårstyling.

Kate Bosworth satte sin flätade krans i strålkastarljuset. Läs vidare och lär dig hur du flätar din helt egna version av den fantastiska flätan. 

Skapa Kate Bosworth’s Flätade Krans Ett Enkelt Steg i Taget

Steg 1

Applicera volymgivande spray i håret, dels för att ge det mer volym men också för att göra håret mer lätthanterligt.  

Steg 2

Gör en låg sidbena och ta en ganska tjock slinga hår från håret som tar vid precis vid sidbenan och löper över hjässan. Börja vid sidbenan och fläta slingan i en ”halv-öppen” inbakad fläta som löper längs med och ovanför pannan. Så snart flätan når öronhöjd fortsätter du att fläta längs med hårfästet.

(Med ”halv-öppen” menar vi att en slinga hår bakas in allt eftersom men bara från framsidan. Detta fäster flätan vid hårfästet och du behöver inte baka in något från bakre håret).

Fortsätt med en helt vanlig fläta hela vägen ut i topparna och fäst flätan med en hårsnodd. Låt flätan hänga fritt. Flätan viras runt huvudet i ett senare skede.

Steg 3

Ta ytterligare en slinga hår ovanför den halvt inbakade flätan och gör istället en utbakad fläta som löper på samma sätt som den första. Fläta även här hela vägen ut i topparna och fäst med en hårsnodd. Låt flätan hänga fritt tills vidare.

Steg 4

Separera en tredje slinga hår på eller nära hjässan och fläta en vanlig fläta. Fläta den parallellt med de andra två flätorna och fäst den längs med hårfästet i nacken med hårnålar. 

Steg 5

Använd hårnålar för att fästa flätan från steg 3 och fäst även den längs med hårfästet i nacken.

Steg 6

Fäst även den tredje flätan från steg 2 med hårnålar. Alla tre flätorna ska nu vara fästa längs med hårfästet i nacken. 

Step 7

Ta nu håret som blivit över på sidan nedanför sidbenan och fläta det bakåt. Fäst flätan med en tunn hårsnodd och sedan längs med hårfästet med hårnålar.

Step 8

Lös upp flätorna lite med hjälp av fingrarna. Slutlige applicera hårspray för stadga.

Kate Bosworth – Samlad, Smart och med en Känsla för Stil

Kate Bosworth föddes som Catherine Ann Bosworth. Hennes skådespelarkarriär kickade igång efter ett möte med Robert Redford. Robert Redford castade vid den tidpunkten roller för filmen ’The Horse Whisperer’. Han letade efter någon som kunde rida och råkade hamna på Kate´s ridklubb. 14-åriga Catherine Ann var inte särskilt intresserad av rollen men valde att gå på audition ändå. Intresserad eller inte, Kate valdes till rollen som Judith. Hennes prestation var imponerande. Även om hon fick mycket uppmärksamhet för filmen beslöt hon sig för att gå ut skolan innan hon på riktigt engagerade sig i en skådespelarkarriär. Hon har bland annat medverkat i filmer som ’Blue Crush’, ’Superman returns’ och ’21’

Bilder på en framgångsrik skådespelerska – Kate Bosworth, casual, kaxig eller elegant.

Förutom att ägna sig åt sin skådespelarkarriär intresserar sig Kate Bosworth också för mode och styles. Hennes förkärlek till casual fashion och frisyrer gjorde henne snabbt till en förebild och modeikon.

Beachvågor (vänster) är en av Kate Bosworth’s favoritfrisyrer. Vågorna gör att hennes hår ser fylligare ut. Hon gillar också den något mer kaxiga uppsättningen som du ser i det mellersta fotot. Diskreta färger och makeup gör looken fulländad. Den slätkammade hästsvansen (höger) framhäver hennes vackra ansikte och ger henne en simpel, elegant look.