Highlights

Natural & Easy på nytt sätt

Natural & Easy på ett nytt sätt! Oavsett om du vill experimentera med nya färger som avviker från din naturliga hårfärg, eller om du vill ligga så nära din naturliga nyans som möjligt erbjuder Natural & Easy en högkvalitetsfärg med upp till 100% gråhårstäckning och som samtidigt ger näring och skydd till håret. Vårt knep för att ge ett vackert och naturligt hår ligger i de tre harmoniserande färgtonerna som ger en nyanserad hårfärg med skimrande reflexer med lång hållbarhet och naturligt utseende. Vi vill att både ingredienserna och resultatet skall vara så naturligt som möjligt. Därför relanserar vi nu Natural & Easy med ännu större fokus på naturliga ingredienser och ännu mer hållbara förpackningar. Vi tror att naturligt är det rätta sättet.

Uppdaterad och uppgraderad

Så, vad är då nytt? Jo, vi har förbättrat skyddet – både av ditt hår och miljön. I vår målsättning att vara transparenta och använda naturliga ingredienser, använder vi franskt lavendelvatten i den närande färgkrämen, medan efterbehandlingen innehåller olivolja från Medelhavet som gör håret smidigt och glansigt. Vi passar också på att välkomna en ny medlem i nyansfamiljen: 520 Orchid Extra Blonde – en fylligt gyllene blond nyans.

Ett lyft för din hårvård

null

Detta betyder att denna permanenta färg nu innehåller upp till 93%* naturliga ingredienser, och den vårdande efterbehandlingen upp till 97%** naturliga ingredienser. Det garanterar ett överlägset färgresultat och glänsande hår med en produkt som huvudsakligen består av naturliga ingredienser. Utvalda ingredienser betyder färre skador på håret och ett säkrare val för dig.

 

*inklusive vatten, %-sats beroende på nyans.

**inklusive vatten.

Ansvar, helt igenom

Du kommer också att lägga märke till att våra förpackningar har en ny, fräsch design, och ännu viktigare – har utvecklats med hållbarhet som ledstjärna. Vi har minskat vår miljöpåverkan genom att använda FSC-certifierat papper i kartongerna och använda återvunnet material till aluminiumtuben och bruksanvisningen. Vi har lagt till en "Be Smarter Recycle“ -logga för att uppmuntra våra konsumenter att tänka på återvinning. Den reviderade bruksanvisningen innehåller viktig information om hur återvinner eller hanterar avfall för de olika delarna i förpackningen. Allt med syftet att minska resursanvändningen och återvinna mer.

Vi tar hand om ditt hår och miljön

Oavsett vilken typ av hår du har eller vilken färg du vill ha - från kastanjebrun till mörkröd eller varmblond – så kan du lita på att Natural & Easy är den självklara lösningen för ett hållbart färgresultat med lyster och glans. Våra relanserade hårfärger är fördelaktiga både för ditt hår och för miljön. 

Färga håret hemma, med Natural & Easy från Schwarzkopf

Upptäck: