Styling | Lugg

Den imponerande Micro-luggen

I kortaste laget: Under säsongens modevisningar skickade många designers ut modellerna på catwalken i ultrakorta luggar och gjorde det därmed klart och tydligt att micro-luggen är den nya it-frisyren. Den kaxiga, korta luggen har vuxit sig otroligt populär och frisyren har blivit en långvarig hit som dessutom visat sig vara mångsidig vad gäller styling.

Från Tokyo till Istanbul till Paris: Micro-luggen sågs på många av världens hetaste fashion shows och tog våra vardagsfrisyrer med storm. Styrkan i denna style ligger i dess mångfald vad gäller olika looks och vad man faktiskt kan göra med kort eller ultrakort lugg. Anledningen till att micro-luggen har blivit så populär har att göra med att det mesta av pannan och ögonbrynen syns. Detta ger en cool look som är både expressiv och futuristiskt modern. De som tror att den kaxiga luggen inte passar till vardags borde tänka om: Oavsett om man har långt eller kort hår, uppsatt eller nedsläppt hår, så funkar den trendiga luggen med alla frisyrer och är väldigt mångsidig. Detta har att göra med att den ultrakorta luggen är anpassad till många styles såsom Geisha, pin-up girl eller älva. Micro-lugg trenden ger dig fria tyglar att låta fantasin flöda!

Förresten, om du fortfarande inte har tagit modet till dig att klippa håret kan du prova på micro-luggen på andra sätt också. Ta reda på hur du fejkar den korta luggen här. 

Den korta luggen är högt efterfrågad – och vi älskar trenden!

Liknande artiklar