Hårvård | Hårschampoo

Undrar du vilken GLISS serie som passar just DIN hårsynd?

Har du oljiga rötter, livlöst hår och kluvna toppar? VÄLJ: GLISS SUPREME LENGTH

null

 

Supreme Length är den första Gliss serien speciellt avsedd för långt hår! Dess unika formula* reparerar skadade längder och hjälper till att minska och förhindra kluvna hårtoppar. Gliss Supreme Length motverkar även feta rötter och doftar underbart! Doft: en fräsch och feminin doft av pioner.

(*med Keratin Serum + Micro Repair Lipids)

Färgar och stylar du ditt hår regelbundet och behöver en serie som reparerar håret på djupet? VÄLJ: GLISS FIBER THERAPY

null

 

Gliss Fiber Therapy* är den första Gliss serien med OMEGAPLEX®. Denna revolutionära teknik reparerar och rekonstruerar försvagade hårbindningar i hårfibrerna och ger långvarigt skydd för att förhindra framtida skador. Säg hejdå till skadat hår!

(*med Keratin Serum + OMEGAPLEX®)

Har du torrt, stressat och skadat hår? VÄLJ: GLISS TOTAL REPAIR

null

 

Dagliga påfrestningar på håret kan orsaka mycket torrt och stressat hår som tillslut går av. Gliss Total Repair reparerar existerande hårskador och skyddar mot framtida skador. En intensivt vårdande Gliss serie med en formula* som verkar djupt inne i hårstrået för smidigt, glänsande och friskt hår!

(*Med Keratin Serum + Keratin Sealer)

Färgar, tonar eller slingar du ditt hår ofta? VÄLJ: GLISS COLOR PROTECT & SHINE

null

 

 

Gliss Color Protect & Shine är perfekt för dig som vill se till att bevara en levande och glänsande hårfärg! Formulan* skyddar och stärker den inre hårstrukturen och omsluter hårets yttre för optimal färgförsegling.

(* med Keratin Serum + 3D-Color-Luminance)

Har du livlöst och överbelastat hår? VÄLJ: GLISS SENSATIONAL STRENGTH

null

 

 

Gliss Sensational Strength* är berikad med stärkande proteiner för ett sensationellt hår fullt av liv! Sensational Strength serien stärker håret från rötterna till topparna! Säg hejdå till livlöst hår! 

(*med Keratin Serum + Protein Infusion)

Har du sprött och slitet hår ? VÄLJ: GLISS ULTIMATE OIL ELIXIR

null

 

 

Gliss Ultimate Oil Elixir* är berikad med näringsgivande olje-elixir och stärker hårstrukturen för ett effektivt skydd mot hårslitage! En perfekt serie för dig med sprött och slitet hår som behöver extra näring!

(*med Keratin Serum + Nourishing Oil Elixir)                

GLISS for every hair need - don't cut choose repair!

Upptäck: