Styling | Mellan-långt hår

Halvlånga frisyrer – snabbt och lätt

Du har snoozat en gång för mycket och medan du kastar i dig ditt morgonte eller morgonkaffe måste du fatta några snabba beslut om dagens klädsel. Känner du igen dig? I så fall har du antagligen inte särskilt mycket tid över att lägga på håret. Vi visar dig därför hur du snabbt kan styla ditt korta, halvlånga eller långa hår med fantastiska resultat. Även perfekt för att fräscha upp dig efter en lång utekväll. Redo? Då kör vi!

Sover du oroligt? I så fall är du förmodligen van vid att ditt hår står åt alla håll när du vaknar. Speciellt om ditt hår är kort eller halvlångt. En effektiv metod för att snabbt få fason på ditt korta hår på morgonen, är att spraya i lite fönspray och borsta det mothårs. För dig med en halvlång frisyr, är fyra stora velcrorullar eller värmerullar ovärderliga. Rulla några ordentliga slingor av det översta hårlagret runt rullarna och ge dem sedan en snabb omgång varmluft från hårfönen. Låt det rullade håret svalna medan du gör något annat, till exempel sminkar dig. 

Om du har långt hår och sover oroligt, kan du ha glädje av att sätta upp håret i en lös hästsvans högt uppe på huvudet innan du lägger dig. Det hjälper dig att ha kontroll över håret när du sover. För att förhindra fula tryckmärken rekommenderar vi en liten silkessjal i stället för en hårsnodd.

Galleri: Fem lysande snabbfrisyrer

Upptäck: Mellan-långt hår