Highlights

Relanserade Blonde

Vi relanserar nu Skandinaviens främsta blonderingsprodukt med femtio års expertis av blekning och blondering. Vår högpresterande sortiments erbjuder upp till 9 stegs uppljusning till en fantastisk blond nyans, utan att kompromissa med hårets hälsa och styrka. Våra uppdaterade produkter ger dig ännu fler möjligheter att upptäcka en hel palett av toner som gör att du kan uttrycka din blonda favoritnyans. Schwarzkopf Blonde - DET BLONDA DE BLONDA VÄLJER.

Vi vårdar ditt hår

Vår högsta prioritet har alltid varit att skydda och ta hand om ditt hår - det är därför alla våra produkter är specialutvecklade för att förbättra och bibehålla intensiteten samtidigt som de bidrar till de särskilda behoven hos blonderade hår. Vårt nya sortiment innehåller Anti-Damage Complex, en oljeberikad uppljusningsteknik som ger upp till 80 % mindre skador på håret* - för maximal styrka och minimala skador.

 

Produktportföljen innehåller blonderande färger, slingor och blekning som täcker alla toner från diskreta slingor till blekt, isig blondin. En nyhet är tillägget 10.1 Ashy Blonde - en naturlig ton som kompletterar hela spektrat.

 

*jämfört med obehandlat hår

Vår nya look

Vår förpackning har också fått en rejäl översyn - med ny logotyp och modern design som speglar den höjda nivån av hårvård. Tydlig information, noggranna färgindikatorer och nya incitament som uppmuntrar till återvinning är också en del av våra nya förpackningsförbättringar. 

Blont hår - en livsstil

Blont hår är en livsstil. Du kan experimentera med ditt utseende och uttrycka dig på olika sätt. Våra Highlights (M1 och M3) lyfter håret ungefär 3-6 nyanser och passar perfekt om du vill skapa diskreta, blonda slingor som mjukar upp.  Uppljusande färger (L10.1 och L10.21) passar bra för att skapa en naturlig, skandinavisk blond nyans. Schwarzkopf Blonde Lightening Spray S1 är ett perfekt val om du vill få mjuka reflexeffekter och ge ditt hår ett sommarblont utseende. Vill du bli ännu ljusare är våra nyanser (L1, L1+. L++ och L101) perfekta för en svalt isblond nyans som passar perfekt för en cool, blond look.

Färga håret hemma, med Blonde från Schwarzkopf

Upptäck: