Highlights

Nytt utseende - Samma imponerande stadga

Taft är synonymt med fantastiska produkter som erbjuder långvarig stadga och möjlighet att skapa personliga frisyrer med stort självförtroende.  Taft är ett visionärt varumärke som förutser och anpassar sig efter kommande trender och blixtsnabbt uppdaterar sortimentet för att tillgodose förändringar på marknaden och i kundernas efterfrågan. Taft nylanseras nu med ett nytt, fantastiskt utseende, men erbjuder samma effektiva kvalitativa resultat som du lärt dig att lita på. Nytt utseende – samma imponerande stadga.

 

Det har gått över 60 år sedan Taft introducerade hårspray på de första skönhetssalongerna i Europa. Varumärkets ställning på marknaden är orubblig, precis som produkternas effekt på håret. Taft har gjort sig känt som ett ledande varumärke inom innovativa och tillförlitliga stylingprodukter, med ett brett utbud som rymmer allt från hårspray till mousse, vax, gel mm. Sortimentet är skräddarsytt för att uppfylla olika behov och erbjuder varierande stadga och styrka för alla tänkbara stylingbehov.

En modern makeover

null

Nytt utseende – samma imponerande stadga. Den nya designen har en tydlig redovisning av varje produkts styrka genom gradmarkering i punktform, så att du tydligare och enklare kan se hur mycket stadga en viss produkt har och vilken som passar dig bäst. När du nu ska välja hur mycket stadga du behöver från våra serier Volume, Ultra, Pure, Power, Ultimate och Irresistible Power, kan du se på de runda symbolerna vilken produkt som passar bäst.

 

Dessutom är de flesta formulas numera veganska och mousserna har gjorts ännu mer vårdande. En annan viktig uppdatering gäller förpackningarna: där vi använder återvunnen plast, den svarta plasten är numera helt fri från carbon och evigt återvinningsbara metallburkar används så de är ännu bättre för miljön.

Från morgon till kväll

Oavsett om du vill ha en superstark gel för att forma kort hår, en volymgivande mousse för att lyfta vardagsfrisyren eller ett effektivt hårspray för att hålla helgens magnifika uppsättning på plats, kan du vara säker på att Taft är rätt märke för dig när du ska hitta exakt de produkter du behöver. Du kan enkelt skapa salongssnygga frisyrer hemma och produkterna är skillnaden mellan en frisyr som håller långt in på småtimmarna och en som kollapsar redan vid förrätten. Känn dig oslagbar med Taft.

one dam image
Upptäck: