Hårfärg | Färgglatt hår

Regnbågens färger i ditt hår

Dagens stjärnor upptäcker starka,  pastelliga och brungrå hårfärger. Den hårfärgstrend som är på frammarsch  innefattar alla färger i målarlådan för att det ska gå att ta fram fantasirika färgkombinationer. Rött och starkt rosa hår blandar sig med slingor i lila, grönt hår övergår i blont och visar spår av violett.  Vi vill hjälpa dig när du vågar dig in i hårfärgningens sköna värld 

Färgblock i alla skiftningar och nyanser av regnbågens färger är det sista skriket bland berömdheter som sångerskan och skådespelerskan Lily Allen och modellen Chloe Norgaard. Färgkombinationer som möjliggör massvis av kreativitet och dragningskraft, särskilt när de väljs med en känsla av konstnärlighet. Nu har du chansen att göra färgblock i ditt hår i dina favoritfärgtoner.

Regnbågens färger i ditt hår: Lily Allen

"Livet blir så färgstarkt som du gör det."  Om du använder alla regnbågens färger i ditt hår kan det hjälpa dig att få en mer kreativ och lekfull image. Lily Allen har definitivt tagit till sig ovanstående uttalande. Hon älskar att hitta på glada färgkombinationer. På vårt foto visar hennes hår solnedgångens färger och mjuka övergång från mörk lila till rosa och rött till stark orange. Den nyckelbenslånga boben förstärker den här stilens glada natur.

Regnbågens färger i ditt hår: Chloe Norgaard

Färgstarkt hår

Ingen färg är fel när Chloe Norgaard tänker ut sina ständigt föränderliga färgningskombinationer.

Hårtrenden med regnbågsfärger introducerades troligen för att göra Chloe Norgaard glad. Ingen annan byter hårfärg lika ofta som den amerikanska modellen Chloe Norgaard eller är mer benägen att använda upp alla regnbågens färger på bara några dagar, eller veckor som mest. Extravaganta frisyrer och hårfärger är hennes varumärke. Nästan varje dag överraskar hon med en ny färgkombination i sitt hår, både privat och i sitt jobb som modell.

Till Elle Style Awards 2014 kom Chloe Norgaard (till vänster) med sitt  hår färgat i olika pastellfärger. Hon kombinerade hårtoppar som färgats i violett och ljusblått med slingor i nyanser av grönt och rosa. Håret nära rötterna visar att hon egentligen är brunett. Enkla strandlockar ger den coola stylingen stil.

För sin look på Belvedere Party (i mitten) färgade Chloe Norgaard sitt hår gulblont nära rötterna, nära öronen övergick hennes hår i en självlysande skarp rosa färg. Färgkombinationen accentuerades med lila hårslingor. Hennes 80-talsfrisyr gjorde det hela än mer extravagant. Chloe Norgaards hårfärgningskombination kan starta en ny hårfärgningstrend.

En ny show och en ny hårfärgningskombination! Till Whistles Show kom Chloe Norgaard  med kläder i grunge-stil och med sitt hår delat i mittbena och färgat i olika nyanser av neongrönt (till höger) . Mot hårtopparna bleknade den gröna färgen till att nästan bli blond. 

Regnbågsfärger för ditt hår: De bästa frisyrerna för fantasifull färgning

Långt hår (boblängd eller längre) ger dig en stor målarduk när du ska färga ditt hår i regnbågens färger och visa dina favorit bland färgkombinationer.

Färgblock är ett överdådigt hårstylingalternativ på sitt alldeles eget vis. Tillsammans med en snygg styling kan du skapa en genomgående modern och konstnärlig stil som är helt din egen. Svallande hår med en exakt mittbena gör ett hår som skimrar i tilltalande färger attraktivt. Starka färger och slätt hår skapar ofta en ungdomlig look. Strandlockar har sin unika charm i kombination med sofistikerad eller överdådig färgning. 

Det nya håret, som växer nära rötterna, kan integreras i din hårfärgningskombination. Det finns många olika färgningskombinationer och stilar att välja bland, från bleka nyanser och eleganta färgövergångar till vilda och tuffa färgblock. Svep håret åt sidan, gör en mittbena eller sidbena eller ha olika varianter av lugg för att få en frisyr som passar till den färg du valt. 

Regnbågens färger för ditt hår: Så här tar du hand om färgbehandlat hår

Rätt färgskydd är viktigt för djupa färgeffekter som varar länge. Moderna hårvårdsprodukter för färgbehandlat hår garanterar att färgerna behåller sin strålande skönhet och håller för många schamponeringar. Optimal hårvård för färgbehandlat hår håller ditt hår mjukt och glänsande.