Styling | Hårtrender för kvinnor

Släta Stylingvariationer 2015

Silkeslent och vackert glänsande hår utstrålar elegans. Slätt hår faller naturligt i simpla och utmärkande linjer. Detta matchar nutidens förkärlek till minimal design. Vi visar dig hur du skapar trendiga, släta frisyrvariationer

’Less is more’ lyder mottot för minimal konst och design 2015. De senaste åren har simpla men eleganta designs satt ny standard i fashionindustrin. Lågmälda modebeslut indikerar självförtroende och framgång. Den simpla, avslappnade stilen är här för att stanna! Stilen verkar imponera på alla med sina raka linjer, geometriska mönster och återhållsamma färger. 

En slät frisyr skapas för att matcha den moderna, minimala fashionstilen och med rätt accessoarer blir den minimala stilen aldrig tråkig. Återhållsamma och smakfulla accessoarer framhäver alldagliga outfits och frisyrer vilket samspelar med minimalismens elegans.  

Släta Frisyrer med en Twist

Släta Stylingvariationer

Här har modellen gjort inbakade flätor på ena sidan av sin släta frisyr.

Designern Christophe LeMaire lät sina modeller bära helt rakt hår med håret tvinnat på sidan (se bilden ovan) under sin fashion show 2015. Det släta, svarta håret med en intressant twist tillsammans med en vit outfit resulterar i en snygg, konsistent stil.

Det släta håret flätas i små inbakade flätor vilket inger känslan av att ena sidan av håret är rakad. Sidbenan passar bra ihop med flätorna som lägger fokus på det helt raka håret och gör den enkla frisyren mer varierad. Modellens outfit är minimal och dämpad, både i design och färg. 

Slätt Hår från Rot till Topp

Släta Stylingvariationer

Slätt hår ser särskilt imponerande ut när det är långt och faller över axlarna som en silkesridå. Det släta håret ovanför pannan kammas bakåt för att skapa en extra elegant och trendig style. Det släta håret bör vara silkeslent och glänsande, därför är det essentiellt att man vårdar håret på rätt sätt. 

På David Jones Label’s runway kunde man se denna modell i långt, slätt hår. Håret ovanför pannan är stylat bakåt. 

Nedan hittar du några viktiga tips för att hålla håret lent och slätt:

  • Gör en hårinpackning två gånger i veckan för extra glans.

  • Använd alltid värmeskyddande produkter före du plattar håret.

  • Applicera lite hårolja i topparna för ett mjukt och silkeslent hår.

  • Applicera extra-gloss hårspray för att ge håret en vacker glans. 

Videoinstruktioner för en Slät Frisyr

null

Man kan skapa en rad olika släta frisyrer med plattat hår. Den mest simpla versionen är hästsvansen och frisyren framträder extra mycket om den matchas med en mittbena och ett metallspänne. Frisyren känns elegant tack vare det sina simpla linjer och sin rika glans.

Inför Haze presentationen samlade modellerna sitt släta hår i hästsvansar och fäste dem med hjälp av metallspännen. 

Video: How to Create Sleek Hairstyles

Liknande artiklar