Styling | Volym

Voluminösa Vågor

Kan mindre vara mer? Inte här! Den prisade minimalismen som varit så populär säger nu adjö, och gör plats på våra huvud för den stora aktuella comebacken. Återvänder med storhet: De voluminösa vågorna. Vi berättar allt som stort lockigt hår gör för dig och vad du kan göra med den – hur du formar och stylar.

Tänk stort! Super duper mycket är trendigt igen. Allt du behöver är den rätta twisten: voluminösa, mjuka, naturlig fallande lockar ger vardagsstyling ett nytt perspektiv.

De som har lockigt och vågigt hår i sig själv har tur. Naturligtvis finns det även verktyg för att hjälpa andra ta sig dit. Du kan ibland även styla voluminösa vågor själv där hemma med hjälp av ett fåtal verktyg.

Få den rätta twisten:

- Efter du tvättat håret, knåda in styling foam i handukstorkat hår.

- Rulla in det fuktiga håret i stora papiljotter. Papiljotter är perfekt för tunnare hår – arbeta med större hår sektioner om så är fallet.

- Låt håret torka och dra försiktigt ut lockarna. Skaka sedan på huvudet och den lockiga manen, samt applicera hårspray med extra hållbarhet för att säkra lockarna.

- Om du har ont om tid, kan du istället använda en locktång och linda in hår sektioner enda in till hårbottnen.

På samma våglängd – upptäck de många stylings möjligheterna som finns med stort trendigt hår.

Vågigt värre för Flower Power

Voluminösa vågor

Caption: I full blommning: Förförisk hippie-romantik på Diane von Fürstenbergs catwalk

Flower power: De voluminösa vågorna frodar med en mjuk fast fyllig hårlinje, rikligt med vågor strömmar fram ovanför örat. Tips: Använd en så kallad paddle-borste för att borsta håret. Hur ser orginal frisyren ut? En låg sidbena ger en touch av elegans till den romantiska frisyren och blommiga klämmor ger fragranta toner.

Voluminösa vågor: Mittemellan!

Voluminösa vågor

Avslappnad med respekt: På designern Thakoons visning syns röriga vågor i etapper.

Stort hår behöver inte vara särskilt långt – tjockleken är det som räknas med denna trend! Därför surfar även det mid-långa håret på volym vågorna. En uppklippt eller etapp-frisyr är idealet. Det mid-långa håret är stylat väldigt enkelt med en ”jag-vaknade-nyss” känsla: De mjuka lockarna börjar i höjd med ögonbrynen och ska uppfattas som lösa och odefinierade. Du behöver heller inte bry dig om en strikt bena, den får hamna där den hamnar - vardagligt cool ger poäng!

Voluminösa vågor: Tillbaka till Framtiden

Voluminösa vågor

Chanel får den nytrendiga frisyren att resa i tiden med hjälp av futuristiska assessorer

Hår uppdatering: Nu ser man hur den trendiga frisyren även presenteras en två-färgad variant. Vad gör de nya lockarna så speciella? Hippa slingor! De nya tonerna ger inte bara en extra fräsch touch till frisyren, utan skapar även ett visuellt djup i håret. Detta tar fram den super populära volymen också!

Upptäck: Mellan-långt hår